esinig
Registered User
ممنون داداش گلماحسان زیر 1 تومن به هیچ وجه نفروش
اگه نتونی بفرستی اپل استور فقط باید اوراقش کنی که بازم حداقل 1 تومن میارزه
آره قطعا ک نمیفروشم
نظرم 1300 هست
ممنون داداش گلماحسان زیر 1 تومن به هیچ وجه نفروش
اگه نتونی بفرستی اپل استور فقط باید اوراقش کنی که بازم حداقل 1 تومن میارزه
خوزستانم داداكجا هستيد شما؟؟ يه روزي رو گوشي كار كنيم شايد نتيجه گرفتيم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دادا راه حلی چیزی اگه داری بفرما انجام بدیمكجا هستيد شما؟؟ يه روزي رو گوشي كار كنيم شايد نتيجه گرفتيم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون آرش جانچه بد شانسی پیش اومده،اونم امانت مردم. منم ipod touch بود کامل بوت نمیشد و موقع ریستور و بعد اکسترک کردن پک، خطایی شبیه به همین میداد که به دلایلی ناشناخته نمیتونه ریستور کنه و چندین بار تکرار کردم و نشد ولی برای آخرین بار خوشبختانه روی یک مک با پورت متفاوت جواب داد و خطایی نداد...البته مورد شما خطایی متفاوت ولی شبیه است،کلا یکی از دلایلی که سمت آیفون نمیرم این سیستم نرم افزاری اپل هست که برای هیچ کسی رو بازی نمیکنه! ولی اندروید گوشی رو هم شخم بزنی باز میشه مثل اولش باز سازیش کرد!
پیشنهاد میکنم قبل از قیمت گذاری و اقدام به فروش دو جای معتبر نشون بدی که تمام تجربشون به کار ببرن و وقتی به یک نه قطعی رسیدی اونوقت به فکر فروش و سایر راه حل ها بیفتی.
پخ دادم عزیزسلام / داداش 4-5 تا ایفون 5 و 5 اس زیر دست من اینطوری شدن / میخوای با این ضرر بفروشی ؟ ؟؟؟؟؟
مشکل کاملا قابل حل هست / خیلیا فکر میکنن نیست اگرم فکر میکنن هست نمیگن تا بز خرش کنن /.
هزینش 1-2 گیگ ترافیک اینترنته فقط / برای راهنمایی پخ بده تا توضیح بدم /.
دمت گرم ایمان جانداداش احسان ایشالا مشکلت حل شه میدونم چقدر سخته امانت اینتوری بشه
درود بر شماداداش انشالله که درست بشه ولی اگر نشد و تصمیم به فروشش گرفتی من خریدارم چون میخوام اوراقش کنم واسه یه ایفونی که دارم و ترکیده ، مطمئناً اگر به قیمت بدید برش میدارم
ممنون از پاسختون والا عرض کنم که اگر گوشی مشکل اپل ایدی نداشته باشه یعنی روی اپل ایدی قفل نکرده باشه و رفته باشه تو ریکاوری من ۱ تومن خریدار هستم البته این قیمتی هستش که دوستان مغازه دار بهم گفتن ولی موجود نداشتن
گفتن که گوشی مورد دار رو تا ۱ تومن برات پیدا میکنیم
دلیل اینکه عرض کردم روی اپل ایدی قفل نشده باشه اینه که از ۲ تا از چیپ های روی بردش میخوام استفاده کنم که اگر اینجوری قفل شده باشه دیگه روی گوشی خودم سوار نمیشه و برای من هم قابل استفاده نمیشه
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
آره آرش جان اپل آیدی روش نبوده موردی ندارهمنظورم اینه که گزینه find my iphone فعال نبوده باشه و اگرم بوده باشه فقط میشه با همون اپل ایدی و پسورد غیر فعالش کرد که اگر صاحب گوشی خودتون باشید دیگه مشکلی پیش نمیاد و اپل ایدی و پسورد رو بهش میدیم که این گزینه خاموش بشه و اپل ایدی رو از توش حذف میکنیم
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
دستت درد نکنه داداشیمن یه بار گوشی یکی رو میخواستم ریستور کنم بعد از بالا امدن دیدیم لاک بوده (ایفون 4 بود با نرم افزار انلاک شده بود) کلی افتادم تو هزینه که انلاک فکتوری بشه :| خیلی حس بدیه خدایی
اگه خواستی من المان و انگلیس فامیل دارم بفرستم برات تعویض کنن خودم پولی نمیگیرم ولی هزینه پستش باخودت داداش اگه خواستی پخ بده