چی شد بالاخره موجوده یا فروش رفته...آخرین قیمتی که مد نظرتون هست چنده؟
Mey$aM Registered User تاریخ عضویت 26 آگوست 2005 نوشتهها 1,937 لایکها 61 سن 41 محل سکونت Tehran 1 آپریل 2011 #21 چی شد بالاخره موجوده یا فروش رفته...آخرین قیمتی که مد نظرتون هست چنده؟
bykalak Registered User تاریخ عضویت 22 مارس 2011 نوشتهها 785 لایکها 1 محل سکونت تهران 1 آپریل 2011 #22 به نقل از LH2005 : چی شد بالاخره موجوده یا فروش رفته...آخرین قیمتی که مد نظرتون هست چنده؟ کلیک کنید تا بازشود... موجوده آخرین قیمت 200
به نقل از LH2005 : چی شد بالاخره موجوده یا فروش رفته...آخرین قیمتی که مد نظرتون هست چنده؟ کلیک کنید تا بازشود... موجوده آخرین قیمت 200
bykalak Registered User تاریخ عضویت 22 مارس 2011 نوشتهها 785 لایکها 1 محل سکونت تهران 1 آپریل 2011 #23 به نقل از Cyber.Back : خلاصه کاری به این کارا ندارم که کی و کجا بهت چقدر پیشنهاد داده من حاضرم تا 90.000 هم بهت بدم خواستی درخدمتیم ! نخواستی هم میل خودته هرکی خودش اختیار مال خودشو داره شاد باشید... کلیک کنید تا بازشود... خواهش میکنم خدمت از ماست اینو که اون قیمت نمیدم هر چند قابل شمارو نداره ولی یه خط دیگه دارم تو مایه های همینه اونو 100 تومن میدم شمارشو واست پیغام خصوصی میکنم
به نقل از Cyber.Back : خلاصه کاری به این کارا ندارم که کی و کجا بهت چقدر پیشنهاد داده من حاضرم تا 90.000 هم بهت بدم خواستی درخدمتیم ! نخواستی هم میل خودته هرکی خودش اختیار مال خودشو داره شاد باشید... کلیک کنید تا بازشود... خواهش میکنم خدمت از ماست اینو که اون قیمت نمیدم هر چند قابل شمارو نداره ولی یه خط دیگه دارم تو مایه های همینه اونو 100 تومن میدم شمارشو واست پیغام خصوصی میکنم