• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گرافیک 6950 سافایر و کولر نوکچوا nh-d14 یا تعویض با 7870

amin69r

Registered User
لایک‌ها
39
دوست عزیز من هیچ ضمانتی نمیکنم و اصلا قرار هم نیست من ضمانت کنم یا کسی ضمانت کند .

فقط برام جای تعجب بود که شما بعد از 2 ماهع عضویت در این فروم و با این سابقه کم همچنین شرط و شروطی میگذارید .

باور کنید من 6 سال تو این فروم کلی خرید و فروش کردم و سوابقش هم هست ولی هنوز همچنین شرط و شروطی نمیگذارم و در اولین پیشنهاد به فروشنده میگم لطفا شرایط اعتماد سازی را فراهم کنید تا مبلغ را واریز کنم و اگر برایش مقدور نباشه بهش همچنین پیشنهادی را میدم و تلاش میکنم در این حالت هم شرایط اعتماد سازی را برایش فراهم کنم .
بهزاد جان اینجا خیلی وقته این جور پیشنهادات غیر معموم،معمول شده
شما خودتو اذیت نکن

DarkSoroush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز من فوری برش میدارم. شماره کارت را پ.خ کنید لطفا. (5 تومن تخفیف بدین خب روی فوری. رند بشه :D )

من چون امتیاز بازارچم صفره نمیتونم پیشنهاد غیر معمول کنم :) و از سمتی خیلی هم محافظه کارم. با این حال بنا را به اعتماد میذارم. اولین خرید از این بازارچه سایت هست و ببینم تا خدا چی میخواد.

دوست عزیز گرافیک را چقدر استفاده کردید؟! مشکلی با گرماش نداشتید؟ چون گفتید باز شده کولرش میگم.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداش گلم من کلا زیاد اهل گیم و اینا نیستم دماش بیشتر اوقات بین 40 تا 48 بوده من کللا به دما حساسم و یه فن کنترلر هم داشتم که با اون هم میشد دما رو نظارت کرد که میدونم بالا نمیرفته و کیس هم که fulmo gt با دو فن 18 روی در بوده خیلی وقتا یا بهتر بگم اکثر اوقات هم خاموش بوده چون از صبح تا 4 سرکارم و شب هم یه سیستم دیگه واسه وبگردی هست راستش نفهمیدم اینو واسه چی بستم خودمم :D

K.R.A.L

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش گلم دوستان داداش حامد یکی از بچه های نیک روزگار هستش در معامله با ایشون تردید نکنین بسیار مورد تایید بنده هستش دادا خوب بفروشی

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
چاکرتیم داداش احمد اقایی شما. دوستان حسین اقا که بعد از دوستمون خواستن فوری گرافیک رو میخوان پس مال ایشونه مگه اینکه ایشون نخوان.تشکر

DarkSoroush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در هر حال اگر حسین جان علاقه نداشتند من هستم با قیمت فوری - 5 بابت تخفیف. :)

ممنون

اگر یک خبری بدید که معامله با حسین جان شده یا نه ممنون میشم. چون ممکنه بخوام یک کارت دیگه بخرم.

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
کارت امروز تحویل اقا حسین شد مونده کولر که اونم قرار شد فردا واریز کنن و تحویل بشه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
كولر موجوده ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
:happy::happy::happy::happy:------------------------------------------- کولر موجوده تا پایان امروز

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
دیروز یه سوال کردم انگار درحال معامله بود ... چی شد ؟ فروش نرفت ؟ موجوده ؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
والا اون دوست گلمون کیس مگنوم 2 دارن که ظاهرا جا نمیشه گفتن میخوان کیس بخرن منم کولر رو فعلا واسه ایشون نگه داشتم

cherik

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
دوست عزیز گرافیک فروخته شد؟
شما کدوم شهر تشریف دارید؟
خوش بحالتون که Fulmo GT دارید:happy:

بالا