• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گالكسي تب P1000 سامسونگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من فعلا نميتونم بيام تهران، اگه بتونيد بياريدش كرج، تا 570 هم ميتونم درخدمتتون باشم.

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
من فعلا نميتونم بيام تهران، اگه بتونيد بياريدش كرج، تا 570 هم ميتونم درخدمتتون باشم.

فعلا شما برنده مزايده هستيد در مورد محل تحويل هم مذاكره ميكنيم و جايي بينابين رو انتخاب ميكنيم كه هر دو راحت باشيم.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
بصورت استند بای چند روز شارژ نگه میداره ؟؟؟؟؟؟؟؟ بجای مویابل میخوام استفاده کنم

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43

اگه برنامه روش زیاد نریزی و یه رام درست مثل اورکام روش نصب کنی 4تا5 روز از شارژ کردن راحتی

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15

سلام باطريش رو تضمين ميكنم به نحوي كه بيش از 4 روز در حالت استندباي ميمونه بشرطي كه صفحه نمايشش رو زياد روشن نذاريد.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
سلام باطريش رو تضمين ميكنم به نحوي كه بيش از 4 روز در حالت استندباي ميمونه بشرطي كه صفحه نمايشش رو زياد روشن نذاريد.

اگر همه چیزش رو تظمین میکنید . من خریدارم :D....................

قیمت پایه چرا هی داره بیشتر میشه ؟

قیمت پایه باید ثابت باشه و قیمت پیشنهادی باید بیشتر بشه . مگه این قانون فروش نیست ؟ :D

در هر صورت من فوری خریدارم. 580000 . جمعه هم احتمالا میام تهران . حضوری میخرم.

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
اگر همه چیزش رو تظمین میکنید . من خریدارم :D....................

قیمت پایه چرا هی داره بیشتر میشه ؟

قیمت پایه باید ثابت باشه و قیمت پیشنهادی باید بیشتر بشه . مگه این قانون فروش نیست ؟ :D

در هر صورت من فوری خریدارم. 580000 . جمعه هم احتمالا میام تهران . حضوری میخرم.

ضمن سلام و عرض ادب خدمت شما
همه چيزش تضمين ميشه باور بفرمائيد قربان خط روش نيست چون از اول كيف و صفحه محافظ داشته .
در مورد قيمت هم چون دوستان بطور متناوب ضمن تماس و يا در همين تايپيك قيمت پايه رو افزايش دادن و من هم دفعه اولم بود چيزي رو ميفروختم بنابراين فكر كردم بايد اون قيمت رو ببرم بالا تا دوستان دچار شبهه نشم.

دقت بفرمائيد قيمت 600 رو دوستان پيشنهاد دادن ولي متاسفانه نميدونم به چه علت در تايپيك اعلام نكردن كه شما دوست عزيز هم ببينيد البته جسارت نشه قربان قابل نداره 20 تومن صرفا يك رقابت هست ديگه.
بازم امري بود در خدمت در ضمن شما فقط جمعه تهران تشريف داريد؟

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
ضمن سلام و عرض ادب خدمت شما
همه چيزش تضمين ميشه باور بفرمائيد قربان خط روش نيست چون از اول كيف و صفحه محافظ داشته .
در مورد قيمت هم چون دوستان بطور متناوب ضمن تماس و يا در همين تايپيك قيمت پايه رو افزايش دادن و من هم دفعه اولم بود چيزي رو ميفروختم بنابراين فكر كردم بايد اون قيمت رو ببرم بالا تا دوستان دچار شبهه نشم.

دقت بفرمائيد قيمت 600 رو دوستان پيشنهاد دادن ولي متاسفانه نميدونم به چه علت در تايپيك اعلام نكردن كه شما دوست عزيز هم ببينيد البته جسارت نشه قربان قابل نداره 20 تومن صرفا يك رقابت هست ديگه.
بازم امري بود در خدمت در ضمن شما فقط جمعه تهران تشريف داريد؟

من هم سلام و صبح بخیر عرض میکنم .

من از قم هستم.
احتمالا فردا بیاییم تهران که در اون صورت خودم حضوری از شما میخرم . والا به یکی از دوستان در تهران میگم که با شما قرار بزارن......

شما پایان مزایده رو کی قرار دادید ؟

و چند تا سوال ؟

دلیل فروشتون چیه ؟

این گوشی ویبره هم داره ؟

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
من هم سلام و صبح بخیر عرض میکنم .

من از قم هستم.
احتمالا فردا بیاییم تهران که در اون صورت خودم حضوری از شما میخرم . والا به یکی از دوستان در تهران میگم که با شما قرار بزارن......

شما پایان مزایده رو کی قرار دادید ؟

و چند تا سوال ؟

دلیل فروشتون چیه ؟

این گوشی ویبره هم داره ؟

`سلام دوست عزيز
پايان مزايده فردا شب خواهد بود .
گوشي ويبره داره
علت فروش خريد آيپد يا ايفون هست.
چون در ذيل قيمت رو 601 افزايش داديد پس شما فعلاً برنده مزايده هستيد همينجا اعلام ميشه فعلاً و تا اطلاع ثانوي و پيدا شدن خريدار بعدي شما برنده هستيد مگر اينكه احدي از دوستان بالاتر پيشنهاد بدن .
خواهش من از دوستان محترم اينه كه پايينتر از مبلغ 601000 تومان انقدر تماس نگيرند چون واقعاً وقتي اين دوستمون قيمت رو پذيرفتن دليلي نداره من واسه.... استان عزيز پست كنم به 595 تومان چون تو تهران راحت ترم و قيمت هم بالاتره چرا رو اعصاب ملت رژه ميريد آخه!!!!:D

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
602خريدارم حضوري تهران

سلام برنده مزايده فعلاً شما هستيد ولي رويه شما در بالا بردن قيمت چندان جالب نيست و اساساً منتهي به اطاله مزايده و هدر رفتن زمان ميشه واقعاً اگر ميخوايد بخريد قيمت رو به درستي بالا ببريد هرچند بنده بخاطر احترام به همه دوستان و شخص شما ميپذيرم و شما رو برنده فعلي ميدونم اما بلافاصله بقيه دوستان قيمت 603 خواهند داد به هر حال از اينكه خريدار شديد ممنون هستم.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اي بابا چرا همينجوري داره ميره بالا !!!? كوتاه بيايد ديگه !دي

حالاكه تضمين ميكنيد، من نهايتا 610 ديگه ميتونم اوكي كنم به همون شرط تحويل در كرج !

ديگه بيشتر از اين من نميتونم !

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
اي بابا چرا همينجوري داره ميره بالا !!!? كوتاه بيايد ديگه !دي

حالاكه تضمين ميكنيد، من نهايتا 610 ديگه ميتونم اوكي كنم به همون شرط تحويل در كرج !

ديگه بيشتر از اين من نميتونم !

سلام خدمت همه دوستان و شما دوست محترم.

من اگر تجربه داشتم مقرر مي كردم كه حداقل افزايش 30 هزار تومان باشه كه هر كي نياد 10 تومن 10 تومن ببره بالا برادر خوبم اولاً كرج قيمتش نمي ارزه بيام بخاطر 10 بيشتر چون دوست خوبمون smpd يا همون يه دنيا دلم گرفته كه چند تا پست بالاتر از شماست قيمت دادند 610 و خودشون هم از قم دارن تشريف ميارن كه در تهرانپارس از من تحويل بگيرند شما حتي اگه 610 بخواي بعلت اينكه تحويلت در كرجه نميتونم برنده اعلامتون كنم مگر تشريف بيريد تهران تحويل بگيريد در ضمن پايان مزايده فردا شب خواهد بود و تا اون موقع فرصت داريد تصميم بگيريد .
برنده مزايده همچنان دوست خوبمون smpd هستن كه مبلغ رو به 610 و تحويل در تهرانپارس پذيرفتن بازم ممنون از همه دوستاني كه زير 610 قيمت نميدن .

در ضمن قيمت بازار امروز گالاكسي تب 32 گيگ p1000 مبلغ 870000 تومان بوده كه كيفش هم 40 و صفحه ضد و خش رو هم بمبلغ 10 جمعا بهش اضافه كنيد ميشه 920000 هزار تومان كه من فقط 600 قيمت دادم پس منصفانه با توجه به قيمت روز بازار هستش.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا