• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کیس مینی (cpuram.ir)

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
استاد وحید پیغامهارو جواب میدی؟
من هم شاید یکی بخوام اخرین قیمت برام چند می تونی بدی؟ پ.خ کن
ممنون

Aizen Gard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز من خودم 500 تا کیس مینی دارم.
http://forum.persiantools.com/threads/بهترین-کامپیوترای-بانک-صادرات-با-بهترین-کیفیت-مینی-کیس-های-حرفه-ای-قیمت-فقط-150.615375/
من پاورو کیس رو واست دونه 20 میزنم تازه پاور من گرین هست .این قیمت همکاره داری میدی خدایی؟نا امیدمون کردی دونه 70؟خب ادم میره یه کیس نو شیک مشکی میخره 35 یه پاور میگیره پولم تهش میمونه واسش
سلام قصد دخالت ندارم
ولی شما یه نکته رو در نظر نگرفتی
و اون هم اینه که کیفیت ساخت این کیس های لنوو خیلی بالا هستش
اون کیسی که شما میگی میتونی نو تهیه کنی مثل پر کاه میمونه و با یه اشاره دفورمه میشه
ولی این کیسها انگار که از تیر آهن ساخته شدن منظورم اینه که خیلی خیلی مقاوم و محکم هستن
در هر صورت چون خودم این کیس های لنوو رو داشتم مطمئنم که مقایسه اشتباهی انجام دادید وحتی حاظرم حظوری بیارم تا شما تست کنید و مطمئن شید
در هر صورت موفق باشید

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
سلام قصد دخالت ندارم
ولی شما یه نکته رو در نظر نگرفتی
و اون هم اینه که کیفیت ساخت این کیس های لنوو خیلی بالا هستش
اون کیسی که شما میگی میتونی نو تهیه کنی مثل پر کاه میمونه و با یه اشاره دفورمه میشه
ولی این کیسها انگار که از تیر آهن ساخته شدن منظورم اینه که خیلی خیلی مقاوم و محکم هستن
در هر صورت چون خودم این کیس های لنوو رو داشتم مطمئنم که مقایسه اشتباهی انجام دادید وحتی حاظرم حظوری بیارم تا شما تست کنید و مطمئن شید
در هر صورت موفق باشید
دوست عزیز صد درصد لنوو بهتره ولی کیس های من از لحاظ محکمی و دوام حرف نداره.اینا مال بانک بودن مگه میشه بانک بره چیز زپرتی بخره فردا زپرتش در بره میشه همچین چیزی؟بعدم این سیستما که مال اورگان دولتی هستن همینجوری که نمیره مغازه بخرن بیارن از منبع معتبر پس از کلی تست و شرکت کنترل کیفیت خارزمی تست میکنه بعد میدنش بانک شما فکر کن یهو تو بانکی داره 100 میلیون پولو میزنه تو سیستم یهو بپیچه بهم قاطی کنه نمیشه اصلا.
درضمن خیلی خوب بود شما یک طرفه قضاوت نکنی وقتی من مقایسه میکنم هم کیس دل داشتم هم لنوو هم اچ پی هم از اینایی که الان دارم گولدن ویو.شما که از کیس های من نداشتی که فقط رو یه عکس داری دربارشون قضاوت میکنی.با عرض پوزش از استارتر محترم بابت اسپم خواهشا دوستانی نظری انتقادی دارن یا پ خ بدن یا تو تاپیک خودم بگن که مزاحم کسب این دوستمون نشیم با تشکر

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزیز ایران کیس داره مگه؟اینا مارکشون GOLDEN VIEW هست که وارداتین مال بنده تازه تاییده بانکو سازمان کیفیت خارزمی داره مال شما هیچی نداره و استوکه قربونت ما همکاریم نباید اینجوری بگی موفق باشین تو فروش
برادر بانک چه ربطی به ایرانی و خارجی بودن کیس داره؟ گلدن ویو یه شرکت ایرانیه که همه عالم میدونن دفتر کجاست (طبقه 5 ایران) ! در ضمن تایید CE شده هیچی و تایید یه شرکت خصوصی شده ملاک؟ شما لطف کن برچسب بغل کیس های لنوو رو بخون بقدر یه تریلی تاییده داره! در ضمن اینا هم کیس بانک ب.ده تو آلمان! روشنم خورده! شما بجای این حرفا و چرند نوشتن داخل تاپیک بنده برو تو تاپیک خودت دروغ بگو و تبلیغ کن ولی حق نداری بیای جنس منو خراب کنی که جنس خودتو بفروشی! یه جوری شما صحبت میکنی انگار همه از پشت کوه امدن و شما جنست طلاست و جنس بقیه اشغاله! اگر جنست خوبه داخل تاپیکت بفروش منم اینجا جنسمو میفروشم! من 1ماه تاپیک زدم نزدیک 150 تا فقط از همین 1مدل فروختم (اونم بیشترش تکی و 2تایی) و 1نفر نگفته ماستم ترشه انوقت شما دفعه 3ام تاپیک میزنی برای جنست و هنوز 1دونه هم نفروختی که امتیازشو بگیری انوقت جنس من شد اشغال جنس شما شد خارجی؟:general208:

