• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
برید توی موبایلستان یه تایپیکی هست به همین نام که تنظیماتش رو نوشته
من انجام دادم والان کانکت میشه
یخورده با اینی که تو سایت همراه اول نوشته فرق داره
میشه لینکشو بذارید؟

kamran-58

Registered User
لایک‌ها
28
ی چیز عجیب تو این گوشی هایر دیدم دوستان دیگه هم چک کنن بگن همچین مشکلی دارند یا نه؟وقتی کد #06#* رو بزنید IEMIنشون داده شده با روی جعبه برابر نیست.رو بعضی جعبه ها که همین IEMI هم نیست.برنامه موبایل بانک هم نصب میشه ولی تبادل کلید و به روز رسانی حسابها انجام نمیشه.بدون IEMIوقتی گوشی گم شد باید با اون خداحافظی کرد.

cheshmak816

Registered User
لایک‌ها
14
ی چیز عجیب تو این گوشی هایر دیدم دوستان دیگه هم چک کنن بگن همچین مشکلی دارند یا نه؟وقتی کد #06#* رو بزنید IEMIنشون داده شده با روی جعبه برابر نیست.رو بعضی جعبه ها که همین IEMI هم نیست.برنامه موبایل بانک هم نصب میشه ولی تبادل کلید و به روز رسانی حسابها انجام نمیشه.بدون IEMIوقتی گوشی گم شد باید با اون خداحافظی کرد.
یعنی
IEMI نداره؟
مگه میشه
دوستان کسی مشکل اینترنت نداره؟

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258

از من که مطابقت داره .....

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
آموزش نصب رام خوب و تست شده و روت شده روی گوشی هایر w718 به زبان شیرین فارسی
دوستانی که این گوشی رو خریدن و میخان رام جدید و امتحان شده و روت شده رو بریزن و هیچ اطلاعاتی هم ندارن.:D

براشون آموزش و محل دانلود رو گذاشتم

البته برای دانلود کردنشون اول باید برید تو این لینک http://vondroid.com/login عضو شین.
عضو شدن هم خیلی راحته. ایمیل (خودتون) رو وارد میکنین بعدش اون no create an account now رو میزنین. و در آخر دکمه سبز رو

مشاهده پیوست 361863

بعدش یه صفحه میاد که یه فرمی هست پرش میکنینو در آخر با گذاشتن تیک I agree to theterms and rules. و زدن دکمه sign up ثبت نام رو ادامه میدین.

مشاهده پیوست 361865

حالا یه ایمیل براتون میاد یا تو inbox یا تو spam ائنئ که تایید میکنین میتونین با ایمیلتون و پسوردی که موقع ثبت نام دادین وارد سایت شین.

حالا این دو تا لینک رو بذارین واسه دانلود

رام خوب روت شده

فلش تولز واسه روت

حالا که دانلودتون تموم شده هر دو رو اکسترکت کتین.

محتویات فولدر Vondroid W718 v1.1 کپی کنین داخل فولدر SP_Flash_Tool_v3.1210.01 یعنی
مشاهده پیوست 361868
کپی کنین به >>>>>>> (دوستانی که میپرسن
MT6575_Android_scatter_emmc.txt نیست اگه​

محتویات فولدر Vondroid W718 v1.1 رو داخل فولدر SP_Flash_Tool_v3.1210.01 کپی کرده باشن این مشکل پیش نخواهد اومد)

مشاهده پیوست 361869

خوب حالا گوشی رو خاموش نموده و باتری رو دربیارین و توسط کابل به کامپیوتر وصل کنین و باتری رو دوباره بذارین تو device manager کامپیوتر گوشی رو به عنوان دیوایس mediatek 65xx میشناسه و شما از این فولدر USB VCOM Driver (این فولدر تو فایل فلش تولز دانلودی بود) درایور مناسبشو آپدیت میکنین.

حالا کابل رو جدا کنین و باتری گوشی رو در بیارین

برنامه Flash_tool از فولدر SP_Flash_Tool_v3.1210.01 اجرا کنین.
مشاهده پیوست 361870

از گزینه download agent این فایل رو انتخاب کنین MTK_AllInOne_DA.bin (تو فلدر SP_Flash_Tool_v3.1210.01 هست)
و از گزینه scatter loading این فایل رو انتخاب کنبن MT6575_Android_scatter_emmc.txt (تو فلدر SP_Flash_Tool_v3.1210.01 هست)

خوب حالا گوشی رو که باتریشو جدا کردین رو با کابل به کامپیوتر بزنین و سریعاً گزینه download رو از بالای برنامه flash tool بزنین یا کلید f9 رو بزنین . و منتظر بمونین تا همه چی تموم شه. و 100% شه.
100% که شد و یه پیام موفقیت آمیز بهتون داد حالا گوشی رو جدا کنین و باتریشو جا بزنین و روشنش کنین.

برای کامل شدن عملیات این دو تا فایل رو هم دانلود کنین و در گوشیتون نصب کنین superuser.apk and m44toolbox.apk,
البته تو خود root directory هستن ولی نصب نیست و پیدا کردنشون ممکنه براتون سخت باشه.

مسئولیت کامل این عمل با خودتان می باشد.
موفق باشین

Last edited:

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
ممنن آقا از راهنماییت
ولی:
این قسمت دوم رو ندارم:
از گزینه download agent این فایل رو انتخاب کنین MTK_AllInOne_DA.bin (تو فلدر SP_Flash_Tool_v3.1210.01 هست)
و از گزینه scatter loading این فایل رو انتخاب کنبن MT6575_Android_scatter_emmc.txt (تو فلدر SP_Flash_Tool_v3.1210.01 هست)​

ینی فایل
MT6575_Android_scatter_emmc.txt توی فولدر نیست!!!!​

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
سلام
ممنن آقا از راهنماییت
ولی:
این قسمت دوم رو ندارم:

[/B][/COLOR]ینی فایل
MT6575_Android_scatter_emmc.txt توی فولدر نیست!!!!​

(دوستانی که میپرسن
MT6575_Android_scatter_emmc.txt نیست اگه محتویات فولدر Vondroid W718 v1.1 رو داخل فولدر SP_Flash_Tool_v3.1210.01 کپی کرده باشن این مشکل پیش نخواهد اومد)

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
(دوستانی که میپرسن
MT6575_Android_scatter_emmc.txt نیست اگه محتویات فولدر Vondroid W718 v1.1 رو داخل فولدر SP_Flash_Tool_v3.1210.01 کپی کرده باشن این مشکل پیش نخواهد اومد)
من اینو دانلود کردم
مگه میشه توی این نباشه!!!!

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
سیم کارت......هم همراه اول هم ایرانسل ......a[n هم براش ست کردم......و ریستارت کردم ..نشد

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
سیم کارت......هم همراه اول هم ایرانسل ......a[n هم براش ست کردم......و ریستارت کردم ..نشد

عزیز از setting > sim management گزینه 3g service زو off کن و video call هم اگه آف نبود آف کن
از setting > wireless & network >more رو انتخاب کن . تیک gprstransfer prefer mode نباشه
بعد از همون MORE گزینه MOBLIE NETWORK SETTING رو بزن خط اول ACCESS POINT NAME
کلید سخت افزاریه پاینن گوشی رو بزن بعد NEW APN رو انتخاب کن.
NAME: Irancell-gprs
APNl mtnirancell
pro**: 10.131.26.138
port: 8080

بقیه گزینه ها رو هم دست نزن اصلاً
حالا بیا صفحه اول گوشیت نوار بالایی که ساعت و میزان آنتن توش هست رو بکش بیار پایین
wlan bluetooth gps dataconn airplane mode

data conn رو انتخاب کن و mtn irancel انتخاب کن دقت کن که جلوش 3g نباشه.

حالا با exploreret یه پیج باز کن
اگه کانکشن برقرار باشه بالای صفحه وسط یه E خواهی دید که بالاش دو تا فلش کوچیک هستن.

(بعضی وقتها لازمه بعد تنظیمات یه بار سیم کارت رو در بیاری دوباره جا بزنی)

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
عزیز از setting > sim management گزینه 3g service زو off کن و video call هم اگه آف نبود آف کن
از setting > wireless & network >more رو انتخاب کن . تیک gprstransfer prefer mode نباشه
بعد از همون MORE گزینه MOBLIE NETWORK SETTING رو بزن خط اول ACCESS POINT NAME
کلید سخت افزاریه پاینن گوشی رو بزن بعد NEW APN رو انتخاب کن.
NAME: Irancell-gprs
APNl mtnirancell
pro**: 10.131.26.138
port: 8080

بقیه گزینه ها رو هم دست نزن اصلاً
حالا بیا صفحه اول گوشیت نوار بالایی که ساعت و میزان آنتن توش هست رو بکش بیار پایین
wlan bluetooth gps dataconn airplane mode

data conn رو انتخاب کن و mtn irancel انتخاب کن دقت کن که جلوش 3g نباشه.

حالا با exploreret یه پیج باز کن
اگه کانکشن برقرار باشه بالای صفحه وسط یه E خواهی دید که بالاش دو تا فلش کوچیک هستن.

(بعضی وقتها لازمه بعد تنظیمات یه بار سیم کارت رو در بیاری دوباره جا بزنی)
تنظیمات ام ام اس رو چطور؟
اونم میشه بذارید؟

sha313

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت جدید ارزون تر باید باشه

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
نصب رامش چقد طول میکشه؟
من اون یکی رام رو هم دانلود کردم الان همه کار هارو انجام دادم
ولی یه 10 دیقه ای هست که هیچ عکس العملی نشون نداده!!!!!

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
نصب رامش چقد طول میکشه؟
من اون یکی رام رو هم دانلود کردم الان همه کار هارو انجام دادم
ولی یه 10 دیقه ای هست که هیچ عکس العملی نشون نداده!!!!!

عزیز شروع نشده احتمالاً هنوز.
بعد از زدن download در برنامه فلش تولز باید گوشی یدون باتری رو سریعاً با کابل به کامپیوتر متصل کنی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا