• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sarinta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
منم مثل شما - تموم صفحات رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که توو رنج قیمت خودش حتی بالاتر از قیمت خودش هم قابل رقابت هست - با اینکه هنوز نخریدمش ولی تموم فایلها رو دانلود کردم (آموزش ها - درایورها )

پس توو آپلودباز آپ میکنم

فدات داداش گلم - من حسن هستم آقای ترابی 6687 امروز بهت زنگ زدم بابت رنگ سفید - بیزحمت فردا یادت نره انشالله خبرش رو قطعی بدی بهم - احتمال زیاد دوتا میخوام

قصد جسارت ندارم مخصوصا به استار تر محترم ولي هرچي بشه ايرادهاي زيادي ميشه به اين گوشي گرفت

1- اولين و خيلي مهمترين نداشتن نمايندگي يا گارانتي رسمي (درسته گارانتي تو ايران معني نداره ولي حداقل جايي

كه بشه مشكلات احتمالي در آينده رو برطرف كنه مثلا اگر كوچكترين ايرادي در گوشي پيدا بشه چه نرم افزاري چه

سخت افزاري يا بايد با هزينه هنگفت بدين دست تعميير كارهاي علا الدين كه آونم آيا درست بشود يا نه .....يا اينكه بدين

دست بچه كوچيكه خانواده تا باهاش موبايل بازي كنه

2-دومين مشكلش نداشتن رامهاي درست درمون

3-نداشتن زبان فارسي

4- ضربه پذيري اين گوشي كه اگه تو فيلم نگاه كنيد بانهايت احتياط و كاملا آهسته گوشي رو تو تنگ آب قرار ميده كه

انگار داره بمب اتم جابجا ميكنه البته اين يكي نظر خود بندست

من خودم ترجيح ميدم با كمي هزينه بالاتر
هوواوي بخرم اونم با گارانتي مايكروتل كه حتما گوشيه خوبي

بوده كه مايكروتل گارانتي شو قبول كرده

فقط قصدم راهنمايي ساير دوستان بود همين

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
قصد جسارت ندارم مخصوصا به استار تر محترم ولي هرچي بشه ايرادهاي زيادي ميشه به اين گوشي گرفت

1- اولين و خيلي مهمترين نداشتن نمايندگي يا گارانتي رسمي (درسته گارانتي تو ايران معني نداره ولي حداقل جايي

كه بشه مشكلات احتمالي در آينده رو برطرف كنه مثلا اگر كوچكترين ايرادي در گوشي پيدا بشه چه نرم افزاري چه

سخت افزاري يا بايد با هزينه هنگفت بدين دست تعميير كارهاي علا الدين كه آونم آيا درست بشود يا نه .....يا اينكه بدين

دست بچه كوچيكه خانواده تا باهاش موبايل بازي كنه

2-دومين مشكلش نداشتن رامهاي درست درمون

3-نداشتن زبان فارسي

4- ضربه پذيري اين گوشي كه اگه تو فيلم نگاه كنيد بانهايت احتياط و كاملا آهسته گوشي رو تو تنگ آب قرار ميده كه

انگار داره بمب اتم جابجا ميكنه البته اين يكي نظر خود بندست

من خودم ترجيح ميدم با كمي هزينه بالاتر
هوواوي بخرم اونم با گارانتي مايكروتل كه حتما گوشيه خوبي

بوده كه مايكروتل گارانتي شو قبول كرده

فقط قصدم راهنمايي ساير دوستان بود همين

1)عزیز درسته گارانتی نداره ولی یه نگاه به قیمت بندازید و مقایسه گوشی همرده ضد اب(ایکسپریا اکتیو که نرم افزار ضعیفتری داره)قیمتش نصفه اوناست. پس گارانتی داره(یکی دیگه بخری میشه هم قیمت اونا)
2)من خودم یکی از developer های xda forum بودم و این گوشی رام میخوره گوشی چینی داریم اصلا امکانش نداره (یکی از نکات مهم خریدم همین بودش) مشکل این گوشی کمبود developer هستش که شاید بعد از یه مدت حل بشه شاید هم نه.
3)زبان فارسی ساپورت میکنه. منوی فارسی با تعویض رام میاد(رامش هم موجوده)
4)جرات نکردم تست کنم شاید درست بگید شاید نه:D

راستی سایت vondroid بدون نیاز به---- شکن میاد. الان دارم می دانلودم...

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام دوستان گلم - امروز یه سورپرایز خیلی خوب دارم - برای کمک به آقای ترابی که خیلی سرشون شلوغ هست میخوام یه رام کامل و تقریبا بدون نقص رو معرفی کنم
لینک دانلود رو تا فردا انشالله براتون قرار میدم - آخه امشب میزارم دانلود و بعدش آپلود میکنم - راستی یه آپلود سنتر خیلی خوب و ماندگار بهم معرفی کنین
این صفحه رو فارسی کردم و واسه همه دوستان میزارم :

این آندروید ICS 4.0.3 نرم افزار است که توسط Tuen بهینه سازی شده است.
ویژگی ها:

ریشه + کاربران بالاتر را میدهد
برنامه های نصب شده در Google
CWM 6.0.2.8
بازار تعمیر سازگاری
نرم افزار اضافی: یوتیوب، نقشه ها، ES فایل اکسپلورر، تقویم، جیمیل، Flashplayer، ...
پشتیبانی init.d با
پشتیبانی از Busybox
بوت Vondroid انیمیشن
حمایت init.d با
بازار کامل
Optimalization Build.prop
اضافه کردن فایل های ماژول (Tun.ko، cifs.ko، ...)؟
زبان اضافی اضافه شده
پرتاب سامسونگ / پیش فرض پرتاب

مسئله شناخته شده:

گزینه ریستارت توی منو shut down کار نمیکنه و فقط گوشی رو خاموش میکنه !!

توجه داشته باشید:

برای اولین بار دیرتر بوت خواهد شد (چند ثانیه بیشتر طول میکشه)، بوت بعدی سریع تر خواهد بود
ذخیره سازی: سیستم: 528MB، SDCARD داخلی / خارجی (1،05 GB، 1،71 GB). ذخیره سازی SDCARD خارجی نمی خواهد در تنظیمات نشان داد -> ذخیره سازی، اما شما می توانید آنها را با استفاده از نرم افزار مانند تیتانیوم پشتیبان گیری کنید

اسکرین شات ها:

دوستان با عرض مغذرت خواهی خیلی زیاد به همه - متاسفانه ترافیک بنده تقریبا به پایان رسید - چون دیشب در حین دانلود تقریبا 60 درصد اینترنت قطع شد و دوباره گذاشتم تا دانلود بشه (رام) - ظاهرا سایت مرجع درست شده و شما میتونین با یک عضویت ساده لینک مستقیم دانلود کنید - بنده هم انشالله بعد از خرید ترافیک تا چند روز آینده واستون توی سایت آپلودباز آپلودش میکنم - باز هم معذرت:blush:

اگه توو سایت عضو شدین کافیه روی این لینک کلیک کنید تا دانلود شروع بشه

دانلود رام

واسه اون دوستمون که ایراد گرفتن از گوشی :

دوست من شما با توجه به قیمت و مشخصات و امکانات همه چیز رو مقایسه کن - همه گوشی های ساخته شده توو جهان یه ایراداتی دارن : گالاکسی اس4 که اینقدر هم همه ایجاد کرد توو بازار مثل یه تنور داغ میشه و بقول دوستان دستت تاول میزنه بخوای باهاش کار کنی !! اولا به قول خودتون گارانتی توو ایران بی معنی هست - قرار نیست با گوشی برید جنگ جهانی سوم از گوشی استفاده های یک گوشی رو میکنن - زبان فارسی رو کاملا ساپورت میکنه - کسی هم شما رو مجبور به خرید نکرده هرکس بسته به نیاز خودش این گوشی رو میخره

sarinta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان با عرض مغذرت خواهی خیلی زیاد به همه - متاسفانه ترافیک بنده تقریبا به پایان رسید - چون دیشب در حین دانلود تقریبا 60 درصد اینترنت قطع شد و دوباره گذاشتم تا دانلود بشه (رام) - ظاهرا سایت مرجع درست شده و شما میتونین با یک عضویت ساده لینک مستقیم دانلود کنید - بنده هم انشالله بعد از خرید ترافیک تا چند روز آینده واستون توی سایت آپلودباز آپلودش میکنم - باز هم معذرت:blush:

اگه توو سایت عضو شدین کافیه روی این لینک کلیک کنید تا دانلود شروع بشه

دانلود رام

واسه اون دوستمون که ایراد گرفتن از گوشی :

دوست من شما با توجه به قیمت و مشخصات و امکانات همه چیز رو مقایسه کن - همه گوشی های ساخته شده توو جهان یه ایراداتی دارن : گالاکسی اس4 که اینقدر هم همه ایجاد کرد توو بازار مثل یه تنور داغ میشه و بقول دوستان دستت تاول میزنه بخوای باهاش کار کنی !! اولا به قول خودتون گارانتی توو ایران بی معنی هست - قرار نیست با گوشی برید جنگ جهانی سوم از گوشی استفاده های یک گوشی رو میکنن - زبان فارسی رو کاملا ساپورت میکنه - کسی هم شما رو مجبور به خرید نکرده هرکس بسته به نیاز خودش این گوشی رو میخره

عزيز چرا ميزني
من فقط محض راهنمايي دوستاني كه يكم اطلاعاتشون ضعيفه پي ام گذاشتم
بحث جنگ جهاني نيست ولي اگه از شانس ياروء يه نفر گوشي افتاد و تاچش خراب شد يا قابش شكست يا صفحه اسكرينش باي باي كرد اونوقت چي ؟؟؟ لطفا راهنماييمون كنين:(

دوما تو سايت خودش كه فيلمشو داره و داره دمو نشون ميده نشون ميده كه حافظه در دسترس Ram فقط و فقط 127 مگه(عكسشو برات پيوست كردم خودت ببين)haier.JPG از 512 ميفهمين يعني چي:wacko: ؟
انگار تو دريا كوسه دنبالت كنه اونوقت ديگه بايد بري بالاي درخت حالا هي من بگم درخت وسط دريا چيكار ميكنه شما بگو نه هستش(اين شوخي بودا ناراحت نشين)
ولي اونايي كه دارن منجمله خودتون بگن با نصب چندتا برنامه معمولي و در حال اجراي يك برنامه رم free شون چقدره؟سرعت چطوره فيلم برداري و عكس چطوره ؟
قبول دارم با 350 نميشه بهتر از اين يافت ولي كيفيت و امنيت چي ميشه برادر ؟
شاد ياشا

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
عزيز چرا ميزني
من فقط محض راهنمايي دوستاني كه يكم اطلاعاتشون ضعيفه پي ام گذاشتم
بحث جنگ جهاني نيست ولي اگه از شانس ياروء يه نفر گوشي افتاد و تاچش خراب شد يا قابش شكست يا صفحه اسكرينش باي باي كرد اونوقت چي ؟؟؟ لطفا راهنماييمون كنين:(

دوما تو سايت خودش كه فيلمشو داره و داره دمو نشون ميده نشون ميده كه حافظه در دسترس Ram فقط و فقط 127 مگه(عكسشو برات پيوست كردم خودت ببين)مشاهده پیوست 374911 از 512 ميفهمين يعني چي:wacko: ؟
انگار تو دريا كوسه دنبالت كنه اونوقت ديگه بايد بري بالاي درخت حالا هي من بگم درخت وسط دريا چيكار ميكنه شما بگو نه هستش(اين شوخي بودا ناراحت نشين)
ولي اونايي كه دارن منجمله خودتون بگن با نصب چندتا برنامه معمولي و در حال اجراي يك برنامه رم free شون چقدره؟سرعت چطوره فيلم برداري و عكس چطوره ؟
قبول دارم با 350 نميشه بهتر از اين يافت ولي كيفيت و امنيت چي ميشه برادر ؟
شاد ياشا

نه داداش گلم من چیزی نگفتم - ببخشید که بد منظور رسوندم - منظور من اینه که از این گوشی هم همون استفاده ای که از دیزایر اچ دی میکنم رو میخوام داشته باشم - بالاخره هرچیزی نیاز به مراقبت داره - واسه قطعاتش هم شما درست میگی ولی در کل گوشی وسیله حساسیه و باید مراقبت کرد ازش - در مورد امکاناتش هم شما از صفحه اول بخون - خیلی از استادان این گوشی رو تست کردن همه جوره هم تست کردن از نصب رام و روت و برنامه و بازی اچ دی تا تست زد آب بودن و حتی یکی از دوستان گوشیش از ارتفاع میفته رو زمین و نوشته که حتی خش هم نیفتاده - من خودم منتظرم تا آقای ترابی موجوده رنگ سفید رو چک کنن که دوتا بخرم یکی واسه خودم و یکی هم واسه دوستم - انشالله اومد دستم یه مقاله مناسب مینویسم

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان
لطفا جهت شفاف سازی صحبتهای مطرح شده
دوستانی که این گوشی را دارند ، لطف کنند و میزان RAM آزاد گوشی را درحالتهای مختلف مشخص کنند
تا همگی استفاده کنیم
ممنون

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส

دوما تو سايت خودش كه فيلمشو داره و داره دمو نشون ميده نشون ميده كه حافظه در دسترس Ram فقط و فقط 127 مگه(عكسشو برات پيوست كردم خودت ببين) از 512 ميفهمين يعني چي:wacko: ؟

دقت کنید تو عکس وای فای و اینترنت سیم کارت و یه برنامه تو بک گراند در حال اجراس+خود نرم افزار بنچ مارک
من بعد از 5تا گوشی عوض کردن از 300تومنی تا 1200 تومنی به این نتیجه رسیدم 127 مگ کافیه نسبت به چیپش!
گوشی هایی که داشتم و رم هاشون 1گیگ بود که به طور پیش فرض 700-750تاش در دسترس بود که در حالت عادی و رام خام نهایتش 200-250تاش free بود!!!
مثل گالکسی تب 2 یا ایکس پریا اس م یا گالکسی اس 2 م...
من احتمالا تا فردا 2تا از ایشون بخرم!و من شدیدا حساسم رو کارکرد گوشی...
میتونید صبر کنید تا خبر دقیق و رسمی شو بهتون بدم

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
یک گوشی دیگه خریداری شد و بدستم رسید

new-badbakht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا به نظرم 127 مگ خالی باشه خیلی خوبه.من خیلی وقت پیش که آرک اس داشتم 110 تاش خالی بود که چون لانچر گو ای ایکس استفاده میکردم حدود 90 تا در دسترسم بود.اگه این بدون لانچر 127 تاش خالی باشه خیلی عالیه.منم داره پولم تکمیل میشه که یکی بخرم. البته هنوز تو انتخاب رنگ موندم.دوستان میدونم تکراریه ولی کدومش خط و خش و زدگی رو کمتر نشون میده.از یه طرف دوستان میگن مشکی خط و خش رو نشون نمیده از اون طرف میگن رنگ پیچاش میره.به نظر شما سفیدش خط خطی بشه خیلی ضایعه؟؟؟ دوستانی که خریدن لطف کنن جواب بدن ممنون میشم

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
بهترین جا برای آپلودش کجاست؟ که ثبت نام اینا نخواد؟
من با وی پی اس می تونم...دانلود کنم و بعد یک جای درست و حسابی آپلودش کنم.......

werty12

Registered User
لایک‌ها
278

دست گلت درد نکنه داداش - من مشکل حجم دارم وگرنه تموم بود - شما توو آپلود باز یه ثبت نام ساده بکن بعدش بهت 10 گیگ فضای رایگان میده و میتونی هر فایل تا سقف 1گیگ رو آپلود کنی این لینک:
UPLOADBAZ . Com - Easy way to share your files
اینم لینک رام :
http://vondroid.com/attachments/cfw_vondroid_haier_w718_v2-1-zip.2638/?version=225
اول ثبت نام کن توو سایتش بعد دانلود میکنه
آپلودش کردی بهم پ.خ بزن و لینک رو بده تا بزارم توو پستم و آقای ترابی بزاره توو پست اول - در کل مرسی

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
وقت کنم ..همه ورژن ها رو آپلود می کنم........
اگه دوستان رام خاصی هم سراغ دارن برای این گوشی ...بگن تا آپلودش کنم....

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
وقت کنم ..همه ورژن ها رو آپلود می کنم........
اگه دوستان رام خاصی هم سراغ دارن برای این گوشی ...بگن تا آپلودش کنم....

تا حالا بهترین ورژنی که اومده همونیه که لینکش رو دادم - همونو بیزحمت آپلود کن

azimkhan

Registered User
لایک‌ها
84
برادر عزیزی که به رم گوشی گیر میدن باید بگم اگر رمش 256 بود اولا به نظرتون همینقدرش خالی میموند ؟
در ضمن اگر 256 بود بازی مث REAL RACE یا فیلم های HD رو میتونست بدون لگ اجرا کنه ؟
اینقدر از یه جنسی که قیمتش پایینه و کلی هم امکانات در اختیارتون ایراد بنی اسراییلی نگیرین .. با 350 الان چی میدن ؟
گوشی بهتون میدن که بتونید اون کار ها رو باش بکنید ؟ ... تو اب بندازیدش ؟
در مورد تست ضد اب بودن من خودم رودبایستی با گوشیم هفته اول بود ... بعدش تو دانشگاه طرف acro s داشت نمیگرفت زیر آب آبسردکن ولی من انداختمش تو حوض دانشگاه

kasraac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی
ppi این گوشی باید 244 باشه
که این عدد با یک سری محاسبات ریاضی و از روی اینچ صفحه و رزولیشن صفحه بدست میاد
البته هنوز قسمت نشده برم خدمت آقا مسعود ( چون نسبت به من یکم فاصلشون زیاد هست و نزدیک محله قدیممونه )
و بیشتر منتظر معرفی یه گوشی از مسعود با مشخصات تقریبی همین گوشی هستم ولی با اینچ نزدیک به 5
ممنون

سلام
گل گفتی دوست من.
منم منتظر یه 5 یا 5.5 دوسیمکارت هستم.
امیدوارم آقا مسعود زودتر یه فکری برای ما بکنند.

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
از اونجایی میبینم این جا افرادی هستند که این گوشی رو دارن میشه بهم توضیح بدین:

1.نور صفحه چگونست؟ زیر نور آفتاب میشه خوند یا حتما باید دستمو جلوش بگیرم سایه ایجاد کنم؟
2.راستی آموزش روتش هست واسه اینکه مثل شما بتونم براش رام نصب کنم؟
3.منوی ریکاوری براش هست؟

kasraac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم یه مشکی سفارش دادم.
دوستانی که با این گوشی آشنا هستن لطفا بگن که بعد از دریافت چه کار باید بکنم.
آیا رام روی گوشی فارسی را ساپورت میکنه یا باید رام عوض کنم و این جور چیزا.
ممنون

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
این قاب پشتی رو دارین؟ یا نمیارین؟
http://img02.taobaocdn.com/imgextra/i2/21464010/T2wQ9AXdpbXXXXXXXX_!!21464010.jpg

اگه فضولی نباشه برای آپلود رام ها و برنامه های مربوط به توسعه دهندگان سایت d-h.st بهترین جا هست.. به شکل نامحدود میشه آپلود کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا