• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکی از شاخ ترین هاچ بک های کرج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kiaarash

Registered User
لایک‌ها
5
من این ماشینو تو خیابون برغان وقتی صاحبش داشت ادرس مسجد میگرفت از نزدیک دیدم قبلا هم پایه کوه دیده بودم

ماشین با توجه به هزینه ای که صاحبش کرده بد جم نشده که بخواد انقدر راجبش بحث بشه اونم با این لحن سلیقه صاحبش محترم هستش

با بچه های کرج کل کل نکنین از بی 5 بگیر بیا تا .... موجوده

لازم باشه 454 رو هم استارت میزنیم برات هادی جان که دیگه از امریکایی کسی حرفی نزنه

کرج تا دندون مسلحه :blush:

فقط hetfield تو امضاش خوبه

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
استارتر میخواد ماشینی رو که با سلیقه خودش جمع کرده به قیمتی که عشقش میکشه بفروشه...بقیه هم یا خریدارن یا نیستن...اونایی هم که خریدار نیستن به نظر من دلیل نداره بحث های حاشیه ای درست کنن.اگه خوشتون نمیاد جواده یا هرچی نخرید...اگر پراید سواری براتون کسر شانه اصلا تو این تاپیک چکار میکنید؟؟؟بعید میدونم خودتون خوشتون بیاد یکی بیاد و تاپیکتون رو بهم بریزه.غیر از اینه که اگر کسی با خودتون اینکارو بکنه میرینید به سر تا پاش؟؟؟به والله بد نیست هر چیزی که واسه خودتون میپسندین برای دیگرانم بپسندین.هر ابلهی میدونه که پراید در بهترین وضعیت ماشین ایده ال و استانداردی نیست...فرمونش هیدرولیک باشه ترمزش abs باشه 4 تا ستونش ایر بگ داشته باشه بازم اشغاله...ولی ادم باید با وصع مالی و اندازه جیبش از زندگیش لذت ببره...دوستان بنزو ب ام دابلیو سوارفرازمینی که خودتون رو خیلی بالا تر از ما ادمای خاکی و فانی تصور میکنید این اقا هم شعورش میرسه و میخواد خودشو از پراید به پرشیا ارتقا بده لطفا و خواهشا بزارین مردم به کاسبیشون برسن...چیزی که تو این شهر زیاده ادم مایه دارو ماشین گرون قیمته.نیاد اون روزی که یه بچه خر مایه که قدش تا زیر بیضه های شمام نیست با بوگاتی و لامبورگینیش بیاد از روی ماشین و شخصیت و غرورتون رد بشه...ادم دلش بد جوری میشکنه...به اندازه کافی تو این زندگی گه تنش هست که اعصاب ادمو بریزه به هم.شماها دیگه اینجا بی خیال شید سر جدتون...امیدوارم به قیمت بفروشید.ماشین تمیز و سر حال و قشنگیه

قربونت دادا

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
من این ماشینو تو خیابون برغان وقتی صاحبش داشت ادرس مسجد میگرفت از نزدیک دیدم قبلا هم پایه کوه دیده بودم

ماشین با توجه به هزینه ای که صاحبش کرده بد جم نشده که بخواد انقدر راجبش بحث بشه اونم با این لحن سلیقه صاحبش محترم هستش

با بچه های کرج کل کل نکنین از بی 5 بگیر بیا تا .... موجوده

لازم باشه 454 رو هم استارت میزنیم برات هادی جان که دیگه از امریکایی کسی حرفی نزنه

کرج تا دندون مسلحه :blush:

فقط hetfield تو امضاش خوبه

من چاکرتم دادا اتفاقا امشبم بالا بودم ماشالله بچه های کرج پرچمشون همیشه بالاست

signul

Registered User
لایک‌ها
938
حاجی ماشین خوبیه اما چه کنیم ما که پول خریدشو نداریم :(
اما شما بیا و عکس جدید بزار ازش ما حال کنیم :D
داخل ماشین بیرون کلا ببینم چه کردی :D

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
حاجی ماشین خوبیه اما چه کنیم ما که پول خریدشو نداریم :(
اما شما بیا و عکس جدید بزار ازش ما حال کنیم :D
داخل ماشین بیرون کلا ببینم چه کردی :D

اولا قابل دار نیست
بعدشم والا داداش دوربین دم دستم ندارم گیرم اومد رو چشمم اونم اضافه میکنم

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
سلام هادی جان..روزت بخیر..
یه جایی از تاپیکت خوندم که ماشینت شاسی بند داره...امکانش هست یه توضیحی..عکسی..در موردش بدی..؟
:cool:

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
سلام هادی جان..روزت بخیر..
یه جایی از تاپیکت خوندم که ماشینت شاسی بند داره...امکانش هست یه توضیحی..عکسی..در موردش بدی..؟
:cool:

سلام داداشی
والا عکس سخته ازش بگیرم چون زیر ماشین ب سر شاستی ها بسته شده و ی وسیله ایه ک سره شاستی با 4تا پیچ بسته میشه و از اونجایی ک شاستیه پراید ضعیفه وقتی ارتفاع میزنی بهتره ک اینو نصب کنی تا شاستی وا نشه و چرخایه ماشین کج نشه به این حالت \----/ و پلوس بیرون نزنه یا لرزش پیدا نکنه

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
سلام داداشی
والا عکس سخته ازش بگیرم چون زیر ماشین ب سر شاستی ها بسته شده و ی وسیله ایه ک سره شاستی با 4تا پیچ بسته میشه و از اونجایی ک شاستیه پراید ضعیفه وقتی ارتفاع میزنی بهتره ک اینو نصب کنی تا شاستی وا نشه و چرخایه ماشین کج نشه به این حالت \----/ و پلوس بیرون نزنه یا لرزش پیدا نکنه

مرسی دادا...
من استرس بار برای 2 سر کمک و یه چیزی شبیه همون برای سر شاسی البته از زیر (محافض شاسی) نصب هست روی ماشینم..میخواستم بدونم چیزی متفاوت از اینهاست که ظاهرا خیلی تفاوت نمیکنه..
در هر صورت سپاسگذار..:cool:
325638_cskyln_m.jpg

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
مرسی دادا...
من استرس بار برای 2 سر کمک و یه چیزی شبیه همون برای سر شاسی البته از زیر (محافض شاسی) نصب هست روی ماشینم..میخواستم بدونم چیزی متفاوت از اینهاست که ظاهرا خیلی تفاوت نمیکنه..
در هر صورت سپاسگذار..:cool:
مشاهده پیوست 468524

همینه داداش اما واسه شما از جنس میله ایش هست

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
عجب جیگری حیف که خدا از اسمون پول نمیندازه برامون پایین وگر نه 2میلیون بالای قیمت +اون چیز میزا که اون پشت قایم کردی میخریدمش
خوب بفروشی دادا

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
عجب جیگری حیف که خدا از اسمون پول نمیندازه برامون پایین وگر نه 2میلیون بالای قیمت +اون چیز میزا که اون پشت قایم کردی میخریدمش
خوب بفروشی دادا

:)خیلی گلی داداش اصلا قابلدار نیست

stole110

Registered User
لایک‌ها
481

ҒarHad

Registered User
لایک‌ها
254
هاچ بک مگه مدل 88 هم داره ؟

omidhat1