• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکی از شاخ ترین هاچ بک های کرج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
داااووش همیچن گفتی شاخ فک کردیم موتور فوردشوگان فابریکی قدیمی ـه روش ــــه :D

من نمیفهمم ماشینی که 63اسب بیشتر تولید نمیکنه چه نیازی ب این دَرها و دورشمار ها و منبع اگزوز و......داره!!!! نه از بحث فنی چیزی بره گفتن داره و نه ظاهری

در ضمن این نوع در هارو بره ماشین ها دو در میذارن معمولا سیویکی سی آر ایکسی چیزی

میدونی اسم تاپیک با ظاهر و قدرت و حتی ارتفاع کژوآل و فاق لاستیک های خنده داره این ماشین پارادوکس شدیدی تحویل مخاطب میده

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
با عرض پوزش میتونم بپرسم دلیل فروشتون چی هست؟

یک سوال دیگه هم که داشتم زیر ماشین SMD نصب کردین؟

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
داااووش همیچن گفتی شاخ فک کردیم موتور فوردشوگان فابریکی قدیمی ـه روش ــــه :D

من نمیفهمم ماشینی که 63اسب بیشتر تولید نمیکنه چه نیازی ب این دَرها و دورشمار ها و منبع اگزوز و......داره!!!! نه از بحث فنی چیزی بره گفتن داره و نه ظاهری

در ضمن این نوع در هارو بره ماشین ها دو در میذارن معمولا سیویکی سی آر ایکسی چیزی

میدونی اسم تاپیک با ظاهر و قدرت و حتی ارتفاع کژوآل و فاق لاستیک های خنده داره این ماشین پارادوکس شدیدی تحویل مخاطب میده

خییییلیییییییی خندیدم ب **** ب جای این ک***** شعرا عکس ماشینتو بذار ببین چه شاهکاری جمع کردی

این چی میگه؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek:

این داداشمون یهو فوران ید فرمودند آقای با نمک چشاش پاره شده فکر کنم انقد مجله اتوموبیل خونده

با عرض پوزش میتونم بپرسم دلیل فروشتون چی هست؟

یک سوال دیگه هم که داشتم زیر ماشین SMD نصب کردین؟

والا دلیل فروش بیماریه حاد ماشین بازیه ک بهتره آدم سرطان بگیره اما ماشین باز نباشه زیرش هم بعله smd هستش

Zeon

Registered User
لایک‌ها
4
داداش قیمتت درسته با این لوازم که داری . یکی از رفیقا تو مشهد یه 88 بی رنگ مشکی که حتی بیمه !! نداشت رو یه 13 خرید !
به نظرم ماشینت به قیمت داری میدی .
حیفه فروش این عروسک

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
خییییلیییییییی خندیدم ب **** ب جای این ک***** شعرا عکس ماشینتو بذار ببین چه شاهکاری جمع کردی

میخند :D خنده هم داره دیگه ماشین 63 اسبی ت..مَکس اسپید چندتا میره ماشینت؟ 120 تا با تق و توقی که دنبلان آدمو به لرزه در مییاره :D میرسه به اون پولساره؟! اینجور که شوما کف خوابش کردی فک کنم هفته ای 3بار پولوس میخری بره ماشینت ..فک کن این ارتفاع با کمک های فابریکی سایپا :D صندلی های اسپارکو تقل ت که خیلی همخونی داره با اینتریور سایپا :D

جالب اینجاست که هر کی پراید رو میخوابونه احساس غرور هم میکنه! اسمش روش دیگه Pride

باوووو Noob تر از این حرفایید

به شماها هم میشه گفت ماشین باز!؟ ZaaarT..رسما ایران 68 و ماشین بازهای کرج( که اکثر ژاپنی-آمریکایی باز هستن ) رو بردی زیرسئوال

قبل اینکه ماشین منو ببینی حدمن از ایزی لایف استفاده کن..

(نیازی هم به جمع کردن نی ..خودش به صورت فابریکی جمع ــــه..19ساله باهامه .20سال دیگه هم خواهد بود)

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
داداش قیمتت درسته با این لوازم که داری . یکی از رفیقا تو مشهد یه 88 بی رنگ مشکی که حتی بیمه !! نداشت رو یه 13 خرید !
به نظرم ماشینت به قیمت داری میدی .
حیفه فروش این عروسک

چاکرتم داداشی

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
میخند :D خنده هم داره دیگه ماشین 63 اسبی ت..مَکس اسپید چندتا میره ماشینت؟ 120 تا با تق و توقی که دنبلان آدمو به لرزه در مییاره :D میرسه به اون پولساره؟! اینجور که شوما کف خوابش کردی فک کنم هفته ای 3بار پولوس میخری بره ماشینت ..فک کن این ارتفاع با کمک های فابریکی سایپا :D صندلی های اسپارکو تقل ت که خیلی همخونی داره با اینتریور سایپا :D

جالب اینجاست که هر کی پراید رو میخوابونه احساس غرور هم میکنه! اسمش روش دیگه Pride

باوووو Noob تر از این حرفایید

به شماها هم میشه گفت ماشین باز!؟ ZaaarT..رسما ایران 68 و ماشین بازهای کرج( که اکثر ژاپنی-آمریکایی باز هستن ) رو بردی زیرسئوال

قبل اینکه ماشین منو ببینی حدمن از ایزی لایف استفاده کن..

