شرایط رو براتون ارسال کردمعزیز دل برادر شما نوتلای اصلی نداری؟
سلام دوست من ،
یه سوال داشتم ، این محصولاتی که آوردین اصله ؟ چون قیمتش واقعا مناسبه و نسبتا کم .
بعد امکان تحویل حضوری تو تهران دارید ؟ اگر مشکلی نیست ، بیزحمت قیمت و محلی که می تونید تحویل داشته باشید رو برای "هات چاکلت Nestle 400g " و "نسکوئیک Nestle 500g " و "اسپرسو 25 عددی Nescafe " از هر کدوم یکی ، بفرستید
ممنونم از حضورتون .
شرایط رو براتون ارسال کردم
سفارشات کاربر عزیز Persian Seven ارسال شد
موفق باشید
سلام دوست عزیزسلام تایید میشه . برای شروع هات چاکلت و اسپرسو رو از این عزیزمون گرفتم ، که در نگاه اول قیمتش به قدری خوب بود که فکر نمی کردم جنس اصل باشه ، اما چون ایشون تایید کردن و از طرفی امتحانش ضرر نداشت خریدم ببینم چی میشه .
من خب رو اصل و تفلبی بودن اینا خیلی حساس ام ، و خب مخصوصا تو قهوه خیلی برام مهم هست ، چون قهوه خور حرفه ای هستم . دیروز وقتی رسید با پیک ، خیلی شکاکانه به سراغش رفتم و اسپرسو رو تست کردم و خب با اتفاق خوبی روبرو شدم ، عطر و طعمش واقعا استثنائی بود و کاملا واقعی ، من از داخل کشور اسپرسو زیاد تهیه کردم و فقط دو سه نمونه از اسپرسو ها کیفیت اسپرسو واقعی رو داشت و خب لذت بخش بود .
هاتچاکلت رو بنده خیلی توش تخصص ندارم اما برادر زادم که متخصص هست تست کرد تایید کرد که از کیفیت خیلی خوبی برخوردار هست .
من مسلما این اولین خریدم از ایشون بود و اگر ایشون به فروش ادامه بدن ، مسلما ایشون رو رها نمی کنم .
از نظرقیمت هم میگم که واقعا کار قیمتشون درسته و برای جنس اصل ، واقعا 5-10 تومن زیر پایین ترین قیمت های شهر هستند . انشاالله همین روزا سفارش بعدی رو ثبت می کنم
سلامقیمت نوتلا درسایزهای مختلف رو برام پ خ کنید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام عزیز یه سری توضیحات بود که در پ.خ عرض کردم خدمتتسلام
داداش نسکوئیک آوردید ؟
چند وقت پیش ازتون پرسیدم فرمودید همه رو فروختید
ممنون
سلام
هات شاکلت مارک WILD TASTE نوشته 3 این 1
پشتش زده ساخت مالزی 25 تا بسته 20 گرمی داره +قیمت
کیفیت غلضت و طعم کدوم بهتره این یا بالا یه نستله ؟ نستله چند بسته چند گرمیه ؟
آدرس و توضیحات لازم براتون ارسال شدنسکافه و نسکوییت میخوام
تحویل تهران چجوریه؟
من حوالی میدون ولیعصر هستم
سلام دوست عزیزسفارش من هم که یه بسته اسپرسو بود رسید
دیروز سفارش دادم امروز تحویل گرفتم! (اصفهان)
سرعت،قیمت و کیفیت عالی بود
ممنون
ارسال شد.سلام
تخفیف خرید حضوری چجوری میشه؟
لطفا شرایط رو برام ارسال کنید.
سلام دوست عزیز میشه در مورد نحوه درست کردن هات چاکلت و نسکوئیک یه توضیح کوچیک برام بدید؟ مزشون که تلخ نمیزنه؟ هزینه برای این دو هم با شماره کارت پخ کنید. ممنون
آدرس و توضیحات لازم براتون ارسال شد