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
برادر بانک چه ربطی به ایرانی و خارجی بودن کیس داره؟ گلدن ویو یه شرکت ایرانیه که همه عالم میدونن دفتر کجاست (طبقه 5 ایران) ! در ضمن تایید CE شده هیچی و تایید یه شرکت خصوصی شده ملاک؟ شما لطف کن برچسب بغل کیس های لنوو رو بخون بقدر یه تریلی تاییده داره! در ضمن اینا هم کیس بانک ب.ده تو آلمان! روشنم خورده! شما بجای این حرفا و چرند نوشتن داخل تاپیک بنده برو تو تاپیک خودت دروغ بگو و تبلیغ کن ولی حق نداری بیای جنس منو خراب کنی که جنس خودتو بفروشی! یه جوری شما صحبت میکنی انگار همه از پشت کوه امدن و شما جنست طلاست و جنس بقیه اشغاله! اگر جنست خوبه داخل تاپیکت بفروش منم اینجا جنسمو میفروشم! من 1ماه تاپیک زدم نزدیک 150 تا فقط از همین 1مدل فروختم (اونم بیشترش تکی و 2تایی) و 1نفر نگفته ماستم ترشه انوقت شما دفعه 3ام تاپیک میزنی برای جنست و هنوز 1دونه هم نفروختی که امتیازشو بگیری انوقت جنس من شد اشغال جنس شما شد خارجی؟:general208:
دوست عزیز اولا من اصلا دوس ندارم تو تاپیک شما پست بزارم الانم باور کن ناراحتم به دوستانم گفتم خواهشا بیاین تو پخ یا جای دیگه دقتم کنی نوشتم کیس های شما بهتره تا مال من اصلا بحثی نیس در خوبی یا بدی یا تبلیغ چیزی.
منتها شما لحنت خیلی بده متاسفانه.این طرز برخورد نیس.یه سرچ سادس.ببین کلدن ویو مال کجاس.بعدم من حرفی زدم که دروغ باشه؟چرا تهمت میزنین؟جنس شمارو کی خراب کردم؟
ببین دوست من این حرفا حرفای بچگانس.میدونی من 200 تا فقط فرستادم واسه یه شهر.شما اینقدر به امتیاز اینجات ننداز اینجا که امتیاز کسب کردن کاری نداره هرکی دلش بخواد به اون یکی امتیاز میده.منم کاربر تازه واردم اگر شما یه ساعت یه بار اپ میکنی من هفته ای یه بار اپ میکنم تاپیکمو.ولی تو ایسام بیا ببین چندتا فروختم امتیازمم ببین یا سایتای دیگه اینجا من زیاد نمیام دلیل بر نفروختن نیس.امتیازم هروقت فروختم طرف یادش رفته یده منم اهمیت ندادم خیلی اینجا رو امتیاز مینازن متاسفانه
و واقعا هم الکیه ما همکاریم خوب نیس اینجوری حرف میزنی من که بدی از جنست نگفتم خوب نیس واقعا ناراحتیم نداره تازه به قول خودت میان جنس آشغال منو میبینین قدر آفیت جنس خوب شمارو میدونن:general304:خدانگهدار و موفق باشین

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزیز اولا من اصلا دوس ندارم تو تاپیک شما پست بزارم الانم باور کن ناراحتم به دوستانم گفتم خواهشا بیاین تو پخ یا جای دیگه دقتم کنی نوشتم کیس های شما بهتره تا مال من اصلا بحثی نیس در خوبی یا بدی یا تبلیغ چیزی.
منتها شما لحنت خیلی بده متاسفانه.این طرز برخورد نیس.یه سرچ سادس.ببین کلدن ویو مال کجاس.بعدم من حرفی زدم که دروغ باشه؟چرا تهمت میزنین؟جنس شمارو کی خراب کردم؟
ببین دوست من این حرفا حرفای بچگانس.میدونی من 200 تا فقط فرستادم واسه یه شهر.شما اینقدر به امتیاز اینجات ننداز اینجا که امتیاز کسب کردن کاری نداره هرکی دلش بخواد به اون یکی امتیاز میده.منم کاربر تازه واردم اگر شما یه ساعت یه بار اپ میکنی من هفته ای یه بار اپ میکنم تاپیکمو.ولی تو ایسام بیا ببین چندتا فروختم امتیازمم ببین یا سایتای دیگه اینجا من زیاد نمیام دلیل بر نفروختن نیس.امتیازم هروقت فروختم طرف یادش رفته یده منم اهمیت ندادم خیلی اینجا رو امتیاز مینازن متاسفانه
و واقعا هم الکیه ما همکاریم خوب نیس اینجوری حرف میزنی من که بدی از جنست نگفتم خوب نیس واقعا ناراحتیم نداره تازه به قول خودت میان جنس آشغال منو میبینین قدر آفیت جنس خوب شمارو میدونن:general304:خدانگهدار و موفق باشین
شما این حرفا رو میزنی ولی در عمل پستات رو بخون ببین داری چه اظهار نظرهایی میکنی! در ضمن من مدعی العموم نیستم ولی لطف کن نیا کیس ایرانی درپیت رو به اسم خارجی جا کن! شما میتوین لینک بدی از سایت سازنده این کیس معظم golden view ؟ لطفا لینکشو بزار دوستان خودشون کیفیتش رو قیاس بزنن!

