اره منم 2012 به قبل تقریبا هر چی تست کردم بالا میورد!من باش farcry2 و کالاف آوردم بالا.
خوبه واقعا.
برادر 2810 اچ پی رو دیدی پست اول؟ 3-4 تا دونه موجوده!عزیز سی پی یو اینتلی نداری؟
برادر برای چه بردی میخوای؟سلام دوست عزیز جعبه کیس(قاب)خالی میخوام از این مینیات چیزی داری؟تعداد میخوام
دوست عزیز برد زیاده موجود.منتها مثل اینکه این مینی کیس ها مادربردای اصطلاحا دراز مثلا 478 گیگاها رو نمیشه توش جا داد درسته؟اینو در جریانش هست اندازشونو اینا مشکلی نیس فقط دارین؟برادر برای چه بردی میخوای؟
با گرافیک آنبرد خودش یا گرافیک دیگه ؟ رم 2 گیگ ؟من باش farcry2 و کالاف آوردم بالا.
خوبه واقعا.
برادر هیچ کدوم از کیس های مینی استوک تو بازار بجز این مدل اصلا برد دسکتاپی ساپورت نمیکنن (چه کوچیک چه بزرگ) ولی این مدل هر برد میکرو ATX باشه بهش میخوره! البته پرواضحه برد های فول ATX توش جا نمیشه!دوست عزیز برد زیاده موجود.منتها مثل اینکه این مینی کیس ها مادربردای اصطلاحا دراز مثلا 478 گیگاها رو نمیشه توش جا داد درسته؟اینو در جریانش هست اندازشونو اینا مشکلی نیس فقط دارین؟
قیمت کدوما؟ پست اول قیمت زدم برادر!قیمت همشون رو بهم پ خ میکنی بی زحمت؟!
کیس خالی با پاور 70 تومن!فقط کیس بدون قطعات داخلیش رو موجود دارین؟
فکر کنم با رم 4گیگ تست کردن البته!با گرافیک آنبرد خودش یا گرافیک دیگه ؟ رم 2 گیگ ؟
سلام.لازم نیست چیزی رو برداریم! کافیه فقط یه گرافیک اضافه بشه!الان HD5450 سفایر هست میتونم براتون 90 تومن بزنم!موس و کیبرد بی سیم هم حدود 50 تومن موجوده! سر جمع میشه حدود 420 تومن!
حدود 5الی 7متر! بهتر بخوای باید بری سراغ لاجی تک و امثالهم که تا 12-15 متر جواب میدن! ولی قیمتشون حدود 90 تومنه!سلام.
برادر این موس و کیبورد بیسیم که گفتید ۵۰، حداکثر چند متر برد بدون مشکل جواب میده؟
ممنون
داداش چندتا سوال مبتدیانه دیگه هم دارم. ببخشیدحدود 5الی 7متر! بهتر بخوای باید بری سراغ لاجی تک و امثالهم که تا 12-15 متر جواب میدن! ولی قیمتشون حدود 90 تومنه!
با اجازه استارتر محترم من دارم ببین به کارت میاد البته اگر مال استارتر به کارت نیومدفقط کیس بدون قطعات داخلیش رو موجود دارین؟
برادر برد am2پلاس ائه و همه پردازنده های روش طبیعتا یه باس هستن فرقی باهم ندارن! سرچ کنید مدلشو مشخصات دقیق داره! AMD مثه اینتل نیست که باس پردازنده هاش فرق کنه!داداش چندتا سوال مبتدیانه دیگه هم دارم. ببخشید
این سی پی یو باسش چیه؟ مادربردش تا چه باسی ساپورت میکنه؟
رمها باسشون چیه؟ ۸۰۰عه؟
بعد گرافیک بدون hdmiدار چه قیمتی دارین؟
ممنون. ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
برادر شما داری کیس ایرانی رو با کیس لنوو قیاس میزنی؟ شاید کیس شما هم بصرفه ولی هر جنسی قیمت خودشو داره! من راضی ایشون از شما بخره چون اصولا خورد کردن کیس ها به نفع من نیست!دوست عزیز من خودم 500 تا کیس مینی دارم.
http://forum.persiantools.com/threads/بهترین-کامپیوترای-بانک-صادرات-با-بهترین-کیفیت-مینی-کیس-های-حرفه-ای-قیمت-فقط-150.615375/
من پاورو کیس رو واست دونه 20 میزنم تازه پاور من گرین هست .این قیمت همکاره داری میدی خدایی؟نا امیدمون کردی دونه 70؟خب ادم میره یه کیس نو شیک مشکی میخره 35 یه پاور میگیره پولم تهش میمونه واسش
دوست عزیز ایران کیس داره مگه؟اینا مارکشون GOLDEN VIEW هست که وارداتین مال بنده تازه تاییده بانکو سازمان کیفیت خارزمی داره مال شما هیچی نداره و استوکه قربونت ما همکاریم نباید اینجوری بگی موفق باشین تو فروشبرادر شما داری کیس ایرانی رو با کیس لنوو قیاس میزنی؟ شاید کیس شما هم بصرفه ولی هر جنسی قیمت خودشو داره! من راضی ایشون از شما بخره چون اصولا خورد کردن کیس ها به نفع من نیست!
با گرافیک آنبرد خودش یا گرافیک دیگه ؟ رم 2 گیگ ؟