بله رو دسته بيل هم ميشه كش شلوار بست و يه صدايي ازش در آورد اما واقعا اون چيزيه كه ميخواي؟
بابا چرا انقدر حرص میخوری؟
آخرش که خودم میگیرم
اصلا تو ptآنلاین نشو الکی
بله رو دسته بيل هم ميشه كش شلوار بست و يه صدايي ازش در آورد اما واقعا اون چيزيه كه ميخواي؟
بابا چرا انقدر حرص میخوری؟
آخرش که خودم میگیرم
اصلا تو ptآنلاین نشو الکی
من الان دارم به خودم فحش میدم
این تاپیک رو چرا زود تر نیاوردین بالا ؟
اگه میدونستم همچین چیزی هست همون موقع خریده بودم داداش !!!
دیروز یه دونه گیبسون گرفتم الان اینو دیدم پشیمون شدم !
دادا یه قیمت توی پ-خ بهم بده بی زحمت اگه شد اینو بفروشم مال شما رو بخرم
مبل مستضعفيه ديگه :ديعجب مبلی..جنس آمریکایی رو نفروش!!! ..پولش جهنم جنس آمریکایی همش خاطره ست
آقا من که فقط تو کف موندم با دیدن این عکس.ولی به دوستای مغازه دارم میگم اگه خواستن میگم بهت
درضمن آره باهات موافقم در مورد مقایسه جکسون و دین.من کلا اعتقاد دارم کلا V های موجود تو ایران فقط جکسون
سلام . واقعا زیباست!!!!!!!!!!!!!!!درسته سته 81 و85 عالی میشه :skull:اما پیکاپای خودش سیمور دانکنه . تفاوت این دو نوع پیکاپ که خودتون هر دو شو داشتی چی بود؟ مرسی
ببخشید من جواب میدم :دی
نمیشه گفت تفاوتش رو چون یکی اکتیو ـه یکی پسیو و خودشون قبل از اینکه ساز رو تهیه کنند فکر کنم پیکاپ رو عوض کرده بودند و فکر کنم شما با جکسون قبلی ایشون هستید که بازم نمیشه مقایسه کرد چون قطعات و چوب متفاوتی با این گیتار داشته ...
مال prs ـه بگش دیگه ؟ :دی ما که پولمون نمیرسه از اینا بگیریم مبارک صاحبش :دی
زرشك از كجا فهميدي PRS??
آره درسته بگش PRS پد دار هست كه بند كوله اي هم داره و همچنين يه گيره هم داره پشتش براي آويزون كردن گيتار.
كلا خيلي باحاله. فردا عكسشو ميذارم.
هرچی سایت که توش نوشته باشه گیتار الکتریک رو خوندم صفحه به صفحه ، پست به پست :دی
خیلی ها میخوان مثل من پولشو ندارن :دی