• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پوستر و تصویر روی کاور و برچسب دی وی دی بر روی کاغذ گلاسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام خدمت دوستان عزیز

دی وی دی کاور فیلمها به دستم رسید
این مجموعه شامل 12000 کاور از فیلمها می باشد

برای سفارشهای خود لطفا به روش زیر عمل بکنید :
ابتدا لیست فیلمهایی را که می خواهید کاور آنها را سفارش بدهید به آدرس ایمیل من بفرستید

اگر من آنها را داشتم خب دیگر نیازی به فرستادن کاور ها نیست
اما اگر من آنها را نداشتم
شما می توانید با مراجعه به سایت زیر آنها را برای من بفرستید یا اینکه لینک دانلود آنها را برای من بفرستید
البته این کار به شرط اینکه تعداد کاورهایی که من نداشته باشم انجام می شود که آنها از 15 عنوان بیشتر نشوند
در غیر این صورت
اگر تعداد کاورهایی که من نداشتم از مرز 15 عنوان گذشت آنگاه شما آنها را بر روی سی دی کپی کرده و به آدرسی که به شما گفته می شود می فرستید

البته در این مورد درصد بیشتری از هزینه پستی که cd حاوی کاورهای خود را برای من می فرستید بر عهده من خواهد بود

موفق باشید

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزيز خسته نباشي من تمتم مواردي كه گفته بوديد كامل خوندم

ولي باز به نظرم مياد كه بعد از چسبوندن تيكه ها به هم ديگه پوستر خيلي زيبايي بو جود نياد ( به نظر من البته )

اما اگر شما يك لطفي بكنيد و يك نمونه از كارتون رو يك عكs ازش بگيريد و يا يك جوري نمونه كارهاتونو در اختيار بقيه بگذاريد مطمنا من و بقيه دوستان واسشون روشن ميشه كه داستان از چه قراره ....

بازم ازتون متشكرم
مطمن باشيد اگر كيفيت كار بالا باشه من جز مشتريهاي ثابت شما ميشم

hkh2209

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز

دی وی دی کاور فیلمها به دستم رسید
این مجموعه شامل 12000 کاور از فیلمها می باشد

برای سفارشهای خود لطفا به روش زیر عمل بکنید :
ابتدا لیست فیلمهایی را که می خواهید کاور آنها را سفارش بدهید به آدرس ایمیل من بفرستید

اگر من آنها را داشتم خب دیگر نیازی به فرستادن کاور ها نیست
اما اگر من آنها را نداشتم
شما می توانید با مراجعه به سایت زیر آنها را برای من بفرستید یا اینکه لینک دانلود آنها را برای من بفرستید
البته این کار به شرط اینکه تعداد کاورهایی که من نداشته باشم انجام می شود که آنها از 15 عنوان بیشتر نشوند
در غیر این صورت
اگر تعداد کاورهایی که من نداشتم از مرز 15 عنوان گذشت آنگاه شما آنها را بر روی سی دی کپی کرده و به آدرسی که به شما گفته می شود می فرستید

البته در این مورد درصد بیشتری از هزینه پستی که cd حاوی کاورهای خود را برای من می فرستید بر عهده من خواهد بود

موفق باشید
سلام
دوست عزیز آخه من که کاورهای شما را ندیدم که چه شکلیه من کاورها را بعضیهاشو خودم درست می کنم چون یک فیلم که یک نوع کاور نداره هر شرکتی برای خودش یه نوع کاور میزنه حالا من نمیدونم که شما اون کاوری را که من میخوام دارید یا یا نه. به همین جهت میگم که شما اون کاورها را برای من بفرستید که شاید یک سری از کاورها را داشته باشد و دیگه مجبور نباشیم که من روی CD بریزم و برای شما بفرستم.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
دوست عزيز خسته نباشي من تمتم مواردي كه گفته بوديد كامل خوندم

ولي باز به نظرم مياد كه بعد از چسبوندن تيكه ها به هم ديگه پوستر خيلي زيبايي بو جود نياد ( به نظر من البته )

اما اگر شما يك لطفي بكنيد و يك نمونه از كارتون رو يك عكs ازش بگيريد و يا يك جوري نمونه كارهاتونو در اختيار بقيه بگذاريد مطمنا من و بقيه دوستان واسشون روشن ميشه كه داستان از چه قراره ....

