شرمنده اصلاداداش زیر پایه را داره ؟ پ خ بدین
شرمنده اصلاداداش زیر پایه را داره ؟ پ خ بدین
دوست عزیز بنده کارتتون رو خریدار بودم اما متاسفانه در معامله همکاری نمی کنید
بنده با این همه سابقه شما به بنده اعتماد نمی کنید کارتتون رو بفرستید بعد انتظار متقابل دارید که من به شما اعتماد کنم با سابقه ی هیچ و پول رو واریز کنم
در نهایت همه ی بحث ها رو به این منتهی کردید که واریز کنم اول بعد ارسال کنید
دوستان خودشون قضاوت کنند
برادر من . ماله خودمه ! اختیارشو دارم . خدا هم که باشی من نشناسمت جنس برات نمیفرستم ! بهتم گفتم برو یه مدیر پیدا کن پولو بهش بده من جنسو واست میفرستم .دوست عزیز بنده کارتتون رو خریدار بودم اما متاسفانه در معامله همکاری نمی کنید
بنده با این همه سابقه شما به بنده اعتماد نمی کنید کارتتون رو بفرستید بعد انتظار متقابل دارید که من به شما اعتماد کنم با سابقه ی هیچ و پول رو واریز کنم
در نهایت همه ی بحث ها رو به این منتهی کردید که واریز کنم اول بعد ارسال کنید
دوستان خودشون قضاوت کنند
شما هر کاری دوست داری میتونی بکنی و منم هرکاری دوست دارم میکنم در نتیجه سعی نکن واسه مردم تصمیم بگیری .از وقتی که دوباره برگشتم پرشین تولز شما در همه تایپک ها دیدم اگه اشتباه نکنم بازی PS3 میفروختید قدیم با قیمت عالی
هنوزم فکر کنم بازم میفروشید من اطلاع ندارم کامل
خواستم بگم حق با شما هست کالا من بود حتما اول ارسال میکردم برای شما![]()
اما خوب ایشون اعتماد ندارند نمیشه گفت اشتباه میکنن که اول ارسال نمیکنن اما خوب هرکس یک اخلاقی داره
تو تصمیم گیریی![]()
برادر من . ماله خودمه ! اختیارشو دارم . خدا هم که باشی من نشناسمت جنس برات نمیفرستم ! بهتم گفتم برو یه مدیر پیدا کن پولو بهش بده من جنسو واست میفرستم .
شما هر کاری دوست داری میتونی بکنی و منم هرکاری دوست دارم میکنم در نتیجه سعی نکن واسه مردم تصمیم بگیری .
بهتون پیغام دادمسلام اگه کارت هنوز موجوده لطف کن اخرین قیمت رو بدید چون بین کارت شما و یه کارت دیگه گیر کردم نمیتونم انتخاب کنم داداش منم شیراز هستم و ممنون بم سریع فی رو بدید
سلام
یه سوال : به نظرتون اگر جای خریدار باشین گرافیک کارکرده ای با این شرایط ( بدون گارانتی بدون کارتن و جعبه ) به این قیمت ( 1.200 ) میخریدن ؟
درود
تازه عطا جان یه مورد دیگه هم هست!
کارت اورکلاک هم شده!
سلام
یه سوال : به نظرتون اگر جای خریدار باشین گرافیک کارکرده ای با این شرایط ( بدون گارانتی بدون کارتن و جعبه ) به این قیمت ( 1.200 ) میخریدن ؟
درود
تازه عطا جان یه مورد دیگه هم هست!
کارت اورکلاک هم شده!
جعبه و گارانتی هم نداره
فروشنده که به ما تهمت دزدی و کلاه برداری و هرچی میتونست زد
منم رفتم ۱۴۵۰ دادم Asus آکبند گرفتم با ۳ سال گارانتی و بی منت
شما تهرانی ؟
معامله به صورت حضوری مشکلی ندارید ؟
خیلی هنجره پاره نکنین
فروش رفت 1200 به همشهری