nemo367
Registered User
منم منظورم همین رام بود.......
منم منظورم همین رام بود.......
فارسی ارهمیخواستم بپرسم: این گوشی از زبان فارسی پشتیبانی میکنه در نوشتن و منوها؟(مهم)
*از کابل otg و html پشتیبانی میکنه؟
*صفحه این گوشی ضد خش هست یا خیر؟وجنس بدنه اش از چیه؟(مهم)
کیفیت دوربینش چطوریه؟در چه حدیه!!(Hd هست؟)
نوع صفحه نمایشش چیه؟ips/tft/super amoled
باطریش زود شارژ میشه و چقد نگه میداره؟
wifi این گوشی کیفیتش چطوره؟
با تشکر
دوستان خدارو شکر بار جدید هم رسید قیمت هم فقط 350.000 تومان
گوشی با این امکانات کمتره قیمتش "ایکسپریا اکتیو" فقط کیفیت صفحش کمتره و اچ دی ام ای ساپورت فکر نکنم بکنه همین طور otg و قیمت دست دوش یه 130-140 تومنی بیشتر از اینه و قدرت نرم افزاریش کمتر از اینه. اما ضد ضربه و ضد ابه.:lol:فارسی اره
اون 2 تا نه
صفحه ttf
با استفاده معمولی 3 روز
wifi عالی
صفجه هم ضد خش نیست
داداش گوشی زیر 400 ها این امکاناتی که شما میخوای باید 1200000 هزینه کنی
داداش تو که گفتی ارزون نشده که :دیدوستان خدارو شکر بار جدید هم رسید قیمت هم فقط 350.000 تومان
بله چشم داداش خداییش هم اگه شما دوستان نبودید این تاپیک اینجوری بالا نمیومدآقا مسعود این همه که واسه شما تبلیغ کردم اگه واسه خودم تبلیغ کرده بودم میلیاردر شده بودمپورسانت مارو بده
![]()
والا داداش این بار را امروز اوردم خدا کنه دلار همینجوری پایین بیادداداش تو که گفتی ارزون نشده که :دی
یا گوشی ما واسه ی بار قبلی بوده یا اشتباه شده![]()
بله فرستادممنم زنبیل
شرایط برام بفرستید یکی مشکیشو خریدارم
والا داداش این بار را امروز اوردم خدا کنه دلار همینجوری پایین بیاد
به نقل از armin_mohtasham :ارادتمند و مخلص
میشه بگید چطوری میشه رام اصلی که من از رو گوشی با mtk گرفتم و گزینه for flash tools هم زدم رو به گوشی برگردونم؟؟؟
ممنون میشم
دوستان خدارو شکر بار جدید هم رسید قیمت هم فقط 350.000 تومان
سیاسیش نمیکنم ولی اصراته انتخاباته و فکر نکنم بعد انتخابات اینجور باشه
اقا یکی لینک از رامه اصلی بزاره ویا اموزشه نصبش(این لینکی که دوستان گذاشتن اصلا رامش بالا نیاد)
ممنون ازت ولی یه سوال چرا کاستوم راما مشکل دارن؟یکی از دوستان طریقه برگشتن به رام اصلی را خواستن که بنده جوابشو توی همین تاپیک میزارم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن
خب من یه روش از خودم در آوردم چون با روش واقعی واسه من جواب نداد
1- نرم افزار mtk droeid را باز کنید و از صفحه root,backupmrecovery گزینه to prepare for flash tools را کلیک کنید
2- از شاخه بکاپی که نرم افزار mtk droid قبلا بهنگام روت کرد واستون ساخته فایل md5 را انتخاب کنید
3- همینطور که میبینید یه شاخه جدید توی شاخه آپدیت به نام !Files_to_FlashTool واستون ساخته
4- گوشی را خاموش کنید و نرم افزار sp flash tools را باز کنید
5- دکمه scatter-loading را بزنید
6- از داخل شاخه یکی از رامهای کاستوم فایل scatter را انتخاب کنید
7- بعد از نشون دادن لیست فایلها در باکس پایین نرم افزار به ترتیب روی هر کدوم از فایلها کلیک میکنیم
و مسیرشو به فایلهای شاخه !Files_to_FlashTool تغییر میدیم
تذکر: ممکنه بعضی از فایلها را در شاخه !Files_to_FlashTool نداشته باشیم ( بهش دست نمیزنیم و تیکشو میزاریم باشه )
8-خب دیگه کار تموم شد دکمه download را میزنیم کلید ولوم پایین گوشی را میگیریم و کابل را وصل میکنیم و بعد از دیدن خط قرمز کلید را رها میکنیم
موفق باشید (( رام اورجینالش شرف داره به رامهای کاستوم ))
ممنون ازت ولی یه سوال چرا کاستوم راما مشکل دارن؟
مگه باگ خاصی توش دیدی؟
خواهش میکنم
بهتره دوستانی که دقتشون بالاست در این مورد نظر بدن