ahijoon
Registered User
سلام
از این 3 این 1 ها نداری ؟ نسکافه یا کافی میکس اینا میگن بهش ...
از این 3 این 1 ها نداری ؟ نسکافه یا کافی میکس اینا میگن بهش ...
سلامسلام
از این 3 این 1 ها نداری ؟ نسکافه یا کافی میکس اینا میگن بهش ...
سلامسلام
شرایط هات چاکلت لطفا
ممنون خیلی مفید بودسلام
هفته گذشته از دوست عزیز یک بسته کاپوچینو (برای مرتبه اول) و یک بسته کافه موکا (برای مرتبه دوم) تهیه کردم، تجربه خودمو در مورد کافه موکا قبلا در همین تاپیک خدمت دوستان بیان کرده بودم و با اجازه صاحب تاپیک تجربه کاپوچینو تهیه شده با دوستان درمیان میزارم.
کاپوچینو: داخل بسته بندی پودر کاپوچینو بصورت ترکیبی 95% پودر سفید خاکستری و 5% پودر قهوه ای رنگ هردو در یک اندازه و ریز هستند، یک ترکیب چشم نواز و خوب. برای تهیه کاپوچینو دو روش و دو مقدار متفاوت میتوانیم استفاده کنیم.
روش اول: بروی بسته بندی قید شده که ابتدا میزان مورد نظر پودر را داخل لیوان ریخته کمی آب ولرم بروی آن ریخته (حدودا یک پنجم لیوان) بعد از هم زدن مناسب آب جوش اضافه کنیم. خب این طرزتهیه کاپوچینو کلاسیک هست که دستگاهای مکانیکی کاپوچینو ساز اینگونه عمل میکنند.
روش دوم: همان روشی هست که معمولا خودمان انجام میدهیم و با حذف آب ولرم مستقیم بروی پودر کاپوچینو داخل لیوان آب جوش اضافه میکنیم . این روش بقول معروف جواب میده و درنهایت فرق محسوسی با روش کلاسیک نمیکنه .
مقدار پودر کاپوچینو: (یک لیوان به اندازه 10 سانت و قطر 8 سانت مورد استفده قرار گرفته است)
الف: دو قاشق چایخوری، با استفاده این میزان کاپوچینو در لیوان اشاره شده شما یک کاپوچینو با طعم ملایم و سبک خواهید داشت. این کاپوچینو طعم اصلی را به شما میدهد کمی شیرینی یا بهتر بگم یک شیرینی خیلی ملایم که شما را بی نیاز از شکر و در عین حال تجربه شیرینی برای شما دارد. طعم ملایم کاپوچینو هرگز در این میزان استفاده شده به تلخی نمیزد . برای افرادی که دوز پایین طعمهای قهوه را پسند میکنند و با تلخی قهوه میانه خوبی ندارند مقدار مناسبی هست. عطر نوشیدنی کاپوچینو کاملا محسوس هست و از این لذت نوشیدنی بهره میبریم. زمانی که نام این نوشیدنی آورده میشود اولین تصویر در ذهن کف ایجاد شده در بالای نوشیدنی هست که جذابیت خاصی به این نوشیدنی میدهد، برای رسیدن به این نتیجه نیازی به هم زدن زیاد و تلاش برای ایجاد کف نیست در این میزان پودر استفاده شده یک کف جذاب ولی ظریف-نازک بروی نوشیدنی شما نقش میبندد . مسلما کاپوچینوی که دستگاه مکانیکی ایجاد میکند دارای جذابیت بیشتری خواهد بود ولی برای یک نوشیدنی فوری دستساز نتیجه قابل قبول می باشد. غلظت نوشیدنی نسبت به کافه موکا و اسپرسو کمی بیشتر هست .
ب: چهارقاشق چایخوری، با استفاده از این میزان کاپوچینو در لیوان اشاره شده شما یک کاپوچینو با طعم قوی و سنگین خواهید داشت. طعم غالب کاپوچینو همراه با تلخی طعم خانواده قهوه با هر بار نوشیدن کاپوچینو تجربه خواهد شد.شیرینی کمی در کنار تلخی طعم این نوع نوشیدنی در این میزان پودر استفاده شده نهان هست. اگر بخواهیم میزان تلخی به شیرینی در این میزان تصور کنیم چهار به یک عدد مناسبی خواهد بود. می توان برای حل شدن کامل پودر کاپوچینو کمی بیشتر از حالت اول نوشیدنی را هم زد. عطر کاپوچینو همانند حالت اول کاملا محسوس و بیشتر هست به گونه ای که لیوان خود را بروی میز قرار میدهید بعد از مدتی عطر نوشیدنی در فضای محیطی فاصله شما و لیوان پراکنده میشود. یک لایه کف جذاب کاپویچینو به میزان دوبرابر حالت اول بروی نوشیدنی ایجادمیشود که تا پایان نوشیدنی همراه شما خواهد بود و با هربار دیدن داخل لیوان حال و هوای خوبی به ما میدهد. این کف جذاب دارای رنگبندی فوق العاده زیبایی هست و رگه ها و کلونی هایی از رنگ قهوه ای بروی سطح کرم-کاراملی رنگ کف نقش بسته هست که دقیقا همان تجربه کاپوچینو ساخته شده با دستگاه مکانیکی هست. البته بازهم باید اشاره کرد که کیفیت ظاهری کاپویچینو دستگاهساز یک کلاس بالاتر از دستساز هست .
نتیجه گیری: برای تهیه نوشیدنی با طعم اصلی (تلخی مناسب) میزان چهار قاشق چایخوری برای اندازه لیوان اشاره شده در متن کفایت کامل میکند. نگران زود تمام شدن بسته پودر کاپوچینو نباید باشیم چون لذت طعم در استفاده از این میزان با توجه به اندازه لیوان، بسیار ارزشمندتر از فکر کردن به زود تمام شدن محتوای بسته هست. این زود تمام شدن مثلا شاید برای بیست و پنج بزرگ باشد که بگوییم کم هست ولی با توجه به سایر برندها و کیفیتها کاملا ارزشمند هست.
نکته آخر: دقیقا از زمانی که شما از محصولات اسپرسو،کافه موکا، کاپوچینو هر برند و مارکی (بسته به سلیقه و انتخاب) استفاده میکنید (لزوما محصولات این تاپیک نه کلا نوع محصول مدنظرم هست) دیگر هیچوقت تحت هیچ شرایطی سراغ محصولات کافی میکس 1-3 نمی روید و به سیستم طعم شناسی خود احترام و ارزشی دیگر قائل میشوید که محصولات بی کیفیت و سرشار از شکر همانند کافی میکس های 1-3 که بیشتر شباهت به شربت با طعم قهوه دارند از برنامه نوشیدنی های خود حذف می نمایید.
سپاس
اسپرسو و موکاتلخ ترین طمع چیه؟
سلامبرای تهیه فقط باید با اب جوش قاطی بشه یا تجهیزات هم می خواد ?
ممنون