آقا این پارامتر امواج (فک می کنم اسمش sar باشه) توی این گوشی چجوریه؟
آقا این پارامتر امواج (فک می کنم اسمش sar باشه) توی این گوشی چجوریه؟
وقتی توی تنظیمات مربوط به سیم کارت برین فقط سیم 2 رو زده 3g و اگه دقت کرده باشین بارنگ نارنجی مشخصش میکنه .یه چک بکن ببین مال شما هم همینطوره.
چرا مشکی ؟
سلام دوست عزیز من این برنامه رو اجرا کردم و بعد کابلو وصل کردم به گوشی و گزینه ی روت رو زدم ولی این خونه هایی که پور میشد همش روباره میومد گزینه ی Accept restore رو هم زدم ولی بازم همینجوری میرفت و بعد کابلو جدا کردماستفاده از نرم افزار mtkdroied
آقای ترابی امروز 14 بار زنگ زدم
باهات قهرم
head : 1.07 w/kg
Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2
سلام دوستان - گارد ژله ای پیدا کردم واسه هایر w718 - اگه آقای ترابی بتونن بیارن و دوستان استقبال کنن عالی میشه
FOR HAIER W718 SOFT SKIN GEL CASE FREE SHIPPING BY HONGKONG AIR-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
اینم محافظ گوشی :
Haier mix x5 w910 w718 e600 holsteins mobile phone case protection case protective case clutch bag free gift-inPhone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
اینم چسب صفحه :
Haier w718 hd film protective film screen protector mobile phone film on Aliexpress.com
منم 2 تا میخوامسلام دوستان - گارد ژله ای پیدا کردم واسه هایر w718 - اگه آقای ترابی بتونن بیارن و دوستان استقبال کنن عالی میشه
FOR HAIER W718 SOFT SKIN GEL CASE FREE SHIPPING BY HONGKONG AIR-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
اینم محافظ گوشی :
Haier mix x5 w910 w718 e600 holsteins mobile phone case protection case protective case clutch bag free gift-inPhone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
اینم چسب صفحه :
Haier w718 hd film protective film screen protector mobile phone film on Aliexpress.com
آقا ممنون بابت جواب
فقط یه سوال منبعتون کجاست؟