• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
یا گوشی رو با شرایط ذکر شده برگشت میزنم براتون ( البته مبلغ و هزینه های دریافت ارسال رو شما متحمل میشید )
یا مبلغی رو برای نبود سریال روی جعبه و بازززززز بودن و آکبند نبودن دستگاه دریافت میکنم
یا اینکه شما براتون مهم نیست بنده ناراضی باشم

رزرو.....

من هیچی بابت این قضیه کم نمیکنم شما بفرست کرایه هم نده خودم اینور میدم 358 میریزم به حسابت ایشالا که الان شفاف سازی شده احتیاج هم نیستش فونت نوشته هات را قرمز کنی همینجوری قابل دیدنه

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
اینجا که تاپیک روابط عمومی نیست که رفقا جمع شدین
اجازه بدید اگر خدایی نکرده اونجا تاپیک زدم چشم از شما دوستان گرامی استقبال میشه
بخدا خواسته بنده نه بی جاست نه غیر منطقی حالا خریدار مغازه دار دور از جون بی سواد کم عقل پیدا کردین یا رفاقتی دارین به رفیقتون حال میدید اشکال نداره
من به ایشون پ خ دادم امید وارم مشکل حل بشه

عزیزم یکی نبود که میشد برد تعویضی

مخلص آقا سیروس
اگه تو لیست امتیازهای بازلرچت سری بزنی میبینی اسم من هست
همینطور که از شما ماشین حساب خریدم و اگه جایی صحبت بشه از برخورد خوب شما و خوش قولیتون صحبت میکنم اینجا هم از آقای ترابی تعریف و تمجید میکنم
پس رفیق بازی در کار نیست

انشاالله مشکلتون حل بشه

emad_01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تقریبا همه ی پست ها رو خوندم چیزی که به نظر خوب می یومد کیفیت دستگاه و نوع برخورد اقای ترابی بود امروز که می خواستم سفارش بدم متوجه شدم که کارتون گوشی سریال نداره فکر کنم اقای ترابی گوشی رو مثل سری قبل با شماره سریال بیارن با قیمت 400 خیلی بهتره گوشی با این کیفیت اگه لوازمش تو بازار گیر می یومد حداقل 600 می ارزید الان یه گوشی experia u در حد اک می خوام بگیرم حدود 450 ولی خوب این گوشی چون دو سیم کارت داره در اولویته سوالم از اقای ترابی اینه امکانش هست گوشی رو مثل قبل با قیمت400 تومن که کارتونش شماره سریال داشته باشه بیارید شاید برای بعضی شماره سریال گوشی مهم نباشه فقط کیفیت مد نظر باشه یا یک سری تو این وضعیت گرونی قیمت پایین گوشی ملاک باشه ولی خوب الان می شه گوشیه experia p رو اگه کارتون خودش نباشه با این قیمت خرید

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
تنها مسئله منفی جای مموری کارت است که باید باطری رادرآورد سیمکارت ها را درآورد تا به مموری برسید تازه خود مموری هم با بدبختی در میاد .من مموری 32 گیگ انداختم.شاید گیگ کمتر که نازکتر هستند ،راحت تر در بیاد.مموری64گیگ هم جواب داد .البته باید مموری به صورت Fat32 فرمت شود.
مموری 16 هم من اندختم همینجور بود. شرط میبندم رو مموریت برچسب گارانتی هست. بکنش راحت جا میره منم از خیر گارانتی مموریم گذشتم.

emad_01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من گوشیم همینه و با سریال جعبش میخونه و به شما میدم 400 .خوبه؟
تازه باطریشم باطریه نوت هست و 2500
اکسپریا پی شما بی جعبه پیدا کردی 350 حتما بگیر (البته با شارژر و هندزفری)

حالا کاربر سیروس یه چیزی بگه کمش سابقه داره ولی شما...........
من تو کار لپ تاپم اگه می دونستی یک لپ تاپ که جعبه نداشته باشه رو چند بر می دارم این حرفو نمیزدی تازه با ضمانتی که می گرفتم
لپ تاپی که جعبه ام داشته باشه در حد اک باشه مطمئن باش 40_50درصدشو کم می کنم مگه اینکه گارانتی داشته باشه
در مورد گوشی باید بگم تا حالا گوشی نداشتم که سیستم عامل داشته باشه چه برسه اندرویدالانم گفتم یک گوشی دو سیمکارته بگیرم که رایتلو ساپورت کنه که بشه از اینترنتش استفاده کرد
در مورد سابقه هم باید بگم زمانی که می خوام گوشی رو بخرم و پولشو بدم فکر نکنم کسی از سابقم چیزی بپرسه که حالا شما دنبال سابقه می گردی فکر کنم بعد خوندن نظرات اعضا این حقو دارم منم نظرمو بدم
سوالم از اقای ترابی این بود می تونه این گوشی رو با شماره سریال بیاره یا نه؟شما هم بهتره گوشیتو نگه داری و لی اگه خواستی اکسپریا پی رو می تونم برات 400 بیارم (البته منظورم در حد اک بود من که تا حالا گوشی اک بدون جعبه ندیدم!)

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
شما دلت از جاي ديگه پره و خدا ميدونه كجا ميخاستي سر اصفهانيا كلاه بزاري و مچتوگرفتن حالا اونجات ميسوزه
اگه دقت ميكردي اقاي ترابي چندين گوشي واسه بچه هاي اصفهان فرستاده و مشكلي نبوده

ارسال شده توسط يه گوشيه خوب
منم بزرگترین مشکل فروش گوشیم با یه اصفهانی بود ولی یکی از بهترین دوستام اصفهانیه و خیلی هم از اصفهان خوشم میاد مردمش هم سحر خیز هم شب تا ساعت2 تمام مغازه باز بود(کرمان ساعت کاری مفید 9.30 تا 1 عصر 5 تا 8.30).

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
مموری 16 هم من اندختم همینجور بود. شرط میبندم رو مموریت برچسب گارانتی هست. بکنش راحت جا میره منم از خیر گارانتی مموریم گذشتم.
برای راحت در آمدن رم....یک تیکه کاغذ نازک بذار زیر رم ...بعد رم رو بکش بیاد بیرون(گیر می کنه)..حالا کاغذ رو بکش بیرون(رم باهاش میاد بیرون):D

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147

homa2142

Registered User
لایک‌ها
106
رام اصلی فارسی داره

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
رام اصلی فارسی داره

نه داداش گلم - کاستوم رام ورژن دو رو توو صفحه 51 گذاشتم دانلود کن و نصب کن همه چیزش کامله و خیلی خوبه

مبلغ دو عدد گوشی هایر 718 واریز شد و دو عدد رنگ مشکی از آقا مسعود گل خریداری شد و منتظر رسیدن گوشی هستم

homa2142

Registered User
لایک‌ها
106
دوستان گلم دم همه گرم از اقای ترابی سوالی داشتم نظر به اینکه رام اصلی فارسی نداره و اقای ترابی گفتند کسی رام رو عوض میکنه مسئولیتش با خودشه ایشون امکان تعویض کردن رام اصلی با رام ساپورت فارسی و سپس ارسال را دارند

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
دوستان گلم دم همه گرم از اقای ترابی سوالی داشتم نظر به اینکه رام اصلی فارسی نداره و اقای ترابی گفتند کسی رام رو عوض میکنه مسئولیتش با خودشه ایشون امکان تعویض کردن رام اصلی با رام ساپورت فارسی و سپس ارسال را دارند

داداش گلم - رام عوض کردنش از خوردن آب هم آسون تره و آقای ترابی منظور به کسانی بوده که از این کارا هیچ سر رشته ای ندارن - آموزش نصب رام رو خودم تا آخر شب درست میکنم و واستون با عکس میزارم

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دوست عزیز واسه این کار ها باید یه مقدار اطلاعاتت در زمینه اندروید خوب باشه یه نفر بودن که موقع نصب رام به مشکل خوردن ولی با درست انجام دادن مراحل مشکلشون حل شد واسه رام عوض کردن هم خودتون میتونید اقدام کنید من اصلا وقتشو ندارم
داداش گلم - رام عوض کردنش از خوردن آب هم آسون تره و آقای ترابی منظور به کسانی بوده که از این کارا هیچ سر رشته ای ندارن - آموزش نصب رام رو خودم تا آخر شب درست میکنم و واستون با عکس میزارم
قوربون داداش زحمت میکشی

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
سلام مسعود جان انقد از این گوشی تعریف کردن حوس کردم بگییرم با x8 عوض میکنی 80 90 سر بدم

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
یکی از دوستان زحمت کشیدن آموزشش رو اینجا گذاشتن
تاپیک جامع گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718

homa2142

Registered User
لایک‌ها
106

حالا شاید ایشون قبول کنن

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز واسه این کار ها باید یه مقدار اطلاعاتت در زمینه اندروید خوب باشه یه نفر بودن که موقع نصب رام به مشکل خوردن ولی با درست انجام دادن مراحل مشکلشون حل شد واسه رام عوض کردن هم خودتون میتونید اقدام کنید من اصلا وقتشو ندارم

قوربون داداش زحمت میکشی

فدات داداش - قصدم فقط کمک کردن هست و راه انداختن کار کسانی که مثل خودم اولش مشکل داشتن;) - فقط بیزحمت این پست و پست رام ورژن 2 که توو صفحه 50 گذاشتم رو بزار توو پست اول !!

آموزش تصویری فلش زدن گوشی هایر 718 توسط خودم :

لینک برنامه سالم و کامل فلش تولز + درایورهای گوشی برای همه ویندوزها :
Download Haier W718 Flashtools And Usb Drivers (werty12) zip

آموزش تصویری فلش زدن:

http://www.uploadbaz.com/az8huce6l0zs

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا