• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پخش ماشین USB

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
ﺩﺭﻭﻭﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻟﻄﻔﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﺮﯾﺪ 45 ﻭﺍﺕ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻧﮓ ﺭﻭ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﻢ ﻭﯾﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﮕﯿﺪ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ.

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
ﺩﺭﻭﻭﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻟﻄﻔﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﺮﯾﺪ 45 ﻭﺍﺕ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻧﮓ ﺭﻭ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﻢ ﻭﯾﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﮕﯿﺪ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ.

پیغام خصوصی ارسال شد .

ali6803

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام استاد عزیز....من ابادانم ولی دارم هفته دیگه میام تهران برای پرایدم یدونه میخوام ...باند هم یه جفت پایونر دارم 350 وات.....کدوم رو بخرم ابی یا قرمز ؟ اخه ابیه امکاناتش بیشتره! ولی قرمزه قویتره! شرایط و ادرس و تلفن رو برای خرید حضوری و یا غیر حضوری با بقیه چیزها مثل شماره حساب و یا ادرس شرکت برای خرید حضوری رو میخواستم ممنون.علی!!!

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
سلام استاد عزیز....من ابادانم ولی دارم هفته دیگه میام تهران برای پرایدم یدونه میخوام ...باند هم یه جفت پایونر دارم 350 وات.....کدوم رو بخرم ابی یا قرمز ؟ اخه ابیه امکاناتش بیشتره! ولی قرمزه قویتره! شرایط و ادرس و تلفن رو برای خرید حضوری و یا غیر حضوری با بقیه چیزها مثل شماره حساب و یا ادرس شرکت برای خرید حضوری رو میخواستم ممنون.علی!!!

بهتره قرمز 45 وات بگیرید ؛
آدرس و تلفن برای خرید حضوری از شرکت و
شماره حساب برای خرید پستی ارسال شد ./

P A M I

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز شرایط خرید و قیمت فعلی مدلها رو برای منم بفرستید
ممنون

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
درودی دگر....بسته من هم امروز رسید و متاسفانه به دلیل سهل انگاری شرکت پست کنترل شکسته بود عکس ها رو واسه مهندس فرستادم ایشون هم گفتن یه کنترل دیگه میفرستن خیلی آقایی.....

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
درودی دگر....بسته من هم امروز رسید و متاسفانه به دلیل سهل انگاری شرکت پست کنترل شکسته بود عکس ها رو واسه مهندس فرستادم ایشون هم گفتن یه کنترل دیگه میفرستن خیلی آقایی.....

خواهش می کنم ؛ براتون ارسال می شود .

faranet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز لطفا مدلاتون رو به همراه قیمت و نحوه سفارش برام پخ کنید.با تشکر

pedramstalker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید برای منم مدلاتون رو به همراه قیمت و نحوه سفارش پاسخ خصوصی کنید ، اصفهان نمایندگی چیزی ندارید ؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
سلام خسته نباشید برای منم مدلاتون رو به همراه قیمت و نحوه سفارش پاسخ خصوصی کنید ، اصفهان نمایندگی چیزی ندارید ؟

ارسال شد .
متاسفانه به دلیل بالا بودن نرخ دلار و تعرفه گمرکی ؛ کمتر فروشگاهی حاضر به سود کم هستش ؛
برای همین نمایندگی نداریم فعلا ؛

pedramstalker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام دوست من ، من از مدل آبی خوشم اومده ولی نمیدونم رو این باند جواب خوب (باس قوی) میده یا نه (با توجه به 25 وات بودنش) همین باند رو ، رو پخش ماشین بابام بستم با پخش Marshal 2411 خیلی قویه و کم نمیاره ، در کل کدوم این دو مدل رو پیشنهاد میکنین برای این باند ؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
دوباره سلام دوست من ، من از مدل آبی خوشم اومده ولی نمیدونم رو این باند جواب خوب (باس قوی) میده یا نه (با توجه به 25 وات بودنش) همین باند رو ، رو پخش ماشین بابام بستم با پخش Marshal 2411 خیلی قویه و کم نمیاره ، در کل کدوم این دو مدل رو پیشنهاد میکنین برای این باند ؟

برای باند قوی 45 وات
بای امکانات بیشتر و باند فابریک مدل 25 وات آبی

rezazrf

Registered User
لایک‌ها
16
سلام عزیز لطفا مدلاتون رو به همراه قیمت و نحوه سفارش برام پخ کنید.با تشکر
هزینه ارسال تا مشهد چقدره؟
باند هم برای فروش دارید؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها