بيزحمت بدون رايتر در نظر بگير آدرس رو بدم امروز ميتوني برام پيك كني؟برادر کلا میشه 70 کیس و پاور و 120 برد و 40 تومن پردازنده و فن و 50 هارد و 25 رایتر سرجمع 305 تومن! اگر رایترش لازم نیست کلا 280 تومن!
بله مشکلی نداره برادر میتونمب فرستم! ادرس رو پیغام خصوصی کنید..بيزحمت بدون رايتر در نظر بگير آدرس رو بدم امروز ميتوني برام پيك كني؟
برادر برد HP تو کیس لنوو جا نمیشه! بزرگتره!امروز كه ظاهرا نتونستي بفرستي
فردا تا ساعت 12 1 ميتوني برام بفرستي به همون آدرس؟
کیس TSCO هستش داداش مدل Zeusکدوم مدلشه برادر؟ هر کدوم قطعه خاص خودشون رو دارن!
m57 لزومی نداره این برد من توش جا بشه خودش بردش 4تا رم میخوره! قیمتشم ارزونتره! با 6550 حدود 290 تومنه (با رم و هارد و اپتیکال)m57 رو يه بررسي ميكني خبرشو بهم بدي؟
خود شرکت داره مهره هاشو! میتونی بری نماینده اشون بگیری! جای دیگه پیدا نمیکنی!کیس TSCO هستش داداش مدل Zeus
برادر GF7100 اسما بلوری ساپورته و من باهاش با بیت ریت نزدیک remux فایل اجرا کردم اوکی بود!وحید جان سلام
آقو این کیست الان بلوری ها رو هم پخش می کنه؟Remux و ...
میخوام بجای hd player اینو بگیرم!
اگه نه نمی تونه با تعویض قطعه روبراه میشه؟اگه آره لطف می کنی بگی چیشو با چی عوض کنیم و قیمتش چجوری میشه؟!
بعد این اپتیکالش رو برداری چقدر ازش کم میشه؟
دقیقا همین مدلو که دیگه بعید بیارم ولی مشابه ممکنه بیاد تو همین 10 روز اینده!سلام دیگه از این کیس ها نمیارید؟
دقیقا کی میارید؟
من میخواستم بخرم:-(
وحید پیغامهاتو جواب میدیدقیقا همین مدلو که دیگه بعید بیارم ولی مشابه ممکنه بیاد تو همین 10 روز اینده!