• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
رام قبلی دسترسی به نت نداشت برای همین رام جدید که توی همین تایپیک هست ریختم روش

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
ی چیز عجیب تو این گوشی هایر دیدم دوستان دیگه هم چک کنن بگن همچین مشکلی دارند یا نه؟وقتی کد #06#* رو بزنید IEMIنشون داده شده با روی جعبه برابر نیست.رو بعضی جعبه ها که همین IEMI هم نیست.برنامه موبایل بانک هم نصب میشه ولی تبادل کلید و به روز رسانی حسابها انجام نمیشه.بدون IEMIوقتی گوشی گم شد باید با اون خداحافظی کرد.
داداش شما گوشیو از من خریدی

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
داداش مسعود.....رام اصلی گوشی رو نداری؟
شارژ اصلی گوشیرو نداری؟

نه دوست گلم رام اصلی را ندارم شارژر هم همینو تحویل گرفتم تا الانم که بالای 20 تا فروختم همشون از همین شارژر بوده

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
نه دوست گلم رام اصلی را ندارم شارژر هم همینو تحویل گرفتم تا الانم که بالای 20 تا فروختم همشون از همین شارژر بوده
اینا 1000ma هستش شارژرا..... ببین نمی تونی اصلی شو گیر بیاری.......هزینه اش هم جبران می کنیم

azimkhan

Registered User
لایک‌ها
84
من از شارژر گالکسی تب استفاده میکنم واسه شارژ سریعتر
چون 2000 هست
حدود 35 6 تومنه
منتها چون تو خونه ما داداشم تب داره دیگه نخریدم
اششتراکی استفاده میکنیم !!!

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
چندتا نام ببر با مدلشون که 2000ma هستش

عزیز با همون 1 آمپرهای اورجینال شارژش کن . درسته که دیر شارژ میشه ولی عمر باتری بیشتر میشه

باتری هرچقدر با سرعت کم شارژ بشه عمرش بیشتر میشه

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
سلام اقا
اون مدل حایری که گفتم W801 هستش.از این ندارین؟
قیمتش چنده؟
لا مصب دوربینه جلو و عقبش با اس 2 مو نمیزنه.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
:blink: شما خیلی باحالی

شما باحال تری چون هنوز نمیدونی مدار شارژ گوشیها جریانی بیشتر از جریان شارژر رو که معمولاً تا 2 آمپر هست واسه شارژ باتری قبول میکنه ، بیشتر از اون رو از منبع دریافت نمیکنه ، وقتی باتری با جریان 2 آمپر شارژ بشه عمر سلول ها به شدت کاهش پیدا میکنه ...

استاد !

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
اینا 1000ma هستش شارژرا..... ببین نمی تونی اصلی شو گیر بیاری.......هزینه اش هم جبران می کنیم

دوست عزیز شما از شارژر اصلی اکثر برندها میتونید استفاده کنید ...

عزیز با همون 1 آمپرهای اورجینال شارژش کن . درسته که دیر شارژ میشه ولی عمر باتری بیشتر میشه

باتری هرچقدر با سرعت کم شارژ بشه عمرش بیشتر میشه

عمر باتری کم میشه ، شارژر باید حدوداً جریانی نصف باتری داشته باشه ...

شما باحال تری چون هنوز نمیدونی مدار شارژ گوشیها جریانی بیشتر از جریان شارژر رو که معمولاً تا 2 آمپر هست واسه شارژ باتری قبول میکنه ، بیشتر از اون رو از منبع دریافت نمیکنه ، وقتی باتری با جریان 2 آمپر شارژ بشه عمر سلول ها به شدت کاهش پیدا میکنه ...
استاد !

اینارو نقل قول کردم کسی عاقل باشه میفهمه چرا شما باحالین ...... اگه نیاز میدونید تا بیشتر توضیح بدم

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
اینارو نقل قول کردم کسی عاقل باشه میفهمه چرا شما باحالین ...... اگه نیاز میدونید تا بیشتر توضیح بدم

خب که چی ؟ از من سوال کرده بود جواب دادم ، شما چه شوخی ای با من داری که بیای بهم بگی باحالی ؟

اول فکر کن بعد پست بده !

Behzad Varedi

Registered User
لایک‌ها
10

من فکر میکنم که شما نقل قول توی پست ایشون رو ندیدید
q9623_Untitled.jpg

چون من با خوندن نقل قول هایی که گذاشتید چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

sirdash.1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان سلام
من با تنظیماتی که توی سایت mci هستش نتونستم اینترنت همراه اول اعتباری رو فعال کنم، از عزیزان می تونن کمک کنند؟
ممنون

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
استاد !
خب که چی ؟ از من سوال کرده بود جواب دادم ، شما چه شوخی ای با من داری که بیای بهم بگی باحالی ؟
اول فکر کن بعد پست بده !

باحالیتون بخاطر اینه که بعد از نیم ساعت که بنده جواب ایشونو دادم دوباره شما اومدین حرفهای بنده را تکرار کردین
شما حرف از آمپر و ولت و ....... میزنید واسه من ؟؟ مرد مومن من با این چیزها بزرگ شدم ......
خیلی از بچه های این سایت که ادعای تعمیرکار بودن دارن واسه تعمیر تک تک گوشیهاشون از من مشورت میگیرن و خیلی وقتها هم میارن پیش خودم واسه تعمیر
بهر حال موفق باشید . قصد جسارت نداشتم و همه ی عزیزان حکم برادران بزرگ بنده را دارن
یا حق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا