بله من در خدمتم:سلام
شماره موبایلتون رو می تونم داشته باشم جهت اطلاعات بیشتر؟
0935
7388429
وحید
بله من در خدمتم:سلام
شماره موبایلتون رو می تونم داشته باشم جهت اطلاعات بیشتر؟
سلام. داداش میشه این کیس ها رو به صورت خوابیده(افقی) مثه دی وی دی پلیر بزاری تو میزتلویزیون و وصلش کنی به تلویزیون و استفاده کنی؟بله من در خدمتم:
0935
7388429
وحید
میشه ولی صداشو باید جدا بزنی! اگر سینمای خانوادگی یا سیستم صوتی داشتید که خیلی بهتره مستقیم میزنید بهش! چند نفری برای همینکار خریدن و ناراضی هم نبودن چون اندازه یه ویدئو قدیمیه سایزش! قیافه اشم شبیه همونهسلام. داداش میشه این کیس ها رو به صورت خوابیده(افقی) مثه دی وی دی پلیر بزاری تو میزتلویزیون و وصلش کنی به تلویزیون و استفاده کنی؟
ضایع نیست؟
بعد یه سوال دیگه دارم. نمیدونم این سوالم از لحاظ فنی اصن درسته یا نه(نخندیتا )
سوالم اینه که داداشم تلویزیونشون سه بعدی ساپورت میکنه، حالا این کیسه رو وقتی وصل کنیم به تلویزیون فیلم سه بعدی پخش میکنه؟؟؟((من خودمم تا حالا فیلم سه بعدی ندیدم، اینو داداشم(که خودشم تا حالا فیلم سه بعدی ندیده) ازم پرسید که منم اومدم و از شما دارم میپرسم))
سلام.. حاجی فعلا قرار بر 70 تکی و 60 تعداده! منتها گفتم هنوز مشتری بردها نیومده تحویل بگیره که من کم کنم ببینم چقدر دقیقا میوفته!وحید جان قیمت تعاونی کیس و پاور در اومد ؟
مخلصیم
راستش بین علما تو این مسئله اختلافه ولی من نمیگم نمیشه چون گرافیکش کارت صدای مجزا نداره! منتها چند نفری همینو تبدیل رو زدن و صدارو از کارت صدای سیستم جدا زدن به تی وی و کارشون راه افتاده! یه سری هم کلا کارت 5450 خریدن زدن به HDMI اون!سلام
با تبدیل dvi به hdmi صدا هم خروجی میشه گرفت.
چون میخوام به تلوزیون وصل کنم و باهاش فیلم ببینم.
تست کردم برادر صدا نداره! هیچ اپشنی هم ندیدم برای pass thru که بشه فعالش کرد! تنها راهش اینه که تصویر از HDMI باشه و صدا از کارت صدا به ورودی تی وی!این موضوع خیلی مهمه چون اگر صدا داشته باشه میارزه و اگر نداشته باشه خرید کیس خالی مقرون به صرفه هست.
امکان تست هست توسط خودتون ؟
اره برادر! کیس و پاور 60 تومن! اپتیکال هم 30 تومن! هارد هم 50 تومن! روهم میشه 140 تومن! در ضمن گرافیک هم اگر LP بخذی تو کیس جا میشه! 5450/6450/6570/r7-240 رو تست کردم اوکی بوده! خواستی اونارو هم به قمیت خرید برات میتونم جور کنم!بدون مین و سی پی یو و رم هم میفروشید ؟
بقیه قطعات رو میخوام.
--------------------------------
امکان نصب گرافیک هست که در کیس هم بسته بشه ؟
حسین جان پیغام دادم..سلام.
وحید جان 6 تا میخوام.
لطفا" شرایط رو پی ام بزن
مانیتور هم اگه خوش قیمت تر تمیز داشتی بگو
ممنون
سلام.. مخلص.. حاجی برات جور میکنم! پیغام بده بهت قیمت و اینارو بگم!حاج وجید 4 گیگ ddr2 800 واسه من جور کن 2*2 یا 4*1 فرق نداره تبدیل hdmi منم بده
با رم 4گیگ 50 تومن گرونتر میشه و گرافیک هم قبلا عرض کردم هر گرافیک LP بخواید میشه روش انداخت! از 5450 80 تومنی شروع میشه تا R7 240 حدود 240 تومن!یکی می خوام ولی رمش 4 باشه و اینکه آیا امکان تعویض کارت گرافیک وجود داره؟!
پخ شد برادر..سلام
قیمت یِ کیس(با گرافیک 1گیگ/رم4گیگ) برام بفرستین
اره حاجی این و یه مدل HP تقریبا تنها کیس های برد معمولی هستن!استاد تنها کیسی که مادربردش معمولیه همینه؟
بعد ارزونترین کیسی که میتونه ویندوز 7 و 8 رو اجرا کنه چه مشخصاتی داره؟