mkhr2max
Registered User
بالا.....
ﺩﺭﻭﻭﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻟﻄﻔﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﺮﯾﺪ 45 ﻭﺍﺕ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻧﮓ ﺭﻭ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﻢ ﻭﯾﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﮕﯿﺪ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ.
سلام استاد عزیز....من ابادانم ولی دارم هفته دیگه میام تهران برای پرایدم یدونه میخوام ...باند هم یه جفت پایونر دارم 350 وات.....کدوم رو بخرم ابی یا قرمز ؟ اخه ابیه امکاناتش بیشتره! ولی قرمزه قویتره! شرایط و ادرس و تلفن رو برای خرید حضوری و یا غیر حضوری با بقیه چیزها مثل شماره حساب و یا ادرس شرکت برای خرید حضوری رو میخواستم ممنون.علی!!!
دوست عزیز شرایط خرید و قیمت فعلی مدلها رو برای منم بفرستید
ممنون
درودی دگر....بسته من هم امروز رسید و متاسفانه به دلیل سهل انگاری شرکت پست کنترل شکسته بود عکس ها رو واسه مهندس فرستادم ایشون هم گفتن یه کنترل دیگه میفرستن خیلی آقایی.....
سلام عزیز لطفا مدلاتون رو به همراه قیمت و نحوه سفارش برام پخ کنید.با تشکر
سلام خسته نباشید برای منم مدلاتون رو به همراه قیمت و نحوه سفارش پاسخ خصوصی کنید ، اصفهان نمایندگی چیزی ندارید ؟
دوباره سلام دوست من ، من از مدل آبی خوشم اومده ولی نمیدونم رو این باند جواب خوب (باس قوی) میده یا نه (با توجه به 25 وات بودنش) همین باند رو ، رو پخش ماشین بابام بستم با پخش Marshal 2411 خیلی قویه و کم نمیاره ، در کل کدوم این دو مدل رو پیشنهاد میکنین برای این باند ؟
سلام عزیز لطفا مدلاتون رو به همراه قیمت و نحوه سفارش برام پخ کنید.با تشکر
هزینه ارسال تا مشهد چقدره؟
باند هم برای فروش دارید؟