farshid2345678
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 85
- لایکها
- 7
فرمون 30 تومن
داداش ما سر كاريم؟!
شما اگه ميخواي به قيمت مد نظرت برسي مزايده بي معنيه!
مبارك نفر قبلي باشه اگه بديد!
فرمون 30 تومن
mini 210
داداش من قيمت ميتونم بدم يا ندم ربطي به منظورم ندارهچرا حرف الکی میزنی مرد مومن. دوست قبلی سه ساعت بعد از شما پیشنهاد داد، نه سه روز!
شما وقتی قیمت بالاتر نمیتونی پیشنهاد بدی دیگه چرا بهانه میاری؟
نکنه انتظار داری به محض اینکه قیمت دادی من گوشی رو تقدیمت کنم؟
تا اینجا واسه شما
تا اینجا واسه شما
داداش من قيمت ميتونم بدم يا ندم ربطي به منظورم نداره
اگه مزايدست قاعدتا پاياني هم بايد داشته باشه
اگر هم شما زير 280 نميديد مزايده بي معنيه
10 تومن هم بنده رو گدا نميكنه كه به اين خاطر پيشنهاد بالاتر نداده باشم ولي تهش بايد تا كجا بريم؟
پس خواهشا پست اول رو با همين مضمون ويرايش كنيد كه اگر بعد از 48 ساعت پيشنهاد جديدي نبود بدونيم برنده شديمآقا درسته من دوس ندارم به قیمت مفت بفروشم ولی باید 48 ساعت از پیشنهاد آخر بگذره دیگه
از نظر منطقی هم بخوایم به قضیه نگاه کنیم اگه مزایده باشه استارتر عزیز باید یه مهلت اتمام براش در نظر بگیرن. و در پست اول قرار بدن.
پس خواهشا پست اول رو با همين مضمون ويرايش كنيد كه اگر بعد از 48 ساعت پيشنهاد جديدي نبود بدونيم برنده شديم
آقا درسته من دوس ندارم به قیمت مفت بفروشم ولی باید 48 ساعت از پیشنهاد آخر بگذره دیگه
اقا از پيشنهاد بنده در مورد مورد 4 . 48 ساعت گذشت.بالاترين پيشنهاد بنده دادم
شماره حساب پ.خ كنين براي واريز
پ.خ شد
.
پ.ن: ایشون انصراف دادن ، فروش ادامه داره
با توجه به اينكه فروشند پاسخ روشن و صريحي در مورد معايب و مشكلات اين گوشي نداد انصراف ميدم
به نقل از reza.direct :به نقل از -mey3am- :سلام. 20 تومن+ 10 تومن هزینه ی ارسال . این شماره کارتم: 6037991480851660 - به اسم میثم قویدل
آدرستون رو برام اس کنید. 09367646334
سلام
بنده چالوس هستم.
10 تومن نميشه داداش.من لپ تاپ 3 كيلويي فرستادم از چالوس تا اهواز 11 تومن شد.
با ماشين بفرست خودم اينجا هزينشو به راننده ميدم.
اگه اوكي هست بفرمايين 20 تومن رو واريز كنم
به نقل از -mey3am- :شما از همون تاپیک قبلی دوتا سوالو هفتصدبار پرسیدیبه نقل از reza.direct :اوكي با توجه به اينكه من چندين بار سوالاتي ازتون راجع به گوشي پرسيدم و شما انگار نديديد سوالات رو يا نخواستين جواب بدين من انصراف ميدم تو تاپيك هم اعلام ميكنم انطراف رو تا دوستان ادامه بدن موفق باشيدبه نقل از -mey3am- :صیقلان هستم. دوست عزیز من با پست فقط میتونم بفرستم. تو انجمن قانون گذاشتن که با پست نفرستین؟ من که بیکار نیستم این همه راه برم تا ترمینالبه نقل از reza.direct :دوست عزيز حيلي خلاصه جواب ميديد.رشت مگه نيستد؟از اين طرفشهر تا اون طرف شهر راهي نيست.تهران كه نيست جواب سوالات ديگه رو نداديد شما كجاي رشت هستي؟به نقل از -mey3am- :عزیز من با ترمینال خیلی فاصله دارم برام سختهبه نقل از reza.direct :نه داداش خيلي قبل نبود.11 تومن هم شد. حالا به هر حال شما رشت هستين ديگه؟ با ماشين(ميني بوس- اوتوبوس-سواري)برام بفرست من كرايشو به راننده ميدم. گوشي مشكل ديگه نداره ديگه؟فقط سيم نميخونه ديگه؟ بريزم 20 تومن رو؟گفتم گوشی فقط سیم نمیخونه و خط و خش داره و جعبه و وسایل نداره ولی شما انگار فراموش کاری دوباره همون سوالا رو می پرسی![]()
گوشی سامسئنگ+فرمون چند اخرش؟پخ کن
با اين اوصاف مورد 4 رو بنده برنده شدم
5 و 6 هم كه پيشنهادي نيست پس فكر كنم اونها رو هم همينطور چون بنده فقط پيشنهاد داده ام
ميني به شرط سالم بودن و نداشتن هيچ مشكلي 230