• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چند قطعه در حد نو ( کارت صدا حرفه X-FI ، هارد wd 1tb اکسترنال ، دوربین عکاسی قدیمی و موس )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
خیلی متشکرم که به این زودی هارد رو تست کردید :)
پنجره Hdtune خیلی بزرگ بوده و الآن نوشته ها توی عکس خونده نمیشن !
می تونید تست File Benchmark رو هم بزارید ؟

متشکرم :D

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
خیلی متشکرم که به این زودی هارد رو تست کردید :)
پنجره Hdtune خیلی بزرگ بوده و الآن نوشته ها توی عکس خونده نمیشن !
می تونید تست File Benchmark رو هم بزارید ؟

متشکرم :D
خواهش میکنم وظیفمه ! اینم تستی که میخواین :
مشاهده پیوست 123188

دوستان تا روز دوم یا سوم سال دیگه ! اولین نفر پیشنهاد دهنده موس ، هارد و کارت صدا به قیمت 300 تقدیم میشه + اشانتیون گیرنده دیجیتال ، با دوربین 360 ، ( اگر تا اون موقع به این قیمت کسی نخواست بدلیل اینکه مجبورم نیازمو جور دیگه جبران کنم قیمتا بر میگرده به پایه ) یا حق .

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
ببخشید ... یک سوال دیگه هم دارم
توی عکس هارد کارت گارانتی شاب هست ولی برچسب تخت جمشید داره.
هارد شما گارانتی شاب داره یا تخت جمشید ؟

متشکرم

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
ببخشید ... یک سوال دیگه هم دارم
توی عکس هارد کارت گارانتی شاب هست ولی برچسب تخت جمشید داره.
هارد شما گارانتی شاب داره یا تخت جمشید ؟

متشکرم
مجدد سلام ، چون می خواستم کارتهای گارانتی قطعاتم رو چک کنم چند تا کارت گارانتی با خودم آوردم کنار میز عکاسی و اشتباها اون کارت گارانتی شاب که برای قطعه دیگه ای هست توی عکس قرار گرفته ، گارانتی هارد همونیه که تو پست قبل گفتم خدمتتون ،

قابل توجه دوستان عزیز ، اگر چند تا تاپیک پائینتر یا بالاتر رو نگاه کنند ، الآن هارد آداپتوری همین برندWD که هم usb2 هستش و سایز بزرگتری داره ( اصلا تو جیب جا نمیشه !!! ) بدون کارتن و گارانتی دارن 165 قیمت میزنن ، با این تفاصیل مطمئنا هارد من که حتی یه دونه خش هم نداره و خیلی کم کارکرد هست و پاسپورتی بیش از 200 میارزه ، ضمن اینکه با خرید دو یا سه قطعه اصلی من تخفیف و اشانتیون ارزشمند هم دریافت می کنید پس اگر کسی خریدار هست جای شک باقی نمیمونه . شایان ذکر هستش که اگر من تا فردا یا پس فردا بتونم نیازم رو برطرف کنم کمتر از قیمت پایه نمیتونم قطعات رو بفروشم پس خریداران واقعی عجله کنند لطفا !!!

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
مجدد سلام ، چون می خواستم کارتهای گارانتی قطعاتم رو چک کنم چند تا کارت گارانتی با خودم آوردم کنار میز عکاسی و اشتباها اون کارت گارانتی شاب که برای قطعه دیگه ای هست توی عکس قرار گرفته ، گارانتی هارد همونیه که تو پست قبل گفتم خدمتتون ،

قابل توجه دوستان عزیز ، اگر چند تا تاپیک پائینتر یا بالاتر رو نگاه کنند ، الآن هارد آداپتوری همین برندWD که هم usb2 هستش و سایز بزرگتری داره ( اصلا تو جیب جا نمیشه !!! ) بدون کارتن و گارانتی دارن 165 قیمت میزنن ، با این تفاصیل مطمئنا هارد من که حتی یه دونه خش هم نداره و خیلی کم کارکرد هست و پاسپورتی بیش از 200 میارزه ، ضمن اینکه با خرید دو یا سه قطعه اصلی من تخفیف و اشانتیون ارزشمند هم دریافت می کنید پس اگر کسی خریدار هست جای شک باقی نمیمونه . شایان ذکر هستش که اگر من تا فردا یا پس فردا بتونم نیازم رو برطرف کنم کمتر از قیمت پایه نمیتونم قطعات رو بفروشم پس خریداران واقعی عجله کنند لطفا !!!

خیلی متشکرم
من ماوس و هاردتون رو به قیمت پایه خریدارم :)
فقط اگه ممکنه برای بسته بندی کردن هارد خوب دقت کنید که من اصلا به پست اعتماد ندارم :happy:

عید شما مبارک :)

Last edited:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام ، از دوستانی که لطف می کنند و تو پیام خصوصی برای خرید قطعات به خصوص هارد با من تماس می گیرند خواهش می کنم تو تاپیک پیشنهادها رو مطرح کنند چون من به قواعد خرید و فروش تو فروم پایبندم و محاله بدون اینکه بقیه از قیمت داده شده تو پخ خبر داشته باشند اقدام به فروش بکنم ، به هر حال چون جناب rostamiani تا الآن هارد و موس رو به قیمت پایه خواستند و تو تاپیک اعلام فرمودند فعلا این دوتا قطعه متعلق به ایشان می باشد .
همونطور که قبلا گفتم نیاز من تا روز سوم فروردین هستش لذا پایان فروش هم ساعت 24 مورخه 3/1/91 میزارم و انشاءالله قطعات صبح رو ز شنبه 5/1/91 برای خریدار ارسال می شود .

kpax7

Registered User
لایک‌ها
1
سلام !
هارد رو به قیمت 205 +پست خریدارم....
نیاز فوری دارم اگه بتونی فردا برام بفرستی تو هماهنگی های بعدی قیمت بالاتر هم پیشنهاد میدم....
فقط لطفا زوذ تر تکلیفمو روشن کن چون لپتاپم مشکل دار شده میخوام بفرستم واسه گارانتی باید خالیش کنم ...
بین هارد شما و اون پست دیگه باید یکیشو بخرم لطفا یه کار نکن از اینجا مونده از اونجا رونده بشم :blush:
ممنون

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام !
هارد رو به قیمت 205 +پست خریدارم....
نیاز فوری دارم اگه بتونی فردا برام بفرستی تو هماهنگی های بعدی قیمت بالاتر هم پیشنهاد میدم....
فقط لطفا زوذ تر تکلیفمو روشن کن چون لپتاپم مشکل دار شده میخوام بفرستم واسه گارانتی باید خالیش کنم ...
بین هارد شما و اون پست دیگه باید یکیشو بخرم لطفا یه کار نکن از اینجا مونده از اونجا رونده بشم :blush:
ممنون

سلام ، برای فروش موس و هارد ( دو قطعه با هم ) منتظر پاسخ یکی از دوستان هستم ، بعد از گرفتن پاسخ نتیجه رو اعلام میکنم ( البته اگر دوست خوبم عجله برای خرید دارین به نظر من اگر میدونید اون هارد دیگه که تمایل به خریدش دارین از دستتون میره لطفا برای خریدش اقدام کنید ، چون ممکنه فروش قطعات من دو یا سه روز دیگه طول بکشه و من دوست ندارم شرمنده شما بشم )

UUUPPP

UUUPPP

Last edited:

kpax7

Registered User
لایک‌ها
1
اونکه بله ولی اولویتم با پاسپورتیه و شما هم که ماکزیمم تا فردا میخوای همشو رد کنی پس ناچارا تا فردا صبر می کنم.....
هارد رو 210 خریدارم ...

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
اونکه بله ولی اولویتم با پاسپورتیه و شما هم که ماکزیمم تا فردا میخوای همشو رد کنی پس ناچارا تا فردا صبر می کنم.....
هارد رو 210 خریدارم ...
باشه دوست خوبم ، پس خواهش میکنم تا فردا صبر بفرمائید تا ببینیم جواب چی میشه . ممنون .

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام آقای برزوئی

سال نوتون مبارک

اگر تصمیم داشتید قیمت کارت صدا را مقداری تعدیل کنید من خریدارم :blush:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام آقای برزوئی

سال نوتون مبارک

اگر تصمیم داشتید قیمت کارت صدا را مقداری تعدیل کنید من خریدارم :blush:
سلام بهزاد جان ، این عید و سال جدید رو به شما و خانواده محترم تبریک میگم ، بهزاد جان شما به میزان ارادت خودم به خودتون واقفید ( با وجود اینکه جدیدا بنده نوازی نمی فرمائید و جواب به پیام خصوصی نمیدین ) و کاملا به قیمتها هم اشرافیت دارین ، هر قیمتی خواستید بفرمائید تقدیم می کنم عزیز .

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام بهزاد جان ، این عید و سال جدید رو به شما و خانواده محترم تبریک میگم ، بهزاد جان شما به میزان ارادت خودم به خودتون واقفید ( با وجود اینکه جدیدا بنده نوازی نمی فرمائید و جواب به پیام خصوصی نمیدین ) و کاملا به قیمتها هم اشرافیت دارین ، هر قیمتی خواستید بفرمائید تقدیم می کنم عزیز .

