AMD.POWER
مدیر بازنشسته
اوکی مشکلی نیست . پس همون کیس و پاور رو لطف کن . قیمتش رو برام pm کن .فنش معمولیه برادر فن خاص نیست!هر فنی روش میتونی بزاری!
اوکی مشکلی نیست . پس همون کیس و پاور رو لطف کن . قیمتش رو برام pm کن .فنش معمولیه برادر فن خاص نیست!هر فنی روش میتونی بزاری!
خیلی کیس و پاور چیز زیادی نمیشه! من جمع بزنم ببینم برد و پردازنده و رم و هارد و اپتیکالش چقدر قرار بوده رد بشه هر چی موند میشه قیمت کیس! هر وقت خواستی بگو برات با اون کیبرده بیارم!اوکی مشکلی نیست . پس همون کیس و پاور رو لطف کن . قیمتش رو برام pm کن .
باشه صدرصد اوکی هست . اگر سختت نباشه همین هفته جای همیشگی ازت بگیرم . اگر سختت هست بیام سمتت برادرخیلی کیس و پاور چیز زیادی نمیشه! من جمع بزنم ببینم برد و پردازنده و رم و هارد و اپتیکالش چقدر قرار بوده رد بشه هر چی موند میشه قیمت کیس! هر وقت خواستی بگو برات با اون کیبرده بیارم!
باهم هماهنگ میکنیم.. معمولا من خونه هم یه سری نگه میدارم!باشه صدرصد اوکی هست . اگر سختت نباشه همین هفته جای همیشگی ازت بگیرم . اگر سختت هست بیام سمتت برادر
چشم میزارم ولی فکر نمیکنم نیازی باشه! میتونید خودتون بر پایه 4450e سرچ کنتید و ببینید چقدر امتیاز داره! معمولا در حد E6400 و یا E6300 باید حساب کنید اینو ولی در عمکل چون کم مصرفه ارزشش خیلی بیشتره! گرافیکشم که مشخصه تو چه حدیه تست های برد های 780C رو چک کنید قدرتش دقیق دستتون میاد! با همه این اوضاف من سعی میکنم تست بگیرم و بزارم!زحمت CPU Z و GPU رو کشیدین اگر فرصتی دست داد و وقت کردین بنچمارک pcmark هم بتونین قرار بدین خیلی خوب میشه چون حد کارایی سیستم دست خریدار میاد و راحت تر میشه مقایسه کرد.
چشم میزارم ولی فکر نمیکنم نیازی باشه! میتونید خودتون بر پایه 4450e سرچ کنتید و ببینید چقدر امتیاز داره! معمولا در حد E6400 و یا E6300 باید حساب کنید اینو ولی در عمکل چون کم مصرفه ارزشش خیلی بیشتره! گرافیکشم که مشخصه تو چه حدیه تست های برد های 780C رو چک کنید قدرتش دقیق دستتون میاد! با همه این اوضاف من سعی میکنم تست بگیرم و بزارم!
کیس SSF هستش ولی برد داخلش Micro ATX ائه! طبیعتا هر برد mATX دیگه ای هم توش درست کار میکنه! ولی گرافیک به سبک همه این کیس ها LP میخوره!بله میشه بنچ قطعات رو چک کرد ولی در کل بنچ کلی مناسب تر و راحت تر هست برای خریدار.
مورد یک ابتدای تاپیک رو دقیق متوجه نشدم لطف میکنین بیشتر توضیح بدین؟یعنی با اینکه سایز Smal From Factor هست ولی مادربورد سایز استاندارد دسکتاپی ساپورت میکنه در داخل کیس؟ سایر کارت های توسعه مثل گرافیک و ... چه طوری هستن؟
درسته Micro ATX! من ذهنم همش در گیر ATX Form Factor بود و علت تعجبم همین بود که چه جوری اسمبل شده داخل این!کیس SSF هستش ولی برد داخلش Micro ATX ائه! طبیعتا هر برد mATX دیگه ای هم توش درست کار میکنه! ولی گرافیک به سبک همه این کیس ها LP میخوره!
اره با این سایز کیس خیلی عجیب بود اگر توش Full ATX یا حتی Extended ATX جا میشد! در ضمن برادر من کلا به مشتری هایی که قبلا ازم کیس مینی خریدن تخفیف ویژه میدم چون طبیعتا کسی که قبلا خرید کرده ضامن ادامه فعالیت فروشنده بوده واسه همین اگر خواستی خبر بده به شما قیمت مناسبتری میدم!درسته Micro ATX! من ذهنم همش در گیر ATX Form Factor بود و علت تعجبم همین بود که چه جوری اسمبل شده داخل این!
فردا احتمالا میام سمت مرکز شهر ولی برنامه ام مشخص نیست! اگر شد مسج بده هماهنگ کنیم..وحید جان فردا کدام سمتی هستی ؟
اره با این سایز کیس خیلی عجیب بود اگر توش Full ATX یا حتی Extended ATX جا میشد! در ضمن برادر من کلا به مشتری هایی که قبلا ازم کیس مینی خریدن تخفیف ویژه میدم چون طبیعتا کسی که قبلا خرید کرده ضامن ادامه فعالیت فروشنده بوده واسه همین اگر خواستی خبر بده به شما قیمت مناسبتری میدم!
تماس میگیرم . هماهنگ میکنیم . ولی همون دوشنبه جای سابق به من هم نزدیک تره .مرسیفردا احتمالا میام سمت مرکز شهر ولی برنامه ام مشخص نیست! اگر شد مسج بده هماهنگ کنیم..
برادر فکر کنم ماجرا رو اشتباه متوجه شدید! الان 90% بردهای بازار ما micro ATX یا همون mATX هستند مگر برد های خیلی گرون که فول atx باشن ! شما هر بردی دوست داری زیر 300 تومن نو بخری تقریبا mATX ائه! البته باید مصرف سیستم هارو هم توجه کرد ولی بطور مثال شما روشون برد های H81 بندازی با 1820 و 3220 و امثالهم کوچکترین مشکلی ندارن! یا h61 ها به همین ترتیب!والا تو اون حال و هوای ATX بودم که داشتم به این فکر میکردم برای خرید 10 تا کیس باهاتون مذاکره کنم و برد ها وقطعات رو جایگزین کنم که به کار شرکت بیاد چون سایز SFF هم سایز عالی و هم مصرف مناسب داره... ولی کلا اشتباه بود فکرم!
ولی جدای از این، نسبت این کیس با کاراییش به قیمتش،هنوزم کاملا مناسب هست.به همکاران و دوستان اطلاع میدم و احتمالا باز هم مزاحمتون بشم.تشکر.
یک سوال هم داشتم برد MicroATX نسل جدیدتر براتون امکان تهیش هست که بشه جایگزین کرد؟ اگر آره مدل و قیمت لطف کنین من یک برآورد داشته باشم.بازم ممنون.
برادر فکر کنم ماجرا رو اشتباه متوجه شدید! الان 90% بردهای بازار ما micro ATX یا همون mATX هستند مگر برد های خیلی گرون که فول atx باشن ! شما هر بردی دوست داری زیر 300 تومن نو بخری تقریبا mATX ائه! البته باید مصرف سیستم هارو هم توجه کرد ولی بطور مثال شما روشون برد های H81 بندازی با 1820 و 3220 و امثالهم کوچکترین مشکلی ندارن! یا h61 ها به همین ترتیب!
عرضش اصلا اهمیتی نداره! طول برد ربط به استاندارد کیس داره و Asus H81-PLUS فول ATX و میکرو نیست! ولی عرض کردم شما برد گرونی رو مثال زدی! با قیمت این برد طرف میتونه یه برد mATX چیپ H87 بخره! هیچ دلیلی نداره کسی بیاد برای 2تا دونه PCI هم 30% گرونتر بخره هم یه چیپ پایینتر! در ضمن برای این کیس هایی که گرافیک LP میخوند بحث کراس فایر و اینا هم مطرح نیست و اگرم باشه باز در حد اندازه خود mATX ائه!این سایز استاندارد ATX ها رو فکر کنم دارم جابه جا میگم ! الآن برد های عادی که تو بازار هستن و سایزشون که فکر کنم 30 سانت هست رو ATX نمیگن؟! الآن بوردی مثل ASUS H81-Plus که حدود 30 سانت هست FF اون Standard ATX مگه نیست؟
عرضش اصلا اهمیتی نداره! طول برد ربط به استاندارد کیس داره و Asus H81-PLUS فول ATX و میکرو نیست! ولی عرض کردم شما برد گرونی رو مثال زدی! با قیمت این برد طرف میتونه یه برد mATX چیپ H87 بخره! هیچ دلیلی نداره کسی بیاد برای 2تا دونه PCI هم 30% گرونتر بخره هم یه چیپ پایینتر! در ضمن برای این کیس هایی که گرافیک LP میخوند بحث کراس فایر و اینا هم مطرح نیست و اگرم باشه باز در حد اندازه خود mATX ائه!
حالا شما عادی رو چی حساب کردی؟ الان اینتل دیفالت چیپهای زیر سری 87 و 97 اش که PCI خالی نداره و طبیعتا بردهاشون اکثرا mATX ائه! اگر بخوای فروش تو بازار رو قیاس بزنی 90% بردهای فروخته شده mATX ائه!