• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کامپ خوش صدای الپاین تایپ G

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
سلام ;) اتفاقا اگه پستای قبلیمو بخونی میبینه که نوشتم رو درای جلوی ال 90 خودم استفاده میکردم و رو داری جلو صداشم خیلی خوب درومد ;)
ایول دی ال اس سیستمت کیفیتیه مثل خودمی امپتم که هرتز ;) صداش خوب میشه هم حجم صدات خوب میشه هم بازه تویترت کاملتر میشه من فک میکنم صدای خوبی بشه در مجموع ;)
اره موجوده منتظر کسی هستم که بدونه کیفیت صدا یعنی چی و قدر این کامپو بدونه اگه پول لازم نبودم عمرا اینارو میفروختم
بعدش برش داده بودی واسه جولو یا نه و اینکه بیسش چطوره /اقا ی ته قیمت بده چون بودجه دانشجویی هستش یکم محدودیت دارم و رشت هستم چند میدی من ببرم دعات کنم:general706::general406:

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بعدش برش داده بودی واسه جولو یا نه و اینکه بیسش چطوره /اقا ی ته قیمت بده چون بودجه دانشجویی هستش یکم محدودیت دارم و رشت هستم چند میدی من ببرم دعات کنم:general706::general406:
نه برش لازم نیست راحت جا میشه ;)
والا من اصلا بهش بیس ندادم چون میخواستم دیگه اوج کیفیتو بهم بده و وکالا عالی در بیاد های پس رو رو 200 گذاشته بودم و فقط مید بیس داده بودم و مید بیسش خوب و با قدرت بود ولی بیس رو تست نکردم در کل بیس رو ساب باید بده اگه ساب داری دیگه به کامپ بیس نده
حالا من یه چی بگم جیگرت کباب شه اینارو میفروشم که ترم تابسون وردارم :D چون واحد عقب افتادم مجبورم تابستون وردارم خیر سرمم دانشگاه ازادم :(
کلا اصلا دلم نیماد بفروشمشون خودتم میبینی چقدر قیمتو اوردم پایین ولی چون سیستم کیفیتیه یه قیمت برات پ خ میکنم ببین میخوره به بودجهت یا نه

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
من ساب ندارم 1073 کار ساب 8اینچ رو داره انجام میده برام میخوام تو جولو حدقل صدا داشته باشم کیفیتم چون یکم 1073 بیسش بیشتر از صدای ریزشه میخوام کیفیت و حجم صدا بره بالا /من دانشجو برقم درکت میکنم چی میکشی حالا بسم الله بگو بینم چی میشه

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من ساب ندارم 1073 کار ساب 8اینچ رو داره انجام میده برام میخوام تو جولو حدقل صدا داشته باشم کیفیتم چون یکم 1073 بیسش بیشتر از صدای ریزشه میخوام کیفیت و حجم صدا بره بالا /من دانشجو برقم درکت میکنم چی میکشی حالا بسم الله بگو بینم چی میشه
بیسش به 1073 نمیرسه و نباید انتظار داشته باشی در اون حد بهت بیس بده ولی در عوض وکالش خیلی خوب و صافه فک میکنم بیسو از 1073 بگیری وکالو از تایپ جی خوب با هم مچ میشن و بازه فرکانسیتم فلت تر میشه

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
بیشتر مد نظرم اون کیفیت گم شده جولو هستش که برای رسیدن صدا به جولو باید صدا رو تاسی 40بالا برد تا حال بده میخوام حداقل نصف شه

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بیشتر مد نظرم اون کیفیت گم شده جولو هستش که برای رسیدن صدا به جولو باید صدا رو تاسی 40بالا برد تا حال بده میخوام حداقل نصف شه
من که وقتی رو درای جلو بود خیلی ازش راضی بودم فک کنم تورو هم راضی کنه

Farzadcar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دادا
وقت بخير
اولش اينكه همشهريم
دومش اينكه سربازيم
شمام دانشجو
مام ك اسمش روشه سرباز يعني...
ته قيمتت و بگو دعات كنم سرباز نشي
والا ديگه:)

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دادا
وقت بخير
اولش اينكه همشهريم
دومش اينكه سربازيم
شمام دانشجو
مام ك اسمش روشه سرباز يعني...
ته قيمتت و بگو دعات كنم سرباز نشي
والا ديگه:)
اول اینکه یاشا ;) دوم اینکه سروری ;)
پ.خ میکنم برات خوشت اومد بیا مغازه تقدیمت کنم

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
همچنان منتظر کسی که قدر کیفیتو بدونه...

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
فروش فوری 265 تومن

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
فروش فوری 265 تومن
دوستان برا 15 ام چک دارم تا 14ام قیمت 265 تومن هست بعد از 14ام باز قیمت قبلی خواهد بود
امیدوارم دست کسی بیوفته که قدر کیفت صدای الپاین رو بدونه

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
فروخته شد
ختم تاپیک

بالا