شرمنده آقای برزوئی
متاسفانه در سفر بودم و با گوشی آنلاین شده بودم و نتونستم جواب بدم و بعدا هم اشتباها به همراه پی ام های دیگر از صندوق پیغامهای خصوصی پاک شد .:blush:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
شرمنده آقای برزوئی
متاسفانه در سفر بودم و با گوشی آنلاین شده بودم و نتونستم جواب بدم و بعدا هم اشتباها به همراه پی ام های دیگر از صندوق پیغامهای خصوصی پاک شد .:blush:
خدانکنه شرمنده باشین بزرگوار ، من انشاءالله شنبه صبح کارت صدارو براتون ارسال می کنم ، وجه ناقابلشم هر چقدر و هر زمان که صلاح دونستید بریزین به حسابم ، همراهش اون موسی a4tech که قبلا خدمتتون گفتم دانگل نداره براتون ارسال می کنم اگر تونستین و سری به نمایندگیش زدین ، شد براش دانگل تهیه کنید و خواستید خودتون برش دارین .
کارت صدا به جناب بهزادتک فروخته شد . راستی یادم رفت اقا بهزاد مجدد آدرس رو برام پخ کنید ، مثل همیشه تیپاکس می کنم .

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
خدانکنه شرمنده باشین بزرگوار ، من انشاءالله شنبه صبح کارت صدارو براتون ارسال می کنم ، وجه ناقابلشم هر چقدر و هر زمان که صلاح دونستید بریزین به حسابم ، همراهش اون موسی a4tech که قبلا خدمتتون گفتم دانگل نداره براتون ارسال می کنم اگر تونستین و سری به نمایندگیش زدین ، شد براش دانگل تهیه کنید و خواستید خودتون برش دارین .
کارت صدا به جناب بهزادتک فروخته شد . راستی یادم رفت اقا بهزاد مجدد آدرس رو برام پخ کنید ، مثل همیشه تیپاکس می کنم .

مگه کارت برای من نبود ؟
خوب اگر شما میخواستین خصوصی بفروشید چرا تاپیک زدید دیگه

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
مگه کارت برای من نبود ؟
سلام دوست عزیز باعث شرمندگی ، آقا بهزاد به گردن من خیلی حق دارند و اگر تمامی قطعات رو مجانی می خواستند شک نکنید براشون ارسال میشد ، به هر حال من از شما خیلی خیلی عذر می خوام

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
مگه کارت برای من نبود ؟

دوست عزیز شما پیشنهاد قیمتی که دادید نصف 95 بود و در نهایت قرار بود اگر پیشنهاد بالاتری نبود 50 برای شما باشد .

الان شما میدانید من قرار هست به چه قیمتی بخرم که مدعی خرید این کارت هستید ؟

شما به قیمت پایه پیشنهاد بدید و بخرید من همینجا انصراف میدهم در غیر این صورت پیشنهاد قبلیتون زیر قیمت پیشنهادی من هست و کارت به شما تعلق نمیگیرد .

برای اینکه شما هم دلخور نشید و تاپیک روند منظقی خودش را طی کند پیشنهادم را اینجا مطرح میکنم .

قیمت پیشنهادی من 55 هست و تا 57.5 هم قابلیت افزایش دارد .

سلام دوست عزیز باعث شرمندگی ، آقا بهزاد به گردن من خیلی حق دارند و اگر تمامی قطعات رو مجانی می خواستند شک نکنید براشون ارسال میشد ، به هر حال من از شما خیلی خیلی عذر می خوام

شما لطف دارید آقای برزوئی و ممنونتون هستم .

اگر دوستان دیگر به قیمت پایه خواستند لطفا در اختیارشان بگذارید .

ممنونم

odesa

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
دوربین انالوگ سالمه؟اگر تخفیف خوبی میدهید دوربین هم مال من (فقط به خاطر علاقه ام خریدارم)

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما پیشنهاد قیمتی که دادید نصف 95 بود و در نهایت قرار بود اگر پیشنهاد بالاتری نبود 50 برای شما باشد .

الان شما میدانید من قرار هست به چه قیمتی بخرم که مدعی خرید این کارت هستید ؟

شما به قیمت پایه پیشنهاد بدید و بخرید من همینجا انصراف میدهم در غیر این صورت پیشنهاد قبلیتون زیر قیمت پیشنهادی من هست و کارت به شما تعلق نمیگیرد .

برای اینکه شما هم دلخور نشید و تاپیک روند منظقی خودش را طی کند پیشنهادم را اینجا مطرح میکنم .

قیمت پیشنهادی من 55 هست و تا 57.5 هم قابلیت افزایش دارد .

شما لطف دارید آقای برزوئی و ممنونتون هستم .

اگر دوستان دیگر به قیمت پایه خواستند لطفا در اختیارشان بگذارید .

ممنونم

من مشکلم این بود که شما که دارید میخرید چرا همین جا قیمت نمی زنید
این کارت ارزش انقدر هزینه رو نداره
و اگر شما هم نمی خرید من انصراف میدادم چون دلیلی پیدا کردم برای این کارت که از خریدش منصرف شده بودم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا