نه نمیشه! ولی بخوای گرافیک X1300 روش بزارم فول اچ دی ساپورت میشه!گراف انبردش خیلی ضعیفه ؟ میشه فیلم اچ دی دید ؟ باید ازون کمتر باشه مصلما چون گراف نداره
اون مدل اصلی تاپیک موجود نیست! ولی یه مدل اینتلی شبیه m57 هست!سلام موجوده خرید کنم وحید جان
lenovo SSFمشخصات+قیمت بدون گارانتی
حدود 300 تومن!با اون کارت گرافیک چند میشه قیمتش؟
دست شما درد نكنهبله برادر 4تا 2گیگ ساپورت میکنه (در واقع 4تا 4گیگ هم ساپورت میکنه)
تحویل هم من سمت شهرک آپادانا هستم! اس اس دی هم من ندارم ولی دوستان سامسونگ 128 گیگ حدود 150 الی 170 برا فروش گذاشتن!
برادر همین بردیه که رو کیسه! قرار بود با کیس فروش بره ولی کیسشو یکی دیکه با برد اچ81 خواسته بود! الان دوباره دوستان کیسشو خواستن!ولی یه برد 945 گیگا هست!استاد مادربرد 775 داری؟ تو یه تاپیک گفتی G45 داری؟
برادر پس شد کدوم؟ برد اچپی و کیس لنوو و هارد 160 و پردازنده 6550؟دست شما درد نكنه
بيزحمت اينو برام رزروش كن كيس كامل بدون رم هارد هم داشته باشه
همچنين قيمت نهايي رو بهم بگو بدون گارانتي
آدرس بدم برام ميتوني پيك كني؟
مانيتور هم كماكان همون 170 هست 17 اينچ لنوو؟ سايز بزرگتر نداري؟
اره موجوده برادر! ولی ارسالش ممکنه امروز عصر باشه ممکنه فردا صبح!2 عدد موجوده واریز کنم امروز ارسال میشه؟
بله اچ پي كيس لنوو هارد 160 و 6550برادر پس شد کدوم؟ برد اچپی و کیس لنوو و هارد 160 و پردازنده 6550؟
مانتیورم لنوو 170 نبود از ازل 150 بوده! شما منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی! من بالای 150 تا الان نفروختم احتمالا اون کسی که خرید کردین فرصت رو غنیمت شمرده 20 تومن بالاتر اعلام کرده! من الان دل و اچ پی دارم میتونم 160 تقدیم کنم!لنوو تموم کردم! 19 مربع هم دارم بسته به برند و غیره بین 170 تا 200 تومن!
ببین بالاترین برد DDR2 تولید شده همینه پس از این بالاتر چیزی نیست! مگر پردازنده اشو برات از 6550 ببرم رو مثلا E8400 (حدود 50 اختلاف دارن) که زیادم منطقی نیست!بله اچ پي كيس لنوو هارد 160 و 6550
راستشو بخواي ميخوام روش ESX نصب كنم بزارم گوشه خونه برام زياد فرق نداره سي پي و هاردش فقط ميخوام 4 تا ماژول و 8 گيگ رم ساپورت كنه، رمش رو هم خودم دارم
اگه مورد ديگه اي داري تو همين حول و خوش قيمت حالا 50 بالاتر اگه پيشنهاد بدي ممنون ميشم
برادر کلا میشه 70 کیس و پاور و 120 برد و 40 تومن پردازنده و فن و 50 هارد و 25 رایتر سرجمع 305 تومن! اگر رایترش لازم نیست کلا 280 تومن!اوكي ممنون پس قيمت نهايي رو با همون 6550 بدون گارانتي و رم بهم بگو
احتمالاً فردا باهات تماس ميگيرم يا خودم ميام سراغش يا برام پيكش كني بيزحمت
کدوم مدلشه برادر؟ هر کدوم قطعه خاص خودشون رو دارن!آقا وحید عزیز من یدونه از این کیسها دارم دو سه سال پیش خریدم... کیس خالیه.
ولی برای نصب هارد و دی وی دی نیاز به یه سری شاسی داره ظاهراً که توی جعبه ش نبود و تا الان هم نتونستم تهیه اش کنم
اینام دارن همچین چیزی؟ یا اینکه اگه متوجه منظورم شدی میتونی تهیه کنی برام؟