• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه لپ تاپ Asus N53SV خیلی سالم و خوش قیمت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام
با توجه به شرایط پیش آمده در بازار سخت افزار قیمت ارایه شده کاملا منصفانه و مناسب هست .
از تو عکسها هم معلومه که خیلی با سلیقه و تمیز نگهداری شده .

بعید میدونم از هفته دیگه آکبند یه همچنین دستگاهی را بشه زیر 1700-1800 گرفت .

امروز یکی از دوستان میگفت لپتاپ 800 تومانی که هفته گذشته التماس میکردند و کسی نمیخرید را امروز 1020 به همکار دادند تازه آنهم بخاطر اصرار طرف و الا امروز اصلا کسی جنسی نمیفروخته و همه منتظر قیمتها بالاتر بره .

قیمتها تا آخر سال فقط سیر سعودی خواهد داشت و هر کسی که قصد خرید قطعی داره هر چی زودتر بخره برد کرده .

آقای برزوئی هم کاملا مورد تائید هستند و با خیال راحت خریدتون را انجام بدید :)

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
با توجه به شرایط پیش آمده در بازار سخت افزار قیمت ارایه شده کاملا منصفانه و مناسب هست .
از تو عکسها هم معلومه که خیلی با سلیقه و تمیز نگهداری شده .

بعید میدونم از هفته دیگه آکبند یه همچنین دستگاهی را بشه زیر 1700-1800 گرفت .

امروز یکی از دوستان میگفت لپتاپ 800 تومانی که هفته گذشته التماس میکردند و کسی نمیخرید را امروز 1020 به همکار دادند تازه آنهم بخاطر اصرار طرف و الا امروز اصلا کسی جنسی نمیفروخته و همه منتظر قیمتها بالاتر بره .

قیمتها تا آخر سال فقط سیر سعودی خواهد داشت و هر کسی که قصد خرید قطعی داره هر چی زودتر بخره برد کرده .

آقای برزوئی هم کاملا مورد تائید هستند و با خیال راحت خریدتون را انجام بدید :)
جناب بهزادتک پست شما تو تاپیک من یه افتخاره ، ممنون دوست عزیز ، شما دستور بفرمائید این دستگاه کادو شده تقدیم میکنم بزرگوار

بزخری هم حدی داره !!!
ممنون دوست من . بله واقعاً قیمت پیشنهادی ایشون غیرمنصفانه بود ولی خوب اشکال نداره دیگه .

saeed_ssss2002

Registered User
لایک‌ها
81
سلام کاکه
خوبین من با این قیمت میخوامش ولی هزینه پست و همه چیز به عهده خودتون

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
با موس هم 1220 بهت میدم اوکی برادر
سلام عزیز ، ببخشید دیر جواب دادم ، یه مدتی pt خارج از دسترس بود ، به هر حال قیمتی که من برای لپ تاپ گذاشتم کاملا منصفانه هست ، کافیه تو همین انجمن یه سرچ کوچولو بکنید و قیمت دستتون بیاد ، به هر حال لطف کنید تصمیمتون بگیرید ، قیمت آخر 1200 برای لپ تاپ و در صورتی که موس هم بخواهید 50 اضافه میشه ( میتونید نخرینش ، چون فروشش برام خیلی سنگینه ) ، هزینه ارسال هم که مشخصه با خریداره . توضیح اینکه اینی که می بینید از قیمت نهایی کم کردم نه به خاطر نیازه و نه به خاطر اینی که رو دستم مونده ( اگر کسی نخوادش خودم ازش استفاده می کنم ) ، به خاطر اینه که شاید بیشتر از من کسی ازش استفاده داشته باشه و با مبلغ خوب یه لپ تاپ خوب بخره . ممنون .

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
wavey.gif
UPPP

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
پایان مزایده امشب ساعت 24 به بالاترین قیمت پیشنهادی ، بعد از این ساعت احتمالا می پیچمش و میزارمش برا بچم ، شاید 10 سال دیگه گفت لپ تاپ می خوام .
swing2.gif
------------>
notebook.gif

jabermoradi

Registered User
لایک‌ها
5
پایان مزایده امشب ساعت 24 به بالاترین قیمت پیشنهادی ، بعد از این ساعت احتمالا می پیچمش و میزارمش برا بچم ، شاید 10 سال دیگه گفت لپ تاپ می خوام .
swing2.gif
------------>
notebook.gif

اون موقه فکر کنم که یه لنز بجا کامپیوتر بزاریم چشممون
عتیقه براش نگهمیداری نگه دار:lol::D

avan

Registered User
لایک‌ها
207
1230 هستم.
موس هم زیاد لازمم نیست..... بجاش هزینه پست با شما.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
مدت باقیمانده تا پایان مهلت خرید <<< 2 ساعت >>> ، آخرین قیمت 1230

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
جناب avan به علّت انجام تحقیقات پس از دادن قیمت قطعی و متوجه شدن اینکه لپ تاپ من بلوری !!!! ندارد انصراف دادند ، عجب حکایتیه . پایان فروش هم 15 دقیقه دیگه ، خداروشکر داره ختم به خیر میشه !!!

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
حیف که زورم نمیرسه و الا شک نمیکردم میزدم تو گوش این غول

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
با موس هم 1220 بهت میدم اوکی برادر

سلام ، منتظر پاسخ شما هستم ، لطفا با توجه به اینکه وقت فروش من تموم شده و شما بالاتری پیشنهاد رو دادین لطفاً یا برای هماهنگی فروش طبق شرایط اعلام شده پیام بدین یا انصراف اعلام بفرمائید . ممنون از توجه .
flag.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا