• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشي آكبند گالاكسي مگا 5.8 با صفحه شكسته (خريد تاچ )

model8348

Registered User
لایک‌ها
241
400 مال من

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
الان تاچش کار نمیکنه درسته

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
داداش خیلی ضد حال بود اما نه برات بصرفه هست تعمیر کنی نه بفروشی !! ولی تعمیرشم بکنی مثل روز اولش نمیشه ! الان بفروشی بهتره تا بعد چون ممکنه ارزون بشه کمتر ازت بخرن!

mehran_tz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش خیلی ضد حال بود اما نه برات بصرفه هست تعمیر کنی نه بفروشی !! ولی تعمیرشم بکنی مثل روز اولش نمیشه ! الان بفروشی بهتره تا بعد چون ممکنه ارزون بشه کمتر ازت بخرن!

امروز رفتم نمایندگی شخصی و پیدا کردم که مسول خرید قطعات یدکی شرکت هستش 5 روز بعد ال سی دی و تاچ اورجینال سامسونگ دستش میرسه واقعا خیلی بی انصافن بعضی از این تعمیر کارا تواین چند روز خیلی قیمت گرفتم امروز که رفتم نمایندگی یک مدل مال 6.3 " اینچ و آورد نشونم داد گفت بیرون همینو تا 900 تومن میفروشن قیمت واقعی نمایندگی 6.3 " 540 تومنه و مال 5.8 اینچ 490 تومن ناکید کرد به هیچ وجه دست تعمیر کار ندم یا همین طوری بفروشم یا منتظر باشم تا تاچ و ال سی دی دستش برسه تا تعویضش کنم

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
امروز رفتم نمایندگی شخصی و پیدا کردم که مسول خرید قطعات یدکی شرکت هستش 5 روز بعد ال سی دی و تاچ اورجینال سامسونگ دستش میرسه واقعا خیلی بی انصافن بعضی از این تعمیر کارا تواین چند روز خیلی قیمت گرفتم امروز که رفتم نمایندگی یک مدل مال 6.3 " اینچ و آورد نشونم داد گفت بیرون همینو تا 900 تومن میفروشن قیمت واقعی نمایندگی 6.3 " 540 تومنه و مال 5.8 اینچ 490 تومن ناکید کرد به هیچ وجه دست تعمیر کار ندم یا همین طوری بفروشم یا منتظر باشم تا تاچ و ال سی دی دستش برسه تا تعویضش کنم

حالا قصد تعویضش رو داری ؟

saraw550

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام بابت منهدم شدن گوشیت متاسفم
تعمیر هم بدی معلوم نیست ته کار چی در بیاد - درسته ؟
پیشنهاد میدم بزاریش تو مزایده هر کی بیشتر خرید بهش بدی .

nima.behzadi6

Registered User
لایک‌ها
76
لطف کن شماره نمایندگی رو بده بهم.منم مشکل شمارو دارم.قیمتا روخیلی بالا میگن نامردا.جالبه امروز5جای مختلف زنگ زدم هرکی یه قیمتی گفت هیشکی مثل هم قیمت ندادن.به نظر بنده درستش کن نگهش دار چون اگه اورجینال بندازی هیچ فرقی نداره در کار کرد وکیفیت من تجربشو دارم میگم.یا اگرم قصد فروش داری درستش کن بعد بفروش بهتر برش میدارن ازت.ممنون از کمکت دوست عزیز منتظرم

mehran_tz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف کن شماره نمایندگی رو بده بهم.منم مشکل شمارو دارم.قیمتا روخیلی بالا میگن نامردا.جالبه امروز5جای مختلف زنگ زدم هرکی یه قیمتی گفت هیشکی مثل هم قیمت ندادن.به نظر بنده درستش کن نگهش دار چون اگه اورجینال بندازی هیچ فرقی نداره در کار کرد وکیفیت من تجربشو دارم میگم.یا اگرم قصد فروش داری درستش کن بعد بفروش بهتر برش میدارن ازت.ممنون از کمکت دوست عزیز منتظرم

دوست عزيز شما نگفتين مشكل گوشي تون در چه حديه و مدل گوشي چيه چون اگر 6.3 اينچ باشه چند مدل موجود داشت ميتونم مدل گوشيتو ازش بپرسم البته چون خودش جزو كادر تعمير كاراي نمايندگي هستش من مستقيما با خود نمايندگي صحبت نكردم چون بيرون هم تو تعمير گاهها كار ميكنه من رفتم نمايندگي يك آشنا سفارشمو كرده بود مشكلمو گفتم ايشون گفت گوشيتو نيار اينجا چون اگه اونجا تعمير بشه از بابت دستمزد پول كمي بهش ميدن و چون بيرون از نمايندگي خودش كار ميكنه قرار شد من با موبايلش 5 روز بعد تماس بگيرم شما مدل گوشيتو همينجا اعلام كنيد من دو سه روز بعد ميبينمش ولي من اگر مشتري خوبي باشه برا گوشيم حاضر به فروشش هستم چون نميخوام گوشي باز بشه حتي دست نمايندگي حالا اگر هم مشتري پيدا نشد منتظر ميشم تاچ ال سي دي اش بياد
جالبتر اينكه خودش ميگفت طبق تجربه اي كه داره ميتونه اگر تاچ مجزا موجود باشه از فلتش قطع كنه و فقط تاچشو عوض كنه ميگه مشكلي نيست فقط بايد تاچ مجزا براش پيدا كرد كه اورجينال باشه و كار حساس و ظريفيه ولي غير ممكن نيست

nima.behzadi6

Registered User
لایک‌ها
76
دوست عزيز شما نگفتين مشكل گوشي تون در چه حديه و مدل گوشي چيه چون اگر 6.3 اينچ باشه چند مدل موجود داشت ميتونم مدل گوشيتو ازش بپرسم البته چون خودش جزو كادر تعمير كاراي نمايندگي هستش من مستقيما با خود نمايندگي صحبت نكردم چون بيرون هم تو تعمير گاهها كار ميكنه من رفتم نمايندگي يك آشنا سفارشمو كرده بود مشكلمو گفتم ايشون گفت گوشيتو نيار اينجا چون اگه اونجا تعمير بشه از بابت دستمزد پول كمي بهش ميدن و چون بيرون از نمايندگي خودش كار ميكنه قرار شد من با موبايلش 5 روز بعد تماس بگيرم شما مدل گوشيتو همينجا اعلام كنيد من دو سه روز بعد ميبينمش ولي من اگر مشتري خوبي باشه برا گوشيم حاضر به فروشش هستم چون نميخوام گوشي باز بشه حتي دست نمايندگي حالا اگر هم مشتري پيدا نشد منتظر ميشم تاچ ال سي دي اش بياد
جالبتر اينكه خودش ميگفت طبق تجربه اي كه داره ميتونه اگر تاچ مجزا موجود باشه از فلتش قطع كنه و فقط تاچشو عوض كنه ميگه مشكلي نيست فقط بايد تاچ مجزا براش پيدا كرد كه اورجينال باشه و كار حساس و ظريفيه ولي غير ممكن نيست
من نکسوس دارم.اگه به امضام سر بزنی میبینیش.گلکسی نکسوس مدلi9250اگه داره من خودم عوضش میکنم چون این کارم نیاز به تعمیر کار نیست.فکر نکنم بتونن فقط تاچو از ال سی دی جدا کنن چون بسیار حساس هستش وجوری به هم چفت شدن که اگه بخوای جداشون کنی حتما یکی شون میشکنه یاخورد میشه.اگه شد حتما شمارشونو لطف کن که ببینم میتونه برامنم بیاره.ممنون دوست عزیز

mehran_tz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من تاچ اورجينالشو تو سايت ebay پيدا كردم
از هرجا پرسيدم ميگن تاچ و محافط شيشه اي و ال سي دي بايد باهم عوض بشه در صورتيكه من محافظ شيشه اي با تاچ نياز دارم چون ال سي دي خودش كاملا سالمه اگر امكان تعويض تاچ با محافظ شيشه اي بصورت مجزا وجود نداشت پس چرا سامسونگ تاچشو بصورت مجزا ارايه كرده از تعمير كاران و اساتيد اطلاعاتي در اين مورد دارند كه راهنمايي كنند چون واقعا نميدونم وضعيت تاچ و ال سي دي چجوريه مطمعنا قابليت جدا شدن از هم و دارند كه بصورت قطعه يدكي تو بازار آمريا پيدا ميشه من امكان خريد از اين سايت و دارم آشنا هم دارم كه يكماه بعد مياد ايران فقط مطمعن نيستم از جدا بودن تاچ از ال سي دي ولي همانطوريكه تو تصوير هم ميبينيد تاچ بصورت مجزا موجوده و فقط اين سايت نيست چند تا سايت ديگه هم همين قطعه رو بصورت مجزا موجود دارند
و دنبال مركز يا جايي ميگردمكه كاملا با تعويض اينگونه قطعات آشنا باشند و برا بار اولشون نباشه چون نمايندگي فقط قطعات خودشو تعويض ميكنه و قطعه از بيرون قبول نميكنه آيا تعميرگاه هست تو تهران كه بطور تخصصي بدم تاچشو برام عوض كنه ميخوام فقط تاچشو از Ebay بخرم بدم عوضش كنن
موفق باشيد
t.JPG

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
عزیز مشکل همین جاست!
جداکردنشون خیلی سخته...
من تا حالا جایی ندیدم بتونند جداشون کنند
با این حال اگه دسترسی به تعمیرکاران علائدین داشته باشین و ازشون سوال کنید خیلی عالی میشه!
دوستمون هم درست گفتند،وقت جدا کردن احتمال خیلی خیلی زیاد یکیش میشکنه

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
برای جدا کردن دستگاه داره و شدنی هست
من میتونم برات تعویض کنم

mehran_tz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای جدا کردن دستگاه داره و شدنی هست
من میتونم برات تعویض کنم

شما کجا تشریف دارید تعمیر کار هستید لطفا آدرستونو برام پیغام بدید چقدر طول میکشه چون من باید از شهرستان بیام

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
دوستان این گوشی ضربه خورده به جز تاچ که کار نمیکنه از لحاظ آنتن دهی هم ممکنه مشکل پیدا کنه ؟

mehran_tz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این گوشی ضربه خورده به جز تاچ که کار نمیکنه از لحاظ آنتن دهی هم ممکنه مشکل پیدا کنه ؟

نه دوست عزیز گوشی از ارتفاع 20 سانت افتاد جالب اینکه فیلیپ هم براش گرفته بودم از فروشنده بسیار هم ناکید کرد که فلیپ براش بگیرم چون جیو ضربه رو میگیره ولی از اونجایی که شانسم خیلی توپه موقعی که از حدودا 20 سانت افتاد قشنگ فلیپش باز شد و بصورت باز افتاد زمین و بجز تاچ هیچ مشکلی نداره دیگه end بد شانسی

farshad.am

Registered User
لایک‌ها
2
قیمت فروش برای بنده ارسال کنید.

mehran_tz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگر امکان تعویض تاچ باشه مطمعنا تعویض تاچ از فروش خود گوشی به نصف قیمت با صرفه تره

بالا