amir2601080
Registered User
عرض سلام وادب خدمت دوستان گرامی
الوعده وفا
قرار شدوقتی گوشی به دستم رسید یه بررسی درمورد قرار بدم
متاسفانه جدای از بحث ارسال که حسابی بنده علاف شدم و درنهایت هم برادرم مجبور به گرفتن گوشی شد وبازهم متاسفانه بجای رنگ مشکی رنگ سفید برام ارسال وبازهم جای تعجب داره که فروشنده محترم توی این چندروز نه جواب تلفن نه جواب مسیج نه جواب پ.خ نه جواب یاهو رو میدادن گوشی از لحاظ سخت افزاری با گفته های سایت وایشون کاملا متفاوت است که عکسهای ضمیمه شده گویای همه ی مطالب است
البته این رو عرض کنم از کیفیت ظاهری دستگاه هیچ اطلاعی ندارم چون این عکسها رو برادرم زحمت کشیده و از گوشی تهیه وبرام ارسال کرده و من هم بنابروظیفه براتون اینجا میذارم
درنهایت از فروشنده تقاضا دارم برای جلب رضایت من( البته اگه مهمه) با بنده تماس بگیرن وتکلیف گوشی رو مشخص کنند بخاطر اینکه بنده وقتی با شرکت تماس گرفتم با این جواب مواجه شدم که مگه شما از ما گوشی خریدی که حالا اومدی از ما طلب داری؟؟؟!!!
درضمن طبق وعده ی ایشون قرار بود پول کرایه توسط ایشون پرداخت بشه که اون هم متاسفانه توسط برادرم به مبلغ 7000 تومان پرداخت شد.
مقدار رم دستگاه، حافظه ی داخلی دستگاه، پیکسل دوربین و... هیچ کدام با اظهارات فروشنده و همچنین سایت مربوطه هماهنگ نیست
آقای حق جو
انصافا از شما بعید بود بنده جواب تلفن شمارو ندادم؟
بنده جواب اس های شمارو ندادم
بد نیست انصاف رو رعایت کنید
من اون بالا ننوشتم شهرستان ها بین 2 تا 4 روز؟
شما روز شنبه سفارش دادین و روزدوشنبه به دستتون رسیده
خیلی بدرفتار کردین همه هم میدونن که من جواب تلفن رو میدم
واقعا براتون متاسفم
درمورد کرایه هم مشکلی نداشت خیلی راحت به بنده میگفتین
میخاستین برگردونین به خود بنده میگفتین من کاراش رو انجام میدادم
الانم که توی یاهو میخام بهتون بگم که جواب نمیدین
بزرگترین دروغ زندگیتون رو امروز گفتین اصلا مهندس همچین صحبتی با شما نکردن
برای یه رنگ دارین کل تاپیک رو خراب میکنین؟
خیلی تمایل به شکایت دارین شکایت کنین بخاطر بازی با آبروی من و شرکت ازتون اعاده حیثیت میکن حتی اگه شده تا خود پلیس فتا میام دوست عزیز
شما مشکلی داشتین پول رو برمیگردندیم باهاتون صحبتشو باشما کرده بودیم که درصورت نارضایتی پول رو برمیگردونیم
پس شما حالا باید جوابگوی مساله ای که برای ما درست کردین باشین
Last edited: