ببخشید منظور شما از تیکه ای اینه که ما باید خودمان روی دیوار پستر را به هم بچسبانیم ؟ اینطوری که معلوم میشه پستر تیکه تیکه هستش و زیاد قشنگ نمیشه یعنی باید با چسب نواری به همدیگر بچسبانیمشون
این توضیحات را برای شما می گویم
البته همه آنها را در صفحه اول می گذارم
به دلیل سوالات پیش آمده برای تمامی دوستان این توضیحات رو می نویسم تا وقت دوستان صرف سوالات نشود
با این حال اگر سوال خاصی برای عزیزان پیش آمد من آماده پاسخ گویی به شما هستم
در ابتدا بگویم که این نوع پوستر که من به چاپ می رسانم به
پوستر پازل دیواری که برای اولین بار معرفی می کنم نام می برم .
حال نحوه چاپ تصاویر را برای شما توضیح می دهم :
1. در مرحله اول تصویر مورد نظر را شما به من می دهید
2. سپس من ابتدا با شما مشورت می کنم تا اگر
پیشنهاد خاصی داشتید به آن عمل کنم
3. نحوه بزرگنمایی تصاویر هم به این صورت است که تصویر مورد نظر خود را از
10x15 سانتیمتر تا
80x140 سانتیمتر بنابر نوع سفارش شما تبدیل می کنم
4. اما چگونگی چاپ تصاویر به این صورت است که اگر به طور مثال تصویر شما بر روی 9 برگ کاغذ چاپ شود جای هیچ نگرانی درباره نوع چسباندن تصویر نیست خوشبختانه یکی از خصوصیات مهم این چاپگر در این است که توانایی
چاپ تکراری از هر برگ را در برگ دیگر دارد
5. نکته قبل این امکان را به شما می دهد تا در موقع چسباندن قطعات در کنار یکدیگر بتوانید حدود
چند میلیمتر از کاغذ بعدی را در زیر کاغذ قبلی قرار بدهید و بدین وسیله از نمایش
تکه تکه بودن کل پوستر جلوگیری به عمل می آید و تمام پوستر یکدست و هموار خواهد بود . و شما دیگر نگران این موضوع نخواهید بود که بر روی دیوار یک تصویر تکه تکه و جدا از هم داشته باشید .
6. البته در انتها با کشیدن یک لایه
سلفون که البته من آن را در سفارش شما قرار می دهم می توانید از خراب شدن تصویرتان تا مدتهای طولانی جلوگیری به عمل بیاورید
7. یک پیشنهاد نیز در اینجا برای علاقه مندان می آورم و آن اینکه برای هر چه بهتر و راحتتر چسباندن کار بر روی دیوار شما می توانید ابتدا یک مقوای بزرگ از بازار خریده که قیمت آنها از
200 الی
300 تومان هم بیشتر نمی شود و سپس با یک چسب قطره ای برگها را بر روی آن با دقت کافی بچسبانید و آنگاه یکجا مقوا را با پونز یا چسب به دیوار بچسبانید
8. در مورد
حاشیه دور تصاویر هم این را بگویم که کاملا در دست خودم می باشد و هر اندازه ای که ببینم مناسب تصاویر است و به آنها
زیبایی خاصی خواهد بخشید برای آنها انتخاب می کنم
9. فقط تنها نکته ای که باید در رفتار شما موجود باشد صبر و حوصله ای است که در تکمیل کردن تصویر باید داشته باشید زیرا با کمی دقت می توانید بهترین و زیباترین پوستری که در نظر داشته اید را بر روی دیوار مشاهده بکنید
10. در مورد نحوه ارسال سفارشها هم این نکته قابل ذکر است که آنها را من در
پاکت مخصوص و با پست
بیمه شده برای شما ارسال خواهم کرد
11. تمامی سفارشات حداکثر یک روز پس از پرداخت پول برای شما ارسال خواهد شد و در هر جای ایران که باشید
3 روز بعد از ارسال به دستتان خواهد رسید .