nemo367
Registered User
دوال هستش و تنظیمه.......
شم یه کاری بکن اگه رام جدید نصب نکردی از منو ریکاوری کلیر کچ بکن یا فکتور ریست کن ایشالله حل بشهدوال هستش و تنظیمه.......
داداش شما گوشیو از من خریدیی چیز عجیب تو این گوشی هایر دیدم دوستان دیگه هم چک کنن بگن همچین مشکلی دارند یا نه؟وقتی کد #06#* رو بزنید IEMIنشون داده شده با روی جعبه برابر نیست.رو بعضی جعبه ها که همین IEMI هم نیست.برنامه موبایل بانک هم نصب میشه ولی تبادل کلید و به روز رسانی حسابها انجام نمیشه.بدون IEMIوقتی گوشی گم شد باید با اون خداحافظی کرد.
داداش مسعود.....رام اصلی گوشی رو نداری؟داداش شما گوشیو از من خریدی
داداش مسعود.....رام اصلی گوشی رو نداری؟
شارژ اصلی گوشیرو نداری؟
اینا 1000ma هستش شارژرا..... ببین نمی تونی اصلی شو گیر بیاری.......هزینه اش هم جبران می کنیمنه دوست گلم رام اصلی را ندارم شارژر هم همینو تحویل گرفتم تا الانم که بالای 20 تا فروختم همشون از همین شارژر بوده
اینا 1000ma هستش شارژرا..... ببین نمی تونی اصلی شو گیر بیاری.......هزینه اش هم جبران می کنیم
چندتا نام ببر با مدلشون که 2000ma هستش
چندتا نام ببر با مدلشون که 2000ma هستش
عمر باتری کم میشه ، شارژر باید حدوداً جریانی نصف باتری داشته باشه ...
:blink: شما خیلی باحالی
اینا 1000ma هستش شارژرا..... ببین نمی تونی اصلی شو گیر بیاری.......هزینه اش هم جبران می کنیم
دوست عزیز شما از شارژر اصلی اکثر برندها میتونید استفاده کنید ...
عزیز با همون 1 آمپرهای اورجینال شارژش کن . درسته که دیر شارژ میشه ولی عمر باتری بیشتر میشه
باتری هرچقدر با سرعت کم شارژ بشه عمرش بیشتر میشه
عمر باتری کم میشه ، شارژر باید حدوداً جریانی نصف باتری داشته باشه ...
شما باحال تری چون هنوز نمیدونی مدار شارژ گوشیها جریانی بیشتر از جریان شارژر رو که معمولاً تا 2 آمپر هست واسه شارژ باتری قبول میکنه ، بیشتر از اون رو از منبع دریافت نمیکنه ، وقتی باتری با جریان 2 آمپر شارژ بشه عمر سلول ها به شدت کاهش پیدا میکنه ...
استاد !
اینارو نقل قول کردم کسی عاقل باشه میفهمه چرا شما باحالین ...... اگه نیاز میدونید تا بیشتر توضیح بدم
اینارو نقل قول کردم کسی عاقل باشه میفهمه چرا شما باحالین ...... اگه نیاز میدونید تا بیشتر توضیح بدم
شما باحال تری چون هنوز نمیدونی مدار شارژ گوشیها جریانی بیشتر از جریان شارژر رو که معمولاً تا 2 آمپر هست واسه شارژ باتری قبول میکنه ، بیشتر از اون رو از منبع دریافت نمیکنه ، وقتی باتری با جریان 2 آمپر شارژ بشه عمر سلول ها به شدت کاهش پیدا میکنه ...
استاد !
خب که چی ؟ از من سوال کرده بود جواب دادم ، شما چه شوخی ای با من داری که بیای بهم بگی باحالی ؟
اول فکر کن بعد پست بده !