alisaei

Registered User
لایک‌ها
6
سلام hp موجود دارين
قيمت و كانفيگش لطفاً
واسه حسابدارى دفتر ميخوام

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام hp موجود دارين
قيمت و كانفيگش لطفاً
واسه حسابدارى دفتر ميخوام
کلا 1دونه HP موجوده فقط اونم کانفیگش رو پست اول نوشتم و قیمت هم 370 تومن! واسه حسابداری البته لنوو ها هم کفایت میکنه مگر سرور حسابداری باشه که اچ پی مناسبتر جلوه کنه!

saymon

Registered User
لایک‌ها
20
من امروز این مدلو از وحید جان گرفتم و بعد از یکسری بررسی تخصصی میتونم بگم از نظر کیفیت ساخت و اسمبل سخت افزاری یکی از بهترین مدل های کامپکت سیستم رو تجربه کردم

salarhiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم یه دونه میخوام، چطوری باید بخرم؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
منم یه دونه میخوام، چطوری باید بخرم؟
اگر تهران تشریف دارید حضورا میتونید تحویل بگیرید اگر شهرستان مبلغشو وارزی میکنید من براتون ارسال میکنم!

ali2067

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اینم عکسی که دوستان از مصرف خواسته بودند:

مصرف سیستم در حالت idle و در حالت فول لود (30 وات و 70 وات) :
14087931332871.jpg

140879313337462.jpg
140879313339213.jpg

ببخشید این دستگاه اندازه گیری را از کجا می تونم تهیه کنم؟

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
آقای خدابنده لو یه عکس از کیس Lenovo که توش گرافیک هم نصب باشه امکانش هست بزارید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ببخشید این دستگاه اندازه گیری را از کجا می تونم تهیه کنم؟
لاله زار! بگید پاورمیتر میخواید! این البته جنس خاصتریه ولی مشایه همین هست حدود 150 تومن!
آقای خدابنده لو یه عکس از کیس Lenovo که توش گرافیک هم نصب باشه امکانش هست بزارید
برادر دم دست گرافیک ندارم بزارم روش ولی فرقی نداره مثه همه کیس ها روش گرافیک LP میزاری! تفاوتی نداره!

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
اسلات پشت کارت گرافیک به اندازه اسلات پشت این کیس ها هست یا نیاز به خم کردن داره؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اسلات پشت کارت گرافیک به اندازه اسلات پشت این کیس ها هست یا نیاز به خم کردن داره؟
نه برادر کوچیکتره ولی براکت مخصوصش تو جعبه گرافیک هست چرا خم کنی؟ 5450 و 6450 و 6570 و r7-240 من بستم و همشونم براکت داشتن!

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
اینا پاورشون معمولیه؟ یعنی اگه سوخت میتونم بخرم جایگزین کنم؟
HP DX 2180 SFF موجوده؟
شما lcd دسته دوم قیمت خوب ندارین احتمالا با هم بگیرم ازتون ؟
مرسی

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
اینا پاورشون معمولیه؟ یعنی اگه سوخت میتونم بخرم جایگزین کنم؟
HP DX 2180 SFF موجوده؟
شما lcd دسته دوم قیمت خوب ندارین احتمالا با هم بگیرم ازتون ؟
مرسی
پاوروشن معمولی نیست برادر! ولی خرابی چندانی ندارن!
2810 هم تموم کردم! در ضمن LCD دست دوم هم 17 لنوو مربع دارم حدود 150 میتونم با کیس ها تقدیم کنم!

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
استاد مادربرد AM2 دارم. سی پی یو AM2 معمولی رو به بالا چی دارید؟ فقط سمپرون نباشه.

بالا