a-perspolis
Registered User
نسکوئیک Nestle 500g
سلام دوست عزیز با چه طعمی هستش؟
پودر کاکائو هست که با شیر مخلوط میشه
(2 دو هفته دیگه موجود ندارم)
نسکوئیک Nestle 500g
سلام دوست عزیز با چه طعمی هستش؟
داداش چیا موجود داری؟ بیزمت قیمت + تلفن برام پ خ کن مزاحمت شیم
سفارشات کاربر عزیز klidsam ارسال شد
ممنون بسته رسید
فوق العاده با کیفیت و اورجینال
اسپرسو 25 عددی Nescafe
25 تومن
نمیدونم داداش بعیده اینجا باشهاین تو فروشگاه ها چنده:
یه کاپوچینو و یه کافه موکا میخواستم
شرایط رو لطفا پخ کن داداش
دیروز عصری توی سوپرمارکت جام جم از همین اسپرسو های بسته بندی در مدلهای مختلف دیدم، فکر کنم چهارمدل داشت که یکیش اسپرسو بود و سه تای دیگه کدلهای دیگه بودند و کافه موکا هم بینشون نبود. چون قبلا دوست عزیزمون خرید داشتم فوری رفتم سمتش و اسپرسوشو برداشتم ببینم همینه یا نه. دیدم بله همینه و اگر اشتباه نکنم روی اون ایتالیایی نوشته بود ولی مشخصات همون بود یعنی دقیقا خودش بود. برام جالب بود که طعمهای دیگه هم داره در همین بسته بندی اما وقتی برچسب قیمت دیدم برق از سه فازم پرید و همونجا برای دوست عزیزمون دعا کردم که چقدر قیمت مناسب در اینجا برای فروش قرار دادند. البته نمیدونم شاید تهران زیر پا بزاره آدم از این تاپیک هم یکی دو تومن ارزونتر گیر بیاد که اونم مسافری اومده باشه ولی به نظر من وقت آدم ارزشش بیش از اینها هست . بگذریم قیمت اسپرسو همین بسته بندی 36 یا 38 بود و مدلهای دیگه هم 34 بود .این تو فروشگاه ها چنده:
ارسال شدبا سلام
آدرس و شماره برای خرید حضوری ارسال میکنید ؟
به به دوست عزیزمدیروز عصری توی سوپرمارکت جام جم از همین اسپرسو های بسته بندی در مدلهای مختلف دیدم، فکر کنم چهارمدل داشت که یکیش اسپرسو بود و سه تای دیگه کدلهای دیگه بودند و کافه موکا هم بینشون نبود. چون قبلا دوست عزیزمون خرید داشتم فوری رفتم سمتش و اسپرسوشو برداشتم ببینم همینه یا نه. دیدم بله همینه و اگر اشتباه نکنم روی اون ایتالیایی نوشته بود ولی مشخصات همون بود یعنی دقیقا خودش بود. برام جالب بود که طعمهای دیگه هم داره در همین بسته بندی اما وقتی برچسب قیمت دیدم برق از سه فازم پرید و همونجا برای دوست عزیزمون دعا کردم که چقدر قیمت مناسب در اینجا برای فروش قرار دادند. البته نمیدونم شاید تهران زیر پا بزاره آدم از این تاپیک هم یکی دو تومن ارزونتر گیر بیاد که اونم مسافری اومده باشه ولی به نظر من وقت آدم ارزشش بیش از اینها هست . بگذریم قیمت اسپرسو همین بسته بندی 36 یا 38 بود و مدلهای دیگه هم 34 بود .
پ.ن: اومدیم اینجا راپورت قیمت و مکانشو دادیم یه موقع قیمتها را بالا نبرید ها
پ.ن: محصولات جدید کی میرسند؟
خیر دوست عزیز موکاچینو ندارمموکاچینو هم دارید؟ بی زحمت برام پ.خ کنید
ارسال شد.دوست عزیز تاریخ مصرف محصولات تا چه زمانی است؟اگر از هر 5 محصول یکی بگیرم با توجه به پایین امدن هزینه ارسال ،سر هم چقدر تخفیف میدهید؟شرایط خرید را لطفا پ خ کنید. با تشکر