الان تاچش کار نمیکنه درسته
داداش خیلی ضد حال بود اما نه برات بصرفه هست تعمیر کنی نه بفروشی !! ولی تعمیرشم بکنی مثل روز اولش نمیشه ! الان بفروشی بهتره تا بعد چون ممکنه ارزون بشه کمتر ازت بخرن!
امروز رفتم نمایندگی شخصی و پیدا کردم که مسول خرید قطعات یدکی شرکت هستش 5 روز بعد ال سی دی و تاچ اورجینال سامسونگ دستش میرسه واقعا خیلی بی انصافن بعضی از این تعمیر کارا تواین چند روز خیلی قیمت گرفتم امروز که رفتم نمایندگی یک مدل مال 6.3 " اینچ و آورد نشونم داد گفت بیرون همینو تا 900 تومن میفروشن قیمت واقعی نمایندگی 6.3 " 540 تومنه و مال 5.8 اینچ 490 تومن ناکید کرد به هیچ وجه دست تعمیر کار ندم یا همین طوری بفروشم یا منتظر باشم تا تاچ و ال سی دی دستش برسه تا تعویضش کنم
لطف کن شماره نمایندگی رو بده بهم.منم مشکل شمارو دارم.قیمتا روخیلی بالا میگن نامردا.جالبه امروز5جای مختلف زنگ زدم هرکی یه قیمتی گفت هیشکی مثل هم قیمت ندادن.به نظر بنده درستش کن نگهش دار چون اگه اورجینال بندازی هیچ فرقی نداره در کار کرد وکیفیت من تجربشو دارم میگم.یا اگرم قصد فروش داری درستش کن بعد بفروش بهتر برش میدارن ازت.ممنون از کمکت دوست عزیز منتظرمامروز رفتم نمایندگی شخصی و پیدا کردم که مسول خرید قطعات یدکی شرکت هستش 5 روز بعد ال سی دی و تاچ اورجینال سامسونگ دستش میرسه واقعا خیلی بی انصافن بعضی از این تعمیر کارا تواین چند روز خیلی قیمت گرفتم امروز که رفتم نمایندگی یک مدل مال 6.3 " اینچ و آورد نشونم داد گفت بیرون همینو تا 900 تومن میفروشن قیمت واقعی نمایندگی 6.3 " 540 تومنه و مال 5.8 اینچ 490 تومن ناکید کرد به هیچ وجه دست تعمیر کار ندم یا همین طوری بفروشم یا منتظر باشم تا تاچ و ال سی دی دستش برسه تا تعویضش کنم
لطف کن شماره نمایندگی رو بده بهم.منم مشکل شمارو دارم.قیمتا روخیلی بالا میگن نامردا.جالبه امروز5جای مختلف زنگ زدم هرکی یه قیمتی گفت هیشکی مثل هم قیمت ندادن.به نظر بنده درستش کن نگهش دار چون اگه اورجینال بندازی هیچ فرقی نداره در کار کرد وکیفیت من تجربشو دارم میگم.یا اگرم قصد فروش داری درستش کن بعد بفروش بهتر برش میدارن ازت.ممنون از کمکت دوست عزیز منتظرم
لطف کن شماره نمایندگی رو بده بهم.منم مشکل شمارو دارم.قیمتا روخیلی بالا میگن نامردا.جالبه امروز5جای مختلف زنگ زدم هرکی یه قیمتی گفت هیشکی مثل هم قیمت ندادن.به نظر بنده درستش کن نگهش دار چون اگه اورجینال بندازی هیچ فرقی نداره در کار کرد وکیفیت من تجربشو دارم میگم.یا اگرم قصد فروش داری درستش کن بعد بفروش بهتر برش میدارن ازت.ممنون از کمکت دوست عزیز منتظرم
من نکسوس دارم.اگه به امضام سر بزنی میبینیش.گلکسی نکسوس مدلi9250اگه داره من خودم عوضش میکنم چون این کارم نیاز به تعمیر کار نیست.فکر نکنم بتونن فقط تاچو از ال سی دی جدا کنن چون بسیار حساس هستش وجوری به هم چفت شدن که اگه بخوای جداشون کنی حتما یکی شون میشکنه یاخورد میشه.اگه شد حتما شمارشونو لطف کن که ببینم میتونه برامنم بیاره.ممنون دوست عزیزدوست عزيز شما نگفتين مشكل گوشي تون در چه حديه و مدل گوشي چيه چون اگر 6.3 اينچ باشه چند مدل موجود داشت ميتونم مدل گوشيتو ازش بپرسم البته چون خودش جزو كادر تعمير كاراي نمايندگي هستش من مستقيما با خود نمايندگي صحبت نكردم چون بيرون هم تو تعمير گاهها كار ميكنه من رفتم نمايندگي يك آشنا سفارشمو كرده بود مشكلمو گفتم ايشون گفت گوشيتو نيار اينجا چون اگه اونجا تعمير بشه از بابت دستمزد پول كمي بهش ميدن و چون بيرون از نمايندگي خودش كار ميكنه قرار شد من با موبايلش 5 روز بعد تماس بگيرم شما مدل گوشيتو همينجا اعلام كنيد من دو سه روز بعد ميبينمش ولي من اگر مشتري خوبي باشه برا گوشيم حاضر به فروشش هستم چون نميخوام گوشي باز بشه حتي دست نمايندگي حالا اگر هم مشتري پيدا نشد منتظر ميشم تاچ ال سي دي اش بياد
جالبتر اينكه خودش ميگفت طبق تجربه اي كه داره ميتونه اگر تاچ مجزا موجود باشه از فلتش قطع كنه و فقط تاچشو عوض كنه ميگه مشكلي نيست فقط بايد تاچ مجزا براش پيدا كرد كه اورجينال باشه و كار حساس و ظريفيه ولي غير ممكن نيست
برای جدا کردن دستگاه داره و شدنی هست
من میتونم برات تعویض کنم
دوستان این گوشی ضربه خورده به جز تاچ که کار نمیکنه از لحاظ آنتن دهی هم ممکنه مشکل پیدا کنه ؟