بازم ازتون متشكرم
مطمن باشيد اگر كيفيت كار بالا باشه من جز مشتريهاي ثابت شما ميشم

با سلام
دوست عزیز
از اینکه نظرات خود را عنوان کردید خیلی ممنون
به روی چشم
سعی می کنم در چند روز آینده حداقل یه فیلم کوچک با موبایل از بعضی کارهای انجام شده برای شما و دیگر دوستان تهیه کنم و لینک دانلود را بگذارم
در ضمن درباره اینکه بعد از چسباندن تکه ها پوستر چه شکلی خواهد شد حتما توضیحات مفصلی خواهم داد
موفق باشید

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
دوست عزیز آخه من که کاورهای شما را ندیدم که چه شکلیه من کاورها را بعضیهاشو خودم درست می کنم چون یک فیلم که یک نوع کاور نداره هر شرکتی برای خودش یه نوع کاور میزنه حالا من نمیدونم که شما اون کاوری را که من میخوام دارید یا یا نه. به همین جهت میگم که شما اون کاورها را برای من بفرستید که شاید یک سری از کاورها را داشته باشد و دیگه مجبور نباشیم که من روی CD بریزم و برای شما بفرستم.

با سلام
دوست من
برای اینکه ابهامات به وجود آمده برای شما و دیگر دوستان از بین برود
به زودی لینکی برای دانلود چندتایی از تصاویر را می گذارم

البته فکر می کنم که تصاویر روی کاور ( توجه کنید که تصاویر روی کاورهای سیاه رنگی که در بازار موجود می باشد و یک پلاستیک بر روی آن می باشد سپس شما این تصاویری را که من چاپ خواهم کرد در زیر آن قرار خواهید داد ) فیلمها که من چاپ خواهم کرد برای هر فیلم به شکل خاصی که فیلم در موقع ورود به بازار هست به همان شکل باشند

برای اینکه این ابهامات از بین برود لطفا به سایت زیر مراجعه بکنید
در این سایت شما انواع این تصاویر را خواهید دید حتی از یک فیلم ممکن است 4 یا 5 مدل تصویر موجود باشد
البته من فقط تصویر اصلی مربوط به فیلمها را دارم ( همان تصویر اورجینال )

برای رفتن به سایت بر روی اینجا کلیک کنید

امیدوارم که ابهامات به وجود آمده رفع شود

به هر حال اگر سوال خاصی داشتید من در خدمتم

موفق باشید

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
دوستان

به زودی لینک تعدادی از کارها را خواهم گذاشت

موفق باشید

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فيلمارو ديدم دستتون درد نكنه به نظر مياد كيفيتشون عالي باشه ..

خوب ما كه مشتري شديم . مباركه.....

خوب من چند تا پوستر در اندازه 40x70 ميخام كه قيمتو زديد 1600 تومان كه 4 برگ ميشه

فقط ميخام بدونم چرا 45x75 9 برگ ولي 40x70 4 برگه ؟؟

و آيا هر چي تعداد برگه ها بيشتر باشه كيفيتم بالاتر ميره يا خير

hkh2209

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کاورهایی که دارید سایزشون چند پیکسله؟ اگه من بخوام کاورهارو خودم براتون بفرستم چند وقته آماده میشه؟

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
فيلمارو ديدم دستتون درد نكنه به نظر مياد كيفيتشون عالي باشه ..

خوب ما كه مشتري شديم . مباركه.....

خوب من چند تا پوستر در اندازه 40x70 ميخام كه قيمتو زديد 1600 تومان كه 4 برگ ميشه

فقط ميخام بدونم چرا 45x75 9 برگ ولي 40x70 4 برگه ؟؟

و آيا هر چي تعداد برگه ها بيشتر باشه كيفيتم بالاتر ميره يا خير

با سلام
از اینکه فیلمها برای شما مفید واقع شدند خوشحالم

ولی در مورد تعداد برگ ها یه نکته ای را بگویم که :
اندازه های پایه را می توانید در اولین بخش از اولین پست این تاپیک مشاهده بکنید
با این حال من آنها را در اینجا برای شما می نویسم
پوستر در اندازه 10x15 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 10x20 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 10x25 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 10x30 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 10x35 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 15x15 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 15x20 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 15x25 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 15x30 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 15x35 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 20x20 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 20x25 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 20x30 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .
پوستر در اندازه 20x35 سانتیمتر . تعداد برگ 1 عدد .

و حال منظور از پوسترهای با سایز بزرگتر این است که :
4 برگ یعنی چهار برابر اندازه اصلی و در چهار برگ
9 برگ یعنی 9 برابر اندازه اصلی و در 9 برگ
16 برگ یعنی 16 برابر اندازه اصلی و در 16 برگ
بستگی دارد که شما کدام اندازه پایه را انتخاب کرده باشید

در مورد اینکه آیا هرچه تعداد برگ بیشتر باشد کیفیت هم بهتر است ؟ به نظر من
هر اندازه پایه ای که انتخاب می کنید به کیفیت کار صدمه ای نخواهد زد
فقط
در زمانی که شما می خواهید آنها را بچسبانید هر چه اندازه پایه کوچکتر باشد دقت بیشتری باید از طرف شما اعمال شود
به بیانی دیگر :
قطعات کوچکتر به دقت و حوصله بیشتری نسبت به قطعات بزرگتر احتیاج دارند

حال
تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستید

موفق باشید

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
این هم رونوشتی از کاغذی که من همراه سفارشها برای دوستان ارسال می کنم
و تاکید بسیار بر مطالعه آن قبل از مشغول به کار شدن دوستان دارم

بسمه تعالی

با سلام خدمت شما دوست عزیز
امیدوارم که از این کار و کیفیت آن راضی باشید
لطفا به دقت مطالعه کنید

این توضیحات را فقط برای آگاهی هر چه بیشتر شما با نوع کاری که در پیش روی دارید عنوان می کنم
ابتدا توضیح مختصری در رابطه با نوع چاپ برای شما بگویم :
اگر کمی دقت کنید متوجه می شوید که در لبه های هر برگ حدود چند میلیمتر از تصویر برگ قبل که در کنار آن قرار خواهد گرفت چاپ شده است .
این چاپ تکراری با عث می شود تا شما در هنگام چسباندن کار بتوانید چند میلیمتر از برگ بعدی را در زیر برگ قبلی قرار بدهید و به این ترتیب از نمایش تکه تکه بودن کار جلوگیری به عمل خواهد آمد

و اما نحوه چسباندن کار :
ابتدا مقوایی در اندازه مورد نیاز خرید اری کرده
به همراه مقوا چسب قطره ای دلخواهی نیز خریداری کنید
قبل از شروع به کار ابتدا دستان خود را تمیز کرده
بهتر است یک مرتبه کل تصویر را بر روی زمین تشکیل بدهید تا از کل کار اطلاع پیدا بکنید سپس مراحل زیر را شروع کنید

حال قطعه ها را به ترتیب و مرتب بچسبانید اما ترجیحا به صورت زیر عمل کنید
بهتر است که از یک طرف از گوشه های بالای تصویر( به نظر من از طرف چپ ) شروع کنید
و به صورت افقی یا عمودی به کار خود ادامه بدهید
برای چسباندن برگها این نکته را فراموش نکنید که در موقع چسباندن هر برگ ابتدا دوطرف بالا و چپ تصویر ( اگر از سمت راست شروع به تکمیل کرده اید پس به جای سمت چپ باید سمت راست را بچسبانید ) را بچسبانید
دلیل اینکه چرا فقط دو طرف عنوان شده را بچسبانید این است که همانطور که گفتم در برگ بعدی حدود چند میلیمتر ازتصویر برگ قبلی به چاپ رسیده است
حال برگ بعدی را با مراعات کردن همان چند میلیمتر اضافه در زیر برگ قبلی قرار داده و به همین ترتیب به کار خود ادامه بدهید
ذکر این نکته و تجربه شخصی خودم به شما کمک می کند که اگر چسب را ابتدا به برگ بزنید و آنگاه برگ را بر روی مقوا قرار بدهید بهتر است
و اما آخرین نکته اینکه برای زیبایی کار در موقع چسب زدن به برگها حتما چسب را به لبه های برگ بزنید تا لبه های تکه ها از روی مقوا بلند نشوند و کاملا در یک سطح باشند و به این ترتیب نمایش تکه تکه بودن تصویر را به صفر برساند

در ضمن سعی کنید که تحت هیچ شرایطی بر روی تصاویر چسب نریزید و اگر این اتفاق افتاد هرگز تلاشی برای پاک کردن چسب از روی تصویر نکنید که این کار باعث خرابی تصویر می شود

در انتهای کار شما می توانید مقوا را با پونز یا چسب نواری بر روی دیوار نصب کنید

اگر هم دوست داشتید سلفونی که برای شما فرستاده ام را برای جلوگیری از کثیف شدن کار و همچنین زیبایی خاصی که به تصویر خواهد بخشید محکم و کشیده و هموار بر روی تصویر بکشید

امیدوارم که با توضیحات بالا و حوصله و دقت خودتان در تکمیل کار تصویری زیبا آماده گردد و شما از دیدن آن لذت ببرید

یک توصیه از من به شما و آن هم اینکه برای قرار دادن تصویر بر روی دیوار سعی کنید آن را تا جایی که امکان دارد در بالاترین ارتفاع دیوار قرار بدهید تا از دسترس اطفال به دور باشد .

البته شک نکنید که با قرار گرفتن سلفون بر روی کار جلوه خاصی به تصویر خواهد بخشید .

در ضمن شما ماکزیموم و بالاترین سطح کیفیت تصویر خود را زمانی خواهید دید که حداکثر 50 سانتیمتر از پای دیواری که تصویر روی آن قرار گرفته فاصله داشته باشید .

موفق و پیروز باشید
[email protected]

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
دوستان عزیزی که تمایل به دریافت کاور DVD ها دارند
می توانند از دوست عزیزم آقا رضا در بخش فروش فیلمهای DVD خریداری بکنند ( البته فکر کنم که شرایطی را ایشان مد نظر قرار داده اند از جمله اینکه تعدادی فیلم باید خریداری بکنید )

البته از نظر من لزومی به انجام این کار نیست و همانطور که در چند پست قبلی گفته ام شما می توانید لیست فیلمهایی را که کاور آنها را می خواهید به من بدهید و من اگر آنها را داشته باشم به شما خبر می دهم

و اگر نداشته باشم شرایط کمی متفاوت خواهد بود

به این صورت که اگر تعداد کاورهایی که من نداشته باشم بیشتر از 20 عدد بود
شما آنها را از سایت زیر دانلود کرده و بر روی CD کپی کرده و برای من می فرستید
البته درصد بیشتری از هزینه پست این CD برعهده من خواهد بود

این هم سایت ارزشمندی برای دانلود کاورها :
www.freecovers.net

موفق باشید

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
کاورهایی که دارید سایزشون چند پیکسله؟ اگه من بخوام کاورهارو خودم براتون بفرستم چند وقته آماده میشه؟

با سلام
دوست عزیزیک قسمت از پاسخ سوالات شما را در پست بعدی به صورت کامل عنوان کرده ام

اما درباره اینکه تا چه زمانی می توانم سفارشهای شما را تحویل بدهم

به ادامه نوشته های من دقت کنید :
در ابتدا این را می گویم که زمان تحویل کار کاورها با تعداد آنها یک رابطه مستقیم دارد
چرا ؟ زیرا من ابتدا باید کیفیت آنها را به اندازه ذکر شده در پست بعدی تبدیل بکنم و سپس آنها را چاپ کنم
بنابر این اگر هیچ مشکلی به وجود نیاید من حداکثر در طول یک روز
بین 100 الی 150 عدد تصویر را می توانم چاپ بکنم

توجه کنید که تغییر کیفیت کار که در پست بعدی به آن اشاره می کنم زمان قابل توجهی را به خود اختصاص می دهد .

موفق باشید .

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
دوستان عزیز
این توضیحات را جهت آشنایی بیشتر شما با نهایت کیفیت کار خودم بازگو می کنم

کاورهایی که از سایت
www.freecovers.net
شما دریافت خواهید کرد دارای این خواص هستند :
حداکثر اندازه :
3240x2175 pixel dimentions
Resolution : 118 pixels/cm
حداکثر حجم تصویر :
500 kb

حال این هم کیفیت کار من :
تصاویر مورد نظر شما را ابتدا به کیفیت زیر تبدیل خواهم کرد و سپس چاپ می کنم
حداقل اندازه :
3240x2175 pixel dimentions
Resolution : 300 pixels/cm
حداقل حجم تصویر :
150 MB

از نظر من مهم کیفیت کار می باشد نه کمیت !