(نیازی هم به جمع کردن نی ..خودش به صورت فابریکی جمع ــــه..19ساله باهامه .20سال دیگه هم خواهد بود)

ی هاچبک میارم از کرج سره سوئیچ باهات کورس میندازم لگنت ک شاخ نیست بهش مینازی گوشولو کمک هایه ماشینم لوازم دوو هستش 175 تا هم جلو چشمات خیلی راحت میرونمش خواستی بزنگ بچه خوشگل عمو جون 09362287009

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
ی هاچبک میارم از کرج سره سوئیچ باهات کورس میندازم لگنت ک شاخ نیست بهش مینازی گوشولو کمک هایه ماشینم لوازم دوو هستش 175 تا هم جلو چشمات خیلی راحت میرونمش خواستی بزنگ بچه خوشگل عمو جون 09362287009

با آکورد انقد خوشحالی ی چلنجر دستت بیوفته ک خودتو خراب میکنی پسر

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
ی هاچبک میارم از کرج سره سوئیچ باهات کورس میندازم لگنت ک شاخ نیست بهش مینازی گوشولو کمک هایه ماشینم اوازم دوو هستش 175 تا هم جلو چشمات خیلی راحت میرونمش خواستی بزنگ بچه خوشگل عمو جون 09362287009

LOL

یعنی خودت با این عروسکت نمیای :D یه کورسی شعری مییارم رو ولش کون از خودت بگو عمو

بره امثال شما باید بیتل رو بکشم بیرون
:cool:

با آکورد انقد خوشحالی ی چلنجر دستت بیوفته ک خودتو خراب میکنی پسر

مرکوری گروگر هم دارم همراه ش ولی اندازه شوما خوشحال نیستم..ای کاش جای شوما بودم توقعاتت خیلی پایینه دنیات خیلی کوچیکه و همین باعث میشه خوشحال باشی

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
والا منم ی دنیا کلکسون عکس دارم و یدونه هاچبک
میخوای بیار از نزدیک ببینیم اینارو لذت بریم خوب حیفه تو پارکینگ بخوابونیش منم B.P باز نییستم علاقم تو ظاهره ماشین و این چیزاست و الا شک نکن بدجوری میمالیدمت ب آسفالت

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
من فکر میکنم این دوستمون تاحالا موتور هم سوار نشدن
تایپ کردنشون که میخوره زیر 12 سال باشن
در هرصورت هم واسه خودتون هم ماشینتون ارزوی موفقیت میکنم :cool:

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
B.P باز نییستم علاقم تو ظاهره ماشین و این چیزاست و الا شک نکن بدجوری میمالیدمت ب آسفالت

همون جواد بازی خودمون :D اشتباهت همینجاست خرج ظاهر ماشین هایی میکنی که لیاقتشو ندارن..حداقل خرج ماشینی کن که ارزشش رو داشته باشه ..ظاهر که شرط نیست ..همین ظاهر همین ارتفاع غیراستاندارت میدونه چقدر موتور و تعلیق ماشین رو میگاجونه! پراید صفرش همینجوری مشکل تعلیق داره دیگه چه برسه به این که دستکاری بشه ..کمتر کسی ریسک میکنه همچین ماشین هایی رو بخره

ماشینی که میخواد ظاهرش اینطوری بشه حداقل باید تیون بشه و بعد.وگرنه فابریک نگه ش میداشتی با ضرر کمتری میفروختی

میخوای ببینی جمعه بیا تهــــــــــــــــــه قلعه مرغی

خودم با آکورد مییام

داوووشمم با سیویک Super Hp

هر هر هرت! سوراخات کوجاست نمکدون!

پست هات شد 205تا

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
دعوا نکنید بابا رینگاشو جدا نمیفروشه دیگه:|
عجب سیویکیه سیکی گیریخ:|

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
دعوا نکنید بابا رینگاشو جدا نمیفروشه دیگه:|
عجب سیویکیه سیکی گیریخ:|

این رینگ های غیراستاندار خاویار ماشینو مییاره جلو چشه! اونم پرایط!. به نحوه قرار گیری جاپبچ نیگاه کن ! تو رینگ های استاندارد پره ای پیچ ها به صورت + قرار میگیرن در ضمن تو این سایز باید رینگ به صورت توپی باشه نه این که با این فاق لاستیک همیچن چیزی خیلی جرات میخواد روندنش .. همراه این رینگا باید استرس بار هم بخری بره ماشین :D و پول بره پولوس بذاری کنار

آره حیف که صندلیهاش اسپارکو نی :( و Nismo ــــــــه فابریکی ـه

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
این رینگ های غیراستاندار خاویار ماشینو مییاره جلو چشه! اونم پرایط!. به نحوه قرار گیری جاپبچ نیگاه کن ! تو رینگ های استاندارد پره ای پیچ ها به صورت + قرار میگیرن در ضمن تو این سایز باید رینگ به صورت توپی باشه نه این که با این فاق لاستیک همیچن چیزی خیلی جرات میخواد روندنش .. همراه این رینگا باید استرس بار هم بخری بره ماشین :D و پول بره پولوس بذاری کنار

آره حیف که صندلیهاش اسپارکو نی :( و Nismo ــــــــه فابریکی ـه

شاستی بند نصب شده ک ارتفاع ب پلوس فشار نیاره و باز نشه ک از جا نزنه بیرون و لرزش ایجاد نکنه رینگ ها هم برا ماشین مشکلی پیش نمیاره ب شکل قرار گیری پیچ ها هم اطلاع کامل دارم اما این رینگا خوشگل ترن:rolleyes:

لایک‌ها
0
فقط میتونم بگم پرایده
بعدش
تو رو پرایدت سیستم نصب کردی ؟
یا
روی سیستمت پراید نصب کردی ؟
:D

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
فقط میتونم بگم پرایده
بعدش
تو رو پرایدت سیستم نصب کردی ؟
یا
روی سیستمت پراید نصب کردی ؟
:D

:Dوالا داداش من ی وانت گرفتم وسایلمو بردم دم نمایشگاه گفتم آقا ی ماشین واسه اینا بهم میدی؟

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
من فکر میکنم این دوستمون تاحالا موتور هم سوار نشدن
تایپ کردنشون که میخوره زیر 12 سال باشن
در هرصورت هم واسه خودتون هم ماشینتون ارزوی موفقیت میکنم :cool:

من چاکرتم دادا این دوستمون خیلی اهل b.p هستش ک من نیستم واسه همین بحثمون بی نتیجه میشه رشته ما با هم کلی فرق میکنه ایشونم ایشالله موفق باشه ;)

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
استارتر میخواد ماشینی رو که با سلیقه خودش جمع کرده به قیمتی که عشقش میکشه بفروشه...بقیه هم یا خریدارن یا نیستن...اونایی هم که خریدار نیستن به نظر من دلیل نداره بحث های حاشیه ای درست کنن.اگه خوشتون نمیاد جواده یا هرچی نخرید...اگر پراید سواری براتون کسر شانه اصلا تو این تاپیک چکار میکنید؟؟؟بعید میدونم خودتون خوشتون بیاد یکی بیاد و تاپیکتون رو بهم بریزه.غیر از اینه که اگر کسی با خودتون اینکارو بکنه میرینید به سر تا پاش؟؟؟به والله بد نیست هر چیزی که واسه خودتون میپسندین برای دیگرانم بپسندین.هر ابلهی میدونه که پراید در بهترین وضعیت ماشین ایده ال و استانداردی نیست...فرمونش هیدرولیک باشه ترمزش abs باشه 4 تا ستونش ایر بگ داشته باشه بازم اشغاله...ولی ادم باید با وصع مالی و اندازه جیبش از زندگیش لذت ببره...دوستان بنزو ب ام دابلیو سوارفرازمینی که خودتون رو خیلی بالا تر از ما ادمای خاکی و فانی تصور میکنید این اقا هم شعورش میرسه و میخواد خودشو از پراید به پرشیا ارتقا بده لطفا و خواهشا بزارین مردم به کاسبیشون برسن...چیزی که تو این شهر زیاده ادم مایه دارو ماشین گرون قیمته.نیاد اون روزی که یه بچه خر مایه که قدش تا زیر بیضه های شمام نیست با بوگاتی و لامبورگینیش بیاد از روی ماشین و شخصیت و غرورتون رد بشه...ادم دلش بد جوری میشکنه...به اندازه کافی تو این زندگی گه تنش هست که اعصاب ادمو بریزه به هم.شماها دیگه اینجا بی خیال شید سر جدتون...امیدوارم به قیمت بفروشید.ماشین تمیز و سر حال و قشنگیه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا