TOMASS ANJELLO
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,158
- لایکها
- 12
با سلام خدمت دوستان عزیز
دی وی دی کاور فیلمها به دستم رسید
این مجموعه شامل 12000 کاور از فیلمها می باشد
برای سفارشهای خود لطفا به روش زیر عمل بکنید :
ابتدا لیست فیلمهایی را که می خواهید کاور آنها را سفارش بدهید به آدرس ایمیل من بفرستید
اگر من آنها را داشتم خب دیگر نیازی به فرستادن کاور ها نیست
اما اگر من آنها را نداشتم
شما می توانید با مراجعه به سایت زیر آنها را برای من بفرستید یا اینکه لینک دانلود آنها را برای من بفرستید
البته این کار به شرط اینکه تعداد کاورهایی که من نداشته باشم انجام می شود که آنها از 15 عنوان بیشتر نشوند
در غیر این صورت
اگر تعداد کاورهایی که من نداشتم از مرز 15 عنوان گذشت آنگاه شما آنها را بر روی سی دی کپی کرده و به آدرسی که به شما گفته می شود می فرستید
البته در این مورد درصد بیشتری از هزینه پستی که cd حاوی کاورهای خود را برای من می فرستید بر عهده من خواهد بود
موفق باشید
دی وی دی کاور فیلمها به دستم رسید
این مجموعه شامل 12000 کاور از فیلمها می باشد
برای سفارشهای خود لطفا به روش زیر عمل بکنید :
ابتدا لیست فیلمهایی را که می خواهید کاور آنها را سفارش بدهید به آدرس ایمیل من بفرستید
اگر من آنها را داشتم خب دیگر نیازی به فرستادن کاور ها نیست
اما اگر من آنها را نداشتم
شما می توانید با مراجعه به سایت زیر آنها را برای من بفرستید یا اینکه لینک دانلود آنها را برای من بفرستید
البته این کار به شرط اینکه تعداد کاورهایی که من نداشته باشم انجام می شود که آنها از 15 عنوان بیشتر نشوند
در غیر این صورت
اگر تعداد کاورهایی که من نداشتم از مرز 15 عنوان گذشت آنگاه شما آنها را بر روی سی دی کپی کرده و به آدرسی که به شما گفته می شود می فرستید
البته در این مورد درصد بیشتری از هزینه پستی که cd حاوی کاورهای خود را برای من می فرستید بر عهده من خواهد بود
موفق باشید