اینو850 مال من .
من دوس دارم خودمو خسته کنمبیشتر کسی نمیخره تو لیون هم دیدی چه واکنشی بهت نشون دادن !
فقط داری خودتو خسته می کنی با این نوع جنس فروختن !
کاره خوبی میکنیمن دوس دارم خودمو خسته کنم
مشکلیه ؟
معلومه که کاره خوبی میکنمکاره خوبی میکنی
رفبق ماشالله خیلی اعتماد به نفس داری !با MSI GTX760 oc gaming گارانتی تا آخر 2015 سر به سر ؟
وقتی شما میای به من پیشنهاد میدی که کارتت رو با کارت من سر به سر کنی یعنی خودتم میدونی ارزش کارت من بیشتره پس حرفه الکی نزن !داداش اعتماد به نفس شما قابل تحسین تره که ! یه کارت بدون کارتن بدون گارانتی اور شده که نوی اون تو همین لیون 1330 قیمت گذاری شده و با این قیمت شما بشه مارک ایسوس آکبندش رو گرفت رو به این قیمت دادن واقعا اعتماد به نفس خیلی بالایی میخاد ! که قابل تحسینه :دی
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5
رفیق من که نیمدم به شما پیشنهاد بدم که گرافیک سر به سر کنیم !عزیز دل برادر ارزش کارت شما زمانی بیشتره که یه پدر مادر و هویتی داشته باشه !!!خخخخ
با این اوصاف کارت شما از لحاظ کیفی شاید سر تر باشه ، اما از لحاظ کمی کارت من سر تره عزیز دل برادر . شما زمانی می تونی این قیمت بفروشی که بری همون کشور وارد کننده و کارتنش رو پیدا کنی بزاری توش و همونجا بفروشی خخخخ
باش تا صبح دولتت بدمد
هر حال دیگه منصرف شدم
شرمندهسلام
دوست عزیز با توجه به اینکه گارانتی نداره که به نظر من مهمه
و همچنین کارتن نداره و کمی فروش رو سختتر میکنه
وبا توجه به قیمت نوش 30 درصد کمتر در نظر بگیریدوهمچنین نداشتن کارتن و گارانتی. من 850 خریدارم شیراز حضوری
اگر کارتن داشت و گارانتی تا 1100 هم خریدار بودم
اگر هم نمیفروشید مبارک خودتون باشه
امیدوارم خوب بفروشید با تشکر
قیمت پخ شد !سلام کاکو قیمت آخرت رو برام پخ کن ببینم چی میشه