این گوشی همه چیش عالیه فقط تنها مشکلی که داره اینه که رنگ پیچاش از بین میره (رنگ مشکی)
به نظرتون میشه پیچاشو عوض کرد و چندتا پیچ مرغوب روش انداخت؟
اگه یادتون باشه قدیما مادرا بر روی نقره اگه بهش حساسیت داشتن یه چیزی میزدن که خیلی نازک بود و از اتصال نقره با دست جلوگیری میکرد. بهش میگفتن برق ناخن!
خیلی جاها دیدم ازینا استفاده می کردن.
بهتره یکم برق ناخن روش بزنید. بهتر نیس؟
واسه من که کارش از این حرفا گذشته . باید دنبال راه دیگه ای باشم.
من ديتاي بازيارو تو مموري خودم ريختم ..ولي وقتي بازيرو اجرا ميكنم ميره سراغ مموري داخلي ..وبازي اجرا نميشه...
بايد روت كنم؟!
عزیز جواب اینو بده تا آقا مسعود تشریف بیارن:دی
آقا این گوشی ال ای دی نداره که وقتی میزنیم تو شارژ روشن بشه؟
یا وقتی اس میاد.
دوستانی که سوال دارن میتونن به صفحات قبل مراجعه کنن - تموم این سوالا رو دوستان قبلا جواب دادن
1-داداش تقریبا تموم کسایی که این گوشی رو خریداری کردن الان دارن استفاده میکنن و تقریبا 1/3 از اون افراد تست ضد آب رو هم انجام دادن - گوشی خوبیه و مارک معتبریه و متفرقه نیست
2-به گفته یکی از دوستان در صفحات قبل جی پی اس این گوشی زیر آسمون ببریش بعد از 15 ثانیه موقعیت رو شناسایی میکنه
بنده خودم هم میخوام یدونه بخرم واسه نمونه و اگه دوستان خوششون اومد احتمال زیاد 4 تای دیگه هم میخوام - متاسفانه آقای ترابی سفید تموم کردن باید صبر کنم تا موجود بشه بعدش یه review خوب در موردش مینویسم
اول لاک مشکی بهش بزن بعد برق لاک...این گوشی همه چیش عالیه فقط تنها مشکلی که داره اینه که رنگ پیچاش از بین میره (رنگ مشکی) به نظرتون میشه پیچاشو عوض کرد و چندتا پیچ مرغوب روش انداخت؟
نه نداره.اگه داشت که دیگه عالی میشد...آقا این گوشی ال ای دی نداره که وقتی میزنیم تو شارژ روشن بشه؟ یا وقتی اس میاد.
بره تو تنظیمات وایرلس
روی وایرلس چند ثانیه انگشتشو بگیره
Modify network
بعد dhcp رو روی static بزاره
دی ان اسها رو روی 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ست کن