• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یه آیفون 5س در حد با شرایط خاص

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
احسان زیر 1 تومن به هیچ وجه نفروش
اگه نتونی بفرستی اپل استور فقط باید اوراقش کنی که بازم حداقل 1 تومن میارزه
ممنون داداش گلم
آره قطعا ک نمیفروشم
نظرم 1300 هست

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
چه بد شانسی پیش اومده،اونم امانت مردم. منم ipod touch بود کامل بوت نمیشد و موقع ریستور و بعد اکسترک کردن پک، خطایی شبیه به همین میداد که به دلایلی ناشناخته نمیتونه ریستور کنه و چندین بار تکرار کردم و نشد ولی برای آخرین بار خوشبختانه روی یک مک با پورت متفاوت جواب داد و خطایی نداد...البته مورد شما خطایی متفاوت ولی شبیه است،کلا یکی از دلایلی که سمت آیفون نمیرم این سیستم نرم افزاری اپل هست که برای هیچ کسی رو بازی نمیکنه! ولی اندروید گوشی رو هم شخم بزنی باز میشه مثل اولش باز سازیش کرد!
پیشنهاد میکنم قبل از قیمت گذاری و اقدام به فروش دو جای معتبر نشون بدی که تمام تجربشون به کار ببرن و وقتی به یک نه قطعی رسیدی اونوقت به فکر فروش و سایر راه حل ها بیفتی.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
چه بد شانسی پیش اومده،اونم امانت مردم. منم ipod touch بود کامل بوت نمیشد و موقع ریستور و بعد اکسترک کردن پک، خطایی شبیه به همین میداد که به دلایلی ناشناخته نمیتونه ریستور کنه و چندین بار تکرار کردم و نشد ولی برای آخرین بار خوشبختانه روی یک مک با پورت متفاوت جواب داد و خطایی نداد...البته مورد شما خطایی متفاوت ولی شبیه است،کلا یکی از دلایلی که سمت آیفون نمیرم این سیستم نرم افزاری اپل هست که برای هیچ کسی رو بازی نمیکنه! ولی اندروید گوشی رو هم شخم بزنی باز میشه مثل اولش باز سازیش کرد!
پیشنهاد میکنم قبل از قیمت گذاری و اقدام به فروش دو جای معتبر نشون بدی که تمام تجربشون به کار ببرن و وقتی به یک نه قطعی رسیدی اونوقت به فکر فروش و سایر راه حل ها بیفتی.
ممنون آرش جان
اصلا فکرم کار نمیکنه
گوشی دوستم دستم اینجور داشته دارم میمیرم از شرمندگی
بازم ممنون داداش
فردا میفرستم واسه رفیقی ببینم چ میگه

Angry Bird

Registered User
لایک‌ها
109
سلام / داداش 4-5 تا ایفون 5 و 5 اس زیر دست من اینطوری شدن / میخوای با این ضرر بفروشی ؟ ؟؟؟؟؟
مشکل کاملا قابل حل هست / خیلیا فکر میکنن نیست اگرم فکر میکنن هست نمیگن تا بز خرش کنن /.
هزینش 1-2 گیگ ترافیک اینترنته فقط / برای راهنمایی پخ بده تا توضیح بدم /.

imi75

Registered User
لایک‌ها
197
داداش احسان ایشالا مشکلت حل شه میدونم چقدر سخته امانت اینتوری بشه

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
داداش انشالله که درست بشه ولی اگر نشد و تصمیم به فروشش گرفتی من خریدارم چون میخوام اوراقش کنم واسه یه ایفونی که دارم و ترکیده ، مطمئناً اگر به قیمت بدید برش میدارم

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
سلام / داداش 4-5 تا ایفون 5 و 5 اس زیر دست من اینطوری شدن / میخوای با این ضرر بفروشی ؟ ؟؟؟؟؟
مشکل کاملا قابل حل هست / خیلیا فکر میکنن نیست اگرم فکر میکنن هست نمیگن تا بز خرش کنن /.
هزینش 1-2 گیگ ترافیک اینترنته فقط / برای راهنمایی پخ بده تا توضیح بدم /.
پخ دادم عزیز

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
داداش احسان ایشالا مشکلت حل شه میدونم چقدر سخته امانت اینتوری بشه
دمت گرم ایمان جان
آره واقعا منم آدمیم که الان 2روز و 2شبه نخوابیدم یعنی خوابم نمیبره از ناراحتی و استرس
دعا کن واسم

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
داداش انشالله که درست بشه ولی اگر نشد و تصمیم به فروشش گرفتی من خریدارم چون میخوام اوراقش کنم واسه یه ایفونی که دارم و ترکیده ، مطمئناً اگر به قیمت بدید برش میدارم
درود بر شما
والا همچنان درگیریم باهاش
شما سقف قیمتی ک میدین بفرمایین توی پخ
ممنون

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون از پاسختون والا عرض کنم که اگر گوشی مشکل اپل ایدی نداشته باشه یعنی روی اپل ایدی قفل نکرده باشه و رفته باشه تو ریکاوری من ۱ تومن خریدار هستم البته این قیمتی هستش که دوستان مغازه دار بهم گفتن ولی موجود نداشتن
گفتن که گوشی مورد دار رو تا ۱ تومن برات پیدا میکنیم
دلیل اینکه عرض کردم روی اپل ایدی قفل نشده باشه اینه که از ۲ تا از چیپ های روی بردش میخوام استفاده کنم که اگر اینجوری قفل شده باشه دیگه روی گوشی خودم سوار نمیشه و برای من هم قابل استفاده نمیشه

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
منظورم اینه که گزینه find my iphone فعال نبوده باشه و اگرم بوده باشه فقط میشه با همون اپل ایدی و پسورد غیر فعالش کرد که اگر صاحب گوشی خودتون باشید دیگه مشکلی پیش نمیاد و اپل ایدی و پسورد رو بهش میدیم که این گزینه خاموش بشه و اپل ایدی رو از توش حذف میکنیم

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
ممنون از پاسختون والا عرض کنم که اگر گوشی مشکل اپل ایدی نداشته باشه یعنی روی اپل ایدی قفل نکرده باشه و رفته باشه تو ریکاوری من ۱ تومن خریدار هستم البته این قیمتی هستش که دوستان مغازه دار بهم گفتن ولی موجود نداشتن
گفتن که گوشی مورد دار رو تا ۱ تومن برات پیدا میکنیم
دلیل اینکه عرض کردم روی اپل ایدی قفل نشده باشه اینه که از ۲ تا از چیپ های روی بردش میخوام استفاده کنم که اگر اینجوری قفل شده باشه دیگه روی گوشی خودم سوار نمیشه و برای من هم قابل استفاده نمیشه

منظورم اینه که گزینه find my iphone فعال نبوده باشه و اگرم بوده باشه فقط میشه با همون اپل ایدی و پسورد غیر فعالش کرد که اگر صاحب گوشی خودتون باشید دیگه مشکلی پیش نمیاد و اپل ایدی و پسورد رو بهش میدیم که این گزینه خاموش بشه و اپل ایدی رو از توش حذف میکنیم

آره آرش جان اپل آیدی روش نبوده موردی نداره
find my iphone هم خاموش بوده
چشم ایشالا ک درست شه و بهتون پخ دادم

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
من یه بار گوشی یکی رو میخواستم ریستور کنم بعد از بالا امدن دیدیم لاک بوده (ایفون 4 بود با نرم افزار انلاک شده بود) کلی افتادم تو هزینه که انلاک فکتوری بشه :| خیلی حس بدیه خدایی
اگه خواستی من المان و انگلیس فامیل دارم بفرستم برات تعویض کنن خودم پولی نمیگیرم ولی هزینه پستش باخودت داداش اگه خواستی پخ بده

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
راستی اگه هم خواستی با امضام هم تعویض میکنم خودم میفرستم اپل استور برای خودم تعویض کنن

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
من یه بار گوشی یکی رو میخواستم ریستور کنم بعد از بالا امدن دیدیم لاک بوده (ایفون 4 بود با نرم افزار انلاک شده بود) کلی افتادم تو هزینه که انلاک فکتوری بشه :| خیلی حس بدیه خدایی
اگه خواستی من المان و انگلیس فامیل دارم بفرستم برات تعویض کنن خودم پولی نمیگیرم ولی هزینه پستش باخودت داداش اگه خواستی پخ بده
دستت درد نکنه داداشی
نمیدونی هزینه رفت و آمدش چند میشه؟

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
والا هزینه پستش مطمئنا از ضررش کمتره ولی ممکنه وقتی برگرده ازت گمرک بگیرن که اونو ادم زورش میاد ولی از این همه ضرر فکر کنم بهتر باشه

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
14% به خاطر یه گوشی چینی از من گمرک گرفتن :|
پستشم بستگی به پستی که باش میخوای پست کنی داره که باز بیشتر رابطه مستقیم با زمانش داره مثلا tnt پست خوبیه ولی گرون زود هم میرسه باید انواع پست هارو نگاه کنی یا اصلا یه روز برو دفتر پست ازشون سوال کن دیگه چون واسه من که نمیفرستی من ادرس میدم خودت پست میکنی باز از اون ور هم برات پست میکنن

بالا