امیدوارم که با مطلع شدن از کیفیت کار من
بدانید که مهم کیفیت کار است

باز هم اگر سوال خاصی از نظر دوستان بود
من با کمال میل پاسخگوی شما هستم

موفق باشید

man98

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزيز

اول از صبر و حوصله و دقتي كه در پاسخگويي دوستان به خرج مي دهيد ،جدا" تشكر مي كنم.
و بعد، شما سفارشهاي كم هم قبول مي كنيد ؟ در حد چند تا ؟!!

و اگر جواب شما مثبت است ؛من براي سفارشاتم به نظر و راهنمايي شما نياز دارم ؛لطفا" بهم خبر بدين تا عكسها و سوالاتم رو در موردشون براتون ميل كنم .
فقط آدرس ميلتون همين : [email protected] است ؟

ممنونم. موفق باشيد...

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوست عزيز

اول از صبر و حوصله و دقتي كه در پاسخگويي دوستان به خرج مي دهيد ،جدا" تشكر مي كنم.
و بعد، شما سفارشهاي كم هم قبول مي كنيد ؟ در حد چند تا ؟!!

و اگر جواب شما مثبت است ؛من براي سفارشاتم به نظر و راهنمايي شما نياز دارم ؛لطفا" بهم خبر بدين تا عكسها و سوالاتم رو در موردشون براتون ميل كنم .
فقط آدرس ميلتون همين : [email protected] است ؟

ممنونم. موفق باشيد...

با سلام
خدمت شما دوست عزیز

با تشکر از شما
باور کنید از نظر من ارزش خریدار از فروشنده بسیار بالاتر می باشد
و اینکه جواب دوستان را به دقت عنوان می کنم فقط فقط به خاطر احترامی است که برای عزیزان در فروم قائل هستم و امیدوارم که تمامی ابهامات به وجود آمده برای ایشان از بین برود

و همچنین از کیفیت کار من مطلع بشوند
و به قول معروف شرمنده آنها نشوم

و اما پاسخ شما :
در مورد اینکه حداقل سفارش چه تعدادی است این را بگویم که اصلا حداقل سفارش وجود ندارد و شما حتی یک عدد از برچسبهای DVD هم بخواهید ( 150 تومان ) من آن را برای شما آماده می کنم در این مورد هیچ مشکلی وجود ندارد و هیچ محدودیتی وجود ندارد

در مورد سوال دوم شما :
بله آدرس ایمیل من
[email protected]
می باشد

در ضمن از شما و تمامی دوستان درخواستی دارم
و آن اینکه :
هرگونه سوال و راهنمایی و یا پیشنهادی دارید فقط در همین مکان یعنی فروم و همین تاپیک عنوان کنید
به چه دلیل ؟
چونکه ممکن است همین سوال یا مشورتی که شما با من خواهید داشت در نظر دیگر دوستان مطرح باشد و یا در آینده مطرح بشود
پس
بهتر است که این سوال و جوابها در دسترس و در دید دیگر دوستان قرار بگیرند و قابل مشاهده برای دیگران باشند

در انتهای تمامی مشورتها و سوال و جوابها زمانی که وجود سفارش قطعی شد با همان ایمیل تماس خواهید گرفت و بسته به نوع سفارش اقدامات نهایی کار را انجام خواهیم داد

امیدوارم که این توضیحات برای شما و تمامی دوستان مفید واقع بشود

موفق باشید

man98

Registered User
لایک‌ها
3
سلام...
حتما" تصاوير سياه و سفيد قديمي را ديده ايد كه بعضا" به رنگهاي ديگري مثل سبز يا قهوه اي و حتي قرمز مي زنند ، مي خواستم ببينم آيا اين كيفيت رنگ هم در كار حفظ مي شه ؟
و اينكه چون من مي خواهم حتما تصاوير روي 1 برگه (بحث كيفيت نيست،موضوع اندازه مورد نظرمه ) باشند اگر قطع تصويري بزرگتر هم بود امكان كوچك كردن و چاپ بر روي 1برگه هست ؟
من بعضي از كارها رو تصميم دارم قاب كنم اگر بخواهم روي مقوا چسبانده و بعد قاب كنم چه نوع كاغذي (گلاسه يا...) و اگر بخواهم بدون مقوا قاب كنم چه نوع كاغذي (عكاسي ويا...) پيشنهاد مي كنيد ؟؟

تصاوير كوچك هم كه مشكلي در بزرگنمايي براي چاپ پيدا نمي كنند ؟
ممنونم.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام...
حتما" تصاوير سياه و سفيد قديمي را ديده ايد كه بعضا" به رنگهاي ديگري مثل سبز يا قهوه اي و حتي قرمز مي زنند ، مي خواستم ببينم آيا اين كيفيت رنگ هم در كار حفظ مي شه ؟
و اينكه چون من مي خواهم حتما تصاوير روي 1 برگه (بحث كيفيت نيست،موضوع اندازه مورد نظرمه ) باشند اگر قطع تصويري بزرگتر هم بود امكان كوچك كردن و چاپ بر روي 1برگه هست ؟
من بعضي از كارها رو تصميم دارم قاب كنم اگر بخواهم روي مقوا چسبانده و بعد قاب كنم چه نوع كاغذي (گلاسه يا...) و اگر بخواهم بدون مقوا قاب كنم چه نوع كاغذي (عكاسي ويا...) پيشنهاد مي كنيد ؟؟

تصاوير كوچك هم كه مشكلي در بزرگنمايي براي چاپ پيدا نمي كنند ؟
ممنونم.

با سلام
خدمت شما دوست عزیز
با تشکر از شما که سوالات خود را در تاپیک مطرح کرده اید :)

در مورد سوال اول :
بله این تصاویر را دیده ام و اگر اشتباه نکنم این تصاویر در حدود سال 50 – 60 گرفته می شده است
که خب صد البته کیفیت خوبی هم داشته اند
در مورد کیفیت عکسها این را بدانید که با همان رنگ به چاپ خواهند رسید
و البته من توانایی این را هم دارم که رنگ بعضی از این تصاویر را عوض کنم که در مواقع اضطراری
و به در خواست خریدار این کار را انجام خواهم داد
ولی روش معمول این است که هر تصویر با همان رنگ اورجینال خود به چاپ برسد

در مورد سوال دوم :
بله . هیچ مشکلی در کوچک نمایی تصاویر بزرگ نیست و این کار با نهایت کیفیت انجام خواهد شد

در مورد سوال سوم :
به نظر من که خب از این نمونه کارها دیده ام
در هر صورت اگر شما بخواهید تصویر خود را درون قاب شیشه ای قرار بدهید چه بر روی مقوا بچسبانید و یا اگر بر روی مقوا نچسبانید
من به شما چاپ بر روی کاغذ گلاسه را پیشنهاد می کنم
زیرا این مدل کاغذ درخشندگی خاصی به تصاویر می دهد
اگر هم که آنها را درون قاب بگذارید که دیگر در این کار هیچ حرفی وجود ندارد

در مورد سوال آخر :
اصلا جای هیچ نگرانی نیست . در بزرگنمایی تصاویر کوچک مشکلی مبنی بر افت کیفیت وجود ندارد

موفق باشید

در پایان ذکر این نکته الزامی است
دوستانی که قصد چاپ تصاویر اسکن شده را دارند
بهتر است که تصاویر خود را با اسکنرهای حرفه ای اسکن کنند تا به کیفیت کار لطمه ای وارد نشود
با تشکر

man98

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزيز
با سلام
خدمت شما دوست عزیز
با تشکر از شما که سوالات خود را در تاپیک مطرح کرده اید :)
خواهش مي كنم :)

دوست عزيز من سفارشاتم را براتون ميل كردم .ممنون.
موفق باشيد.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
خدمت تمامی دوستان
سعی می کنم هر چند روز یک بار تعدادی از کارهای انجام شده را در این تاپیک برای مشاهده شما قرار بدهم تا از کیفیت کار من اطلاع پیدا بکنید
برای مشاهده این فایلها به یکی از دونرم افزار زیر احتیاج دارید
Jetaudio 6.0 و یا نرم افزار Quick time 6.0

این نمونه کارها دارای حجمی بسیار کم می باشند که برای دانلود فقط کافیست بر روی آنها کلیک کنید

Covers

Lables

Lord Of The Ring
در آینده باز هم از این نمونه کارها خواهم گذاشت

موفق باشید

man98

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزيز

بي زحمت PM تان را چك كنيد. ممنون .

وضعیت