hamid.internet
Registered User
- نوشتهها
- 2,145
- لایکها
- 53
سلام بزرگوار
میشه قیمتی هم برای ما بفرستین همراه تلفن تماس
پیغام دادم برادر..سلام بزرگوار
سلام برادر مهدی..مخلص.. حاجی من خونه خودم 2تا گرفتم! مشکلی نداره!سلام وحید جان..
امکان اینو داره که دوتا مانیتور ازش گرفت؟ چون گویا یه خروجی آنالوگ و یه خروجی دی وی آی داره.
ممنون.
پیغامک دادم برادر..دو تا بخوایم چند میزنید؟ قیمت آخر آخر لطفا
نه نمیرزه برای این سیستم رو ردکنی! ولی میرزه که برد و پردازنده و رم و گرافیکت رو رد کنی بری یه سیستم تمیز و جدید 1150 با این کانفیگ بخری:سیستم فعلیه من اینه :
CPU : Intel Dual Core E8400
Main : ASUS P5KPL SE
RAM : 4GB DDR2
GPU : nVidia Geforce 210
HDD : 2TB Sata
تمام کارمم با کامپیوتر خلاصه میشه توی " وبگردی ، فیلم ، نرم افزارهای تخصصی عمران " ؛ حالا به نظر شما میارزه من سیستمم رو بفروشم از اینها بخرم ؟!
بعله هر تغییری بخواید میشه ایجاد کرد! هارد حدود 120 تومن اضافه میشه و گرافیک هم بسته به مدلی که میخواید داره! HD 5450 فکر میکنم حدود 120 تومن اضافه کنه و طبیعتا 6450 و 6570 و R7 240 هم حدود 150 و 190 و 250 تومن اختلاف دارن!سلام حاجي
يه سوال داشتم
اگه واسم هارد 1 ترا با يه گرافيك 2 نصب كني روش قيمتش چقدر ميشه ؟
يه سوال ديگه
من از adsl استفاده ميكنم
امكان اتصال كابل مودم به كيس هستش ؟
اون وقت چطوري ميتونم ازتون بگيرم ؟
شمارتم واسم پ خ كني ممنون ميشم
هم پخ کردم هم ایمیل برادر...سلام عزیز
حدود 10 عدد بدون گارانتی برای خوابگاه نیاز هست
ممنون میشم پ خ کنید
اکه ایمیل کنید عالی میشه،به همراه شماره تماس
[email protected]
1دونه منیخوای برادر؟ من تعداد دارم برای بچه ها 130 میزنم ولی برای شما تکی هم 130 میزنم (برد+پردازنده+فنش+پنل)با عرص سلام
قربان مادر برد تنها با سی پی یوش را میتونید بدید اگه میشه قیمته این 2 جفت را بفرمایید
یه دونه هارد رو میشه اضافه کرد!جای اضافه کردن یک یا 2 هارد دیگه رو داره ؟
برادر قطر کیس حدود 10 سانت و طول و عرضشم 33 و 40 سانته! تو این کیس هایی که اپتیکال معمولی میخورن کوچکترین کیس ممکنه!ابعاد کیس رو میگی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
پخ کردم برادر..سلام آقا وحید قیمت آخر رو بدون هارد محبت کنید پخ نمایید مرسی
برادر میتونید از شهباز(پایین میدون خراسون) و نزدیک آزادی حضوری تحویل بگیرید! من پیغام دادم با جزییات دقیقتر!لطفا شرایط خرید و تحویل حضوری رو بفرمایید .