برادر بانک چه ربطی به ایرانی و خارجی بودن کیس داره؟ گلدن ویو یه شرکت ایرانیه که همه عالم میدونن دفتر کجاست (طبقه 5 ایران) ! در ضمن تایید CE شده هیچی و تایید یه شرکت خصوصی شده ملاک؟ شما لطف کن برچسب بغل کیس های لنوو رو بخون بقدر یه تریلی تاییده داره! در ضمن اینا هم کیس بانک ب.ده تو آلمان! روشنم خورده! شما بجای این حرفا و چرند نوشتن داخل تاپیک بنده برو تو تاپیک خودت دروغ بگو و تبلیغ کن ولی حق نداری بیای جنس منو خراب کنی که جنس خودتو بفروشی! یه جوری شما صحبت میکنی انگار همه از پشت کوه امدن و شما جنست طلاست و جنس بقیه اشغاله! اگر جنست خوبه داخل تاپیکت بفروش منم اینجا جنسمو میفروشم! من 1ماه تاپیک زدم نزدیک 150 تا فقط از همین 1مدل فروختم (اونم بیشترش تکی و 2تایی) و 1نفر نگفته ماستم ترشه انوقت شما دفعه 3ام تاپیک میزنی برای جنست و هنوز 1دونه هم نفروختی که امتیازشو بگیری انوقت جنس من شد اشغال جنس شما شد خارجی؟:general208:
دوست عزیز اولا من اصلا دوس ندارم تو تاپیک شما پست بزارم الانم باور کن ناراحتم به دوستانم گفتم خواهشا بیاین تو پخ یا جای دیگه دقتم کنی نوشتم کیس های شما بهتره تا مال من اصلا بحثی نیس در خوبی یا بدی یا تبلیغ چیزی.
منتها شما لحنت خیلی بده متاسفانه.این طرز برخورد نیس.یه سرچ سادس.ببین کلدن ویو مال کجاس.بعدم من حرفی زدم که دروغ باشه؟چرا تهمت میزنین؟جنس شمارو کی خراب کردم؟
ببین دوست من این حرفا حرفای بچگانس.میدونی من 200 تا فقط فرستادم واسه یه شهر.شما اینقدر به امتیاز اینجات ننداز اینجا که امتیاز کسب کردن کاری نداره هرکی دلش بخواد به اون یکی امتیاز میده.منم کاربر تازه واردم اگر شما یه ساعت یه بار اپ میکنی من هفته ای یه بار اپ میکنم تاپیکمو.ولی تو ایسام بیا ببین چندتا فروختم امتیازمم ببین یا سایتای دیگه اینجا من زیاد نمیام دلیل بر نفروختن نیس.امتیازم هروقت فروختم طرف یادش رفته یده منم اهمیت ندادم خیلی اینجا رو امتیاز مینازن متاسفانه
و واقعا هم الکیه ما همکاریم خوب نیس اینجوری حرف میزنی من که بدی از جنست نگفتم خوب نیس واقعا ناراحتیم نداره تازه به قول خودت میان جنس آشغال منو میبینین قدر آفیت جنس خوب شمارو میدونن:general304:خدانگهدار و موفق باشین