no1-2
Registered User
دوستان قطر دقیق گوشی هایر رو یکی بگه چنده!!
به نظر یه خورده کلفت میاد!!!
من شخصا 50% بخاطر کرم درونم هستش و 20% ریختن دیتای بازی روی مموری با رام های دیگه دردسر کمتری داره و 30%بخاطر نصب کردن حالت ریکاوری clockworkmodدوستان چرا رام عوض ميكنن؟
رامش هم روونه ، هم باطريش اوکيه...
Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2
دوستان الان يه هفته اي ميشه اين گوشي رو خريدم چند تا ايرادي كه تا حالا من ديدم و كمي اذيت كرده
1- فيلمبرداري ضعيف (با فرمت 3gp)و عكس برداري ضعيفتر
2-وقتي قاب رو ، كمي بالاتر از اسپيكر گوشيرو يكم فشار ميدي صداي خيلي بدي ميده حس مي كني الانه كه بشكنه
3-زاويه ديد صفحه نمايش كه تو بازي و مخصوصا تو تماشاي فيلم (در حالت لند اسكيپ)اذيت مي كنه بطوري كه اگه كمي كج بگيري بهتر نشون ميده
4-دير فول شارژ شدن گوشي (ماله من وقتي مي زنم تو برق بدون استفاده راحت حدوداي 2 ساعت ميكشه تا فول شارژ بشه
حالا چن تا سوال
يه سوال تو قسمت الارم كه براي صبح كوك ميكنيم راحي نداره بجز آهنگ هاي ديفالت از آهنگهاي مموري استفاده كرد؟
تو فايل منيجر وقتي ميخواي همه رو پاك كني يا همه رو كپي كنيم گزينه اي به اسم مارك يا سلكت آل وجود نداره چه كنيم ؟بايد نرم افزار براش نصب كرد؟
دوستان الان يه هفته اي ميشه اين گوشي رو خريدم چند تا ايرادي كه تا حالا من ديدم و كمي اذيت كرده
1- فيلمبرداري ضعيف (با فرمت 3gp)و عكس برداري ضعيفتر
2-وقتي قاب رو ، كمي بالاتر از اسپيكر گوشيرو يكم فشار ميدي صداي خيلي بدي ميده حس مي كني الانه كه بشكنه
3-زاويه ديد صفحه نمايش كه تو بازي و مخصوصا تو تماشاي فيلم (در حالت لند اسكيپ)اذيت مي كنه بطوري كه اگه كمي كج بگيري بهتر نشون ميده
4-دير فول شارژ شدن گوشي (ماله من وقتي مي زنم تو برق بدون استفاده راحت حدوداي 2 ساعت ميكشه تا فول شارژ بشه
حالا چن تا سوال
يه سوال تو قسمت الارم كه براي صبح كوك ميكنيم راحي نداره بجز آهنگ هاي ديفالت از آهنگهاي مموري استفاده كرد؟
تو فايل منيجر وقتي ميخواي همه رو پاك كني يا همه رو كپي كنيم گزينه اي به اسم مارك يا سلكت آل وجود نداره چه كنيم ؟بايد نرم افزار براش نصب كرد؟
کسی هایر دست دوم تمیز داره؟
12 میلیمتردوستان قطر دقیق گوشی هایر رو یکی بگه چنده!!
دوستان چرا رام عوض ميكنن؟
رامش هم روونه ، هم باطريش اوکيه...
موجودى تموم شد از شانس ما!اگه کسى قصد فروش گوشى کارکردشو داره خرىدارم.
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2
رام اول این تاپیک رو دانلود و نصب کنمن میخام گوشیم فارسی باشه چیکارکنم؟
مگه چقدر فایل عکس و فیلم ریختین داخلش؟دوستان اهل فن
اين فايلهايي كه تو فولدر DCIM خود به خود بوجود مياد به نام هاي dumpdata4-عدد
جريانش چيه؟ ميشه پاك كرد مشكلي بوجود نمياد؟
حدود ١.٥ گيگ حافظه داخلي ميگيره..