• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گالكسي تب P1000 سامسونگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اي بابا، اعصاب مصاب واسه آدم نميزاريدها !!!

620 فردا ميام همون تهرانپارس ميگيرم ازت !!! تموم شد رفت پي كارش، ديگه تموم كنيد اين مزايده شيطاني رو !!!!!! دي

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
190 میگیرم با گلکسی اس 2 میزنم

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
اي بابا، اعصاب مصاب واسه آدم نميزاريدها !!!

620 فردا ميام همون تهرانپارس ميگيرم ازت !!! تموم شد رفت پي كارش، ديگه تموم كنيد اين مزايده شيطاني رو !!!!!! دي

تو هر چی بگی من بیشتر میگم . شک نکن :lol:

630 خریدارم :D

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
تو هر چی بگی من بیشتر میگم . شک نکن :lol:

630 خریدارم :D

سلام آقا اين تجربه بزرگ من خطاب به همه دوستاني كه قصد زدن تايپيك فروش كالاشون رو دارن :

حداقل مبلغ جهت افزايش 50 هزار تومان بايد باشه.
حالا من بايد به تلفن 50 نفر كه ميخوان قيمت رو 10 تومن 10 تومن ببرن بالا جواب بدم و بهشون راهنمائي كنم كه دوستان خوب من لطف بفرمائيد قيمت رو در تايپيك اعلام كنيد كه من مجبور نباشم واسه همه قسم بخورم كه بابا فلاني فلان قدر ميخواد نميتونم به شما انقدر بفروشم.
لحظه شماري مي كنم فردا تموم بشه و بنده از اين تايپيك و تماسهاي دوستان گلم خلاص بشم (تورو خدا وقتي زنگ ميزنيد اول سلام بديد بعد بگيد انقدرم ميفروشي يا با فلان چيز سر ميزني)
خداوندا تا فردا آخر و عاقبت مارو بخير كن.
برنده مزايده فعلاً دوست خوبمون smpd هستن با مبلغ 630 هزار تومان نقد و خدمت دوستان ديگه عرض كنم بعلت وجود مشتري نقدي با گوشي عوض نميكنم.

بازم از تمام كساني كه خريدار شدند تشكر ميكنم.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام آقا اين تجربه بزرگ من خطاب به همه دوستاني كه قصد زدن تايپيك فروش كالاشون رو دارن :

حداقل مبلغ جهت افزايش 50 هزار تومان بايد باشه.
حالا من بايد به تلفن 50 نفر كه ميخوان قيمت رو 10 تومن 10 تومن ببرن بالا جواب بدم و بهشون راهنمائي كنم كه دوستان خوب من لطف بفرمائيد قيمت رو در تايپيك اعلام كنيد كه من مجبور نباشم واسه همه قسم بخورم كه بابا فلاني فلان قدر ميخواد نميتونم به شما انقدر بفروشم.
لحظه شماري مي كنم فردا تموم بشه و بنده از اين تايپيك و تماسهاي دوستان گلم خلاص بشم (تورو خدا وقتي زنگ ميزنيد اول سلام بديد بعد بگيد انقدرم ميفروشي يا با فلان چيز سر ميزني)
خداوندا تا فردا آخر و عاقبت مارو بخير كن.
برنده مزايده فعلاً دوست خوبمون smpd هستن با مبلغ 630 هزار تومان نقد و خدمت دوستان ديگه عرض كنم بعلت وجود مشتري نقدي با گوشي عوض نميكنم.

بازم از تمام كساني كه خريدار شدند تشكر ميكنم.

یه تجربه بزرگتر از تجربه شما میگه خیلی از کسانی که در مزایده شرکت میکنن پس از اتمام زمان مزایده انصراف میدن :lol:

پس سعی کنید نفر دوم یا سوم مزایده رو هم داشته باشید !

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
یه تجربه بزرگتر از تجربه شما میگه خیلی از کسانی که در مزایده شرکت میکنن پس از اتمام زمان مزایده انصراف میدن :lol:

پس سعی کنید نفر دوم یا سوم مزایده رو هم داشته باشید !

اوه چه جالب بسيار متشكر از راهنمائيتون پس :

نفر اول مزايده آقاي smpd با 630000 هزار تومان
نفر دوم مزايده آقاي آلفردو با مبلغ 620000 تومان
در ضمن نفرات سوم و چهارم و پنجم بعلت طولاني شدن و اينكه من خوابم گرفته و حوصله ندارم بگردم دنبال اسمشون ذكر نميشن يه وقتي بهشون بي احترامي نشه صرفاً بعلت خواب آلودگي بنده هست وگرنه آقا جواد از تبريز كه همكارم هم هستند و محمد علي از گلستان و جناب تزار كه بعلت اينكه صرفاً مسيج دادن بنده از جنسيتشون بي اطلاع هستم هم قيمت 620 رو پذيرفتن كه بعلت وجود 630 تومان از فروش بهشون معذورم.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
اوه چه جالب بسيار متشكر از راهنمائيتون پس :

نفر اول مزايده آقاي smpd با 630000 هزار تومان
نفر دوم مزايده آقاي آلفردو با مبلغ 620000 تومان
در ضمن نفرات سوم و چهارم و پنجم بعلت طولاني شدن و اينكه من خوابم گرفته و حوصله ندارم بگردم دنبال اسمشون ذكر نميشن يه وقتي بهشون بي احترامي نشه صرفاً بعلت خواب آلودگي بنده هست وگرنه آقا جواد از تبريز كه همكارم هم هستند و محمد علي از گلستان و جناب تزار كه بعلت اينكه صرفاً مسيج دادن بنده از جنسيتشون بي اطلاع هستم هم قيمت 620 رو پذيرفتن كه بعلت وجود 630 تومان از فروش بهشون معذورم.

عمرا من منصرف نمیشم . :D

ان شاء الله این گوشی فردا شب دست من هست ان شاء الله.

کسی هم پیشنهاد بده . من بالاترش میدم. چون از گوشی خودم خسته شدم و میخوام بفروشمش . تاپیکش رو هم زدم . اما چون گوشی خوب پیدا نکردم هنوز نفروختم.

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
635خريدارم.............................................

سلام شما فعلا برنده هستيد و براي تحويل ميبايست به تهرانپارس بيايد و بگيريد در ضمن به ترتيب آلفردو با مبلغ 632000 تومان و Smpd با مبلغ 630000 تومان نفرات دوم و سوم هستند و هركس راس ساعت 7 در اتوبان باقري تهرانپارس باشه خب مسلماً ميتونه بخردش و اگه نباشه بطور خودكار از گردونه خارج ميشه.

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
بشتابيد كه غفلت موجب پشيماني است.
فقط 6 ساعت به پايان مزايده باقي است.

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
خب مزايده به پايان رسيد و آقاي regedit021 برنده نفر اول و آقاي آلفردو نفر دوم و آقاي smpd نفر سوم هر كدوم از اين عزيزان كه انصرافشون رو علام كنند به نفر بعدي با رعايت حق اعلام رسمي انصراف نفر اول واگذار ميشه.+
از آقاي regedit 021 شروع ميكنيم.

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
خب مزايده به پايان رسيد و آقاي regedit021 برنده نفر اول و آقاي آلفردو نفر دوم و آقاي smpd نفر سوم هر كدوم از اين عزيزان كه انصرافشون رو علام كنند به نفر بعدي با رعايت حق اعلام رسمي انصراف نفر اول واگذار ميشه.+
از آقاي regedit 021 شروع ميكنيم.
من انصراف ميدم دوست عزيز
به نفع بقيه دوستان ميرم كنار:f34r:

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
من انصراف ميدم دوست عزيز
به نفع بقيه دوستان ميرم كنار:f34r:

من به شما از ديروز تا به حال 3 بار پيام خصوصي دادم و شما بعد از اتمام مزايده انصراف دادين موضوع به مديران محترم گزارش ميشه تا در سوابق بازارچه حضرتعالي ثبت بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا