jefrium
Registered User
تعویض با 8400 gs.
20 تومان هم سر میدم.
اول ارسال میکنم.
cs 1.6
20 تومان هم سر میدم.
اول ارسال میکنم.
cs 1.6
شرمنده قصدم فقط فروش هست.تعویض با 8400 gs.
20 تومان هم سر میدم.
اول ارسال میکنم.
cs 1.6
پ . خ شد.بنده 50 خریدارم
هم خروجی vga داره و هم dvi.سلام آخرین پیشنهاد چقدر بوده؟
کارت خروجی vga داره؟
اضافه شد.عکس از خود کارت لطفا
بدترش اینه لابی میکنن توی سر مال بزنن یا الکی قیمت رو واسه رفیقشون بالا ببرن.خیلی بدم میاد وقتی یکی جنسی رو واسه فروش میذاره بعد کسایی که خریدار نیستن بیخودی کارشناسی میکنن!!!!!
ایشون داره این کارتو با این شرایط میفروشه کسی میخاد بخره نمیخاینم دیگه اینهمه حرف نداره
اه بیخودی حرف مفت میزنین
من خودم کارت 9400GT دارم اصلن یادم نیست چند ساله رو سیستمه!!! شاید از 7 سالم بیشتر باشه داره مثل چی کار میکنه!!
چند ساله که کارم اینه روزا دعا کنم بترکه دلم بیاد یه کارت بهتر بگیرم اما لامصب همینجور داره بدون ایراد ادامه میده ...
داداش خوب چرا دعا میکنی بترکه بیار من ازت میخرمخیلی بدم میاد وقتی یکی جنسی رو واسه فروش میذاره بعد کسایی که خریدار نیستن بیخودی کارشناسی میکنن!!!!!
ایشون داره این کارتو با این شرایط میفروشه کسی میخاد بخره نمیخاینم دیگه اینهمه حرف نداره
اه بیخودی حرف مفت میزنین
من خودم کارت 9400GT دارم اصلن یادم نیست چند ساله رو سیستمه!!! شاید از 7 سالم بیشتر باشه داره مثل چی کار میکنه!!
چند ساله که کارم اینه روزا دعا کنم بترکه دلم بیاد یه کارت بهتر بگیرم اما لامصب همینجور داره بدون ایراد ادامه میده ...
چند میخری؟داداش خوب چرا دعا میکنی بترکه بیار من ازت میخرم![]()
اختیار دارید تاپیک خودتونه.چند میخری؟
اینجا جواب نده تایپک بنده خدا میریزه بهم
بهم پ خ بده
به نظرم در فروم ببینید کارتهای هم رده چه قیمت دارن حداقل و حداکثر رو بگیرید و یک قیمت نسبی پیدا کنید.به یه خدمات کام گفتم گفت میخره کارتو
بنظرت چند بفروشم بهش؟
کارت 9400GT 1G
یه قیمت بهم میدین؟
پ خ شد.55 راه داره میخوام 9500این قیمتی که گذاشتی خرید فروش میشه