مشکلی که برای دوستان وجود داره صرفا دقتی هست که تو چسباندن قطعات باید صرف کنند
وگرنه کیفیت این چاپ 100 برابر(حد اقل)از بنر بهتره و قشنگ تر در میاد
قیمت این دوستمون هم واقعا خوبه
الان یک برگ a4 رو اگر بخواهید بیرون چاپ کنید حد اقل باید 1500 بدید که قیمت این دوستمون خیلی پایین تره
یه کم در مورد نحوه سفارش توضیح می دید؟
با سلام
دوست عزیز
با تشکر از توضیحات شما
بدون شک شما این کاره هستید و به فوت و فن کار آشنا هستید
در مورد قیمتها این نکته رو توضیح بدهم که
دوست دارم همه دوستان در فروم از کار من راضی باشند
که صد البته با کمی تحقیق و اطلاع پیدا کردن از قیمتهای بازار
به این نتیجه خواهند رسید
و اما در مورد نحوه سفارش پوسترها که توضیح خواسته بودید موارد زیر به نظرم از اهمیت بیشتری برخوردارند :
1. تصاویر شما با هر رزولوشن و اندازه ای که باشند برای بزرگنمایی جای هیچ نگرانی نیست زیرا کیفیت و اندازه آن را به قدری تقویت خواهم کرد که هرگز به کیفیت واقی آن آسیبی نرسد
2. تمامی سفارشات به انتخاب و سلیقه شما می باشد به این صورت که تصاویر مورد نظر را برای من مشخص کرده و آنگاه من آنها را چاپ خواهم کرد
3. تمامی سفارشات توسط پست به سراسر ایران فرستاده خواهد شد
4. هدف اصلی من این است که پوسترهایی را به چاپ برسانم که در بازارهای ایران وجود ندارند یا اینکه اگر هم وجود دارند در عین گرانی کیفیت مناسبی هم ندارند
5. بزرگنمایی تصاویر خاطره انگیز شما که در آلبومهای شخصی نگهداری می کنید پذیرفته می شود
6. عکس بر روی کاغذ عکاسی مخصوص نیز فقط در ابعاد کاغذ A4 چاپ می شود که در این صورت 350 تومان به قیمت پایه اضافه می شود
7. البته تصاویر مربوط به پوسترها را به ایمیل من فرستاده تا بعد از مشورت با شما اقدام به چاپ آن صورت بگیرد
8. در مورد نحوه ارسال سفارشها هم این نکته قابل ذکر است که آنها را من در پاکت مخصوص و با پست بیمه شده برای شما ارسال خواهم کرد
9. تمامی سفارشات حداکثر یک روز پس از پرداخت پول برای شما ودوستان ارسال خواهد شد و در هر جای ایران که باشید 3 روز بعد از ارسال به دستتان خواهد رسید .
قیمت پوسترها و عکسها بر اساس میزان رنگ مصرفی محاسبه می شود .