• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دوست عزیز از این گوشی ها تعداد نمیاری از هایر فکر کنم ارزون تر بیوفته خیلی خوبه هم 2 هسته ای هم 512 مگ رم و صفحه 4.7 به قیمت 90 دلار فکر کنم خیلی خوب باشه ها چند میاری ؟ الانم زذه پیش فروش که تا 4 روز دیگه فعال میشه!
Hero V6888 Smart Phone Android 4.0 MTK6577 Dual Core 3G GPS 4.7 Inch IPS Screen- Black

داداش این لینک تو چینه گوشی باید تو دبی موجود باشه الانم که بدجوری راه ها خرابه هیچی نمیشه اورد
امروز تو جمعه بازار همشهری ابن گوشی رو 530 تومن برا فروش گذاشته بود:D:eek:

Sent By GT Grand , Tapatalk Used
هفته پیش 560 گذاشته بود جالبه اسمش هم زده هایر 360

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
داداش بیزحمت پست صفحه قبل منو بخون
داداش من یدونه میخوام - رنگبندی داره ؟ وسایل جانبی مثل گارد یا اینجور چیزا با خودش داره؟ برچسب صفحه محافظ همراهش هست ؟

بیزحمت قیمت با تخفیف رو با شرایط کامل واسم پ.خ کن

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوستان: میشه بپرسم پردازنده این گوشی چی هست؟(adreno یا mali 400 یا ....؟)

perivate

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز
من یه دونه میخوام

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

cpu mtk 6575
gpu power vr sgx 531

آقا شما که تو کار بازی هستین .. این آسفالت 7 را من نتونستم روی گوشیهای آندروییدی و همچنین این گوشی نصب کنم .. شما ببینید میتونید روی این گوشی آسفالت 7 نصب کنید اگه شد لطفا لینک بازی و دیتا و طیقه نصبشو بزارین ... من حدود 5 عدد آسفالت و دیتا دانلود کردم ولی هیچ کدومشون اجرا نمیشن

داداش امتحان کردم ولی بازی به فضای کم مموری داخلی ایراد گرفت.میگم باید گوشی رو روت کرد بعد بازی ها رو از طریق برنامه روی مموری خارجی اجرا کرد.البته خودم با گوشی قبلیم اپتیموس سه بعدی این کارا رو میکردم.این گوشی رو روت نکردم که بخوام امتحانش کنم

بچه ها یه خبر خوب.بازی GTA 4 Vice City که همتون میشناسیدش رو روی این گوشی به راحتی اجرا کردم
بازی همونیه که توی سایت اندرویکده هستش.همون فایل نصبی و همون دیتا رو دانلود و نصب کنید

Last edited:

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293

دوستان من میخوام برای این گوشی بازی hd دانلود کنم - دیتای کدومیک از پردازنده ها یا گوشی ها رو دانلود کنم؟(چون مدل این گوشی در فهرست نیست)

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان من میخوام برای این گوشی بازی hd دانلود کنم - دیتای کدومیک از پردازنده ها یا گوشی ها رو دانلود کنم؟(چون مدل این گوشی در فهرست نیست)
اینو دانلود کن
power vr

limoo447

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اساتید عزیز در این قسمت که واسه تعویض رام گفته شده گزینه دانلود رو بزنید بعدش yes میاد چرا واسه من نمیاد ؟؟ :D
http://forum.persiantools.com/t381829-page9.html
پست 121 اقای امجدی

hessam13

Registered User
لایک‌ها
0

limoo447

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نرم افزارشو که دانلود کردم دوست عزیز تویه خود نرم افزار گزینه دانلود داره که یه رام دیگه گرفتم با اون بعده زدن گزینه دانلود yes اومد ولی باز من ولوم پایین رو نگه میدارم هیچ تغییری ایجاد نمیشه که بتونم رام رو نصب کنم :(

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستانی که این گوشی را دارند،به نظرشون کدوم رنگش بهتره(سفید یا مشکی)؟(نظر خودتون چیه نگید سلیقه ایه لطفاً)

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سفید پیچاش تو ذوق میزنه یه کمی... البته نظر بنده هست... ممکنه کسی پیچاشو دوست داشته باشه..

اینم حرفیه ولی این دیگه سلیقه ای حساب میشه - من با خود آقای ترابی تماس گرفتم و ایشون گفتن رنگ مشکی این گوشی کدر هست و ماته ولی سفیدش براق و خوشگله

در کل بستگی به سلیقه داره ولی بنظرم مشکیش بهتر باشه آخه گارد و این چیزا پیدا نمیشه واسش و مشکی در برابر خط و خش مقاوم تره و دیرتر خودشو نشون میده

heronet

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون
ولی وقتی ۳جی داشته باشه فرقی نمیکنه تو کدوم اسلات باشه
هم تو دو و هم تو یک کار میکنه

وقتی توی تنظیمات مربوط به سیم کارت برین فقط سیم 2 رو زده 3g و اگه دقت کرده باشین بارنگ نارنجی مشخصش میکنه .یه چک بکن ببین مال شما هم همینطوره.

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
وقتی توی تنظیمات مربوط به سیم کارت برین فقط سیم 2 رو زده 3g و اگه دقت کرده باشین بارنگ نارنجی مشخصش میکنه .یه چک بکن ببین مال شما هم همینطوره.
حتما سیم کارت دو شما ایرانسل هستش. سیم رو جابه جا کن فک کنم اون وقت سیم یک رو 3g بزنه.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستانی که این گوشی را دارند،به نظرشون کدوم رنگش بهتره(سفید یا مشکی)؟(نظر خودتون چیه نگید سلیقه ایه لطفاً)
سفید
چون یکی از دوستان گفته پیچاش به خصوص مشکی رنگش زیاد پایدار نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا