iran.meshop
Registered User
واقعا بد وضعیتی شده . قیمت ماشین خیلی خیلی بالا رفته .
نه دوست عزیز...یه مقدار سفت کرده قیمت و 405 ال 90 هم 50-100 تومان پایین اومدن...
متاسفانه اون هایی که وسیله دارند...به دنبال بالا رفتن هستند..و فقط فکر خودشون هستند...:wacko:
البته اینم بگم الان اصلا خرید و فروش نمیشه...من 2-3 تا آشنا دارم توی نمایشگاه و بیرون از نمایشگاه...میگن صبح تا ظهر خرید و فروش می کنیم...اگه بعدظهر بشه میندازیم برای صبح...
جالبیش اینجاست که همشون از هم خرید می کنند یعنی فلان نمایشگاه زنگ میزنه فلان نمایشگاه و ماشینی که اونجا داره رو می خره...فقط اسمی...و حرفی فردا اگه بالاتر کسی بخواد میره...اگه بالا رفتن اینجوریه پس خرید و فروش هم به این صورت هست...
من خودم دیروز رفتم با دوستم V9 ببینیم...طرف فروشنده طی نیم ساعتی که اونجا بودیم 2 بار قیمتشو تغییر داد...آخر هم زد زیرش گفت فعلا صاحب ماشین گفته از فروشش منصرف شده
الان قیمت خودرو به حد کافی بالا رفته و بالاتر از این نه به نفع دلاله ( چون خریدار واقعی نداره ) نه به نفع خریدار که فقط داره نظاره میکنه...
دوستانی که میگن 24 پراید...آیا غیر از ینه که الان 17-18 معامله میشه منطقی نیست...پس چطور 24 منطق فروش میشه...
دم عید درسته که قیمت ها کمی بالاست ولی در کل الان وقتش نیست...
مگر اینکه خودرو سازان و بخش قیمت گذاری به توافق برسند که برای قبل عید پیش فروش کنند که اون هم اگر بشه قیمت ها پایین میاد ...ولی در کل الان و با این قیمت ها یه مقدار خرید خودرو غیر منطقی هست...
ایسنا - رشد قیمت خودرو متوقف شد+ جدول قیمتها
از استارتر عذر می خوام...آپ حساب کنید:blush:
این آپ بود؟سلام به همه دوستان
من میدونم که این ماشین اینجا فروش نمیره حتی پراید هم اینجا فروش نمیره
واسه همین میخوام حرفی رو بزنم
این خودرو با قیمت 18.5 میلیون پیش فروش شد
یعنی مطمئن باشیم که که ارزش این خودرو با یوان (واحد پول چین) اون موقع نهایت 10 میلیون در میومده
حال این ماشین رو با دلار یا یوان چند برابری حساب کردند که از 18 19 میلیون رسیده این قیمت ؟
اگر واقعا کسی 50 میلیون پول بدی پای v9 یا این ماشین یا امثال این ماشین به این نتیجه میرسیم که :
خـــــــــــــــــریتــــــــــــــــــ تـــــــــــــــــنــــــــــــــــها علـــــــــــــــفــــــــــــــــــ خوردن نـــــــیـــــــــســـــــــــــت
پ.ن : نخرید .نمیمیرید که ؟بگذارید بفهمن از وضعیت راضی نیستیم من 6 7 ماهه ماشین ندارم .میبینید که نمردم !
پراید و تیبا 20 میلیون ؟ خنده دار نیست ؟
باز رفتن صف واستادن واسه ثبت نام !
خلایق را هرچه لایق !
متشکرم. توضیحات جالبی بود
این آپ بود؟
اسپم بود؟
اعتراض بود؟
:blink::lol:
کلا فروش بی خیال اینجا بحث ازاد عشق و حال کنیدا
امروز رفتم سایت ایکس 33 رو زده 31 نقد 31 دو ماه دیگه موقع تحویل یعنی 62
با این اوضاع فک نمیکنم بعد از عید هم ارزون بشه.پیشنهاد میکنم اگه ماشین خوب گیرتون اومدبخرید
جنبه استارتر جدا ستودنی هست
کلا فروش بی خیال اینجا بحث ازاد عشق و حال کنیدا
امروز رفتم سایت ایکس 33 رو زده 31 نقد 31 دو ماه دیگه موقع تحویل یعنی 62
با این اوضاع فک نمیکنم بعد از عید هم ارزون بشه.پیشنهاد میکنم اگه ماشین خوب گیرتون اومدبخرید
داداش شما با تخفیف حساب کردی!؟
x33 میشه 63 تومن ولی کلا ماشین خوبیه ما باهاش چپ کردیم هنوز درگیر تعمیراتیم!
داداش شما با تخفیف حساب کردی!؟
x33 میشه 63 تومن ولی کلا ماشین خوبیه ما باهاش چپ کردیم هنوز درگیر تعمیراتیم!
تایید میشه...آخه چی تو این مملکت بعد از گرون شدنش،ارزون شده ماشین دومیش باشه؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
با ماشین چپ کرده می خواستی بیای تهران روغن ماشینتو عوض کنی؟
حالا راحت چپ کرد؟
به عبارتي چپ خورش چطور بود؟
گفتم اگه اومجا ارزون تر در میاد که برای روغن بیام اون جا ولی می ترسم مجددا چپ کنم
جات خالی. عالی بود به توصیه می کنم حتما یه بار تجربش کنین
فعلا این عکس در دسترس بود
مشاهده پیوست 235268
اووووووف ترکوندي که :what:
قبل چپ رديف بودي؟ :beer:
يه صفرش تو پارکينگه دلم نمياد چپش کنم
عزیزم...خودرو دلار نیست که بخوایم باهم مقایسه کنیم...
هیچ موقع (حداقل تا 1 سال آینده) سایپا نمیاد پراید 18 میلیون بفروشه...
پس اگه شما به فرض الان 111 داری و قیمتت حدود 17-18 میلیون هست...وقتی نمایندگی این خودرو را بیاد 13 تومان بده دیگه شما هم نمی تونی 13 بدید چه برسه 17 -18:wacko: چون طرف میره خوب صفرشو با خیال راحت میگیره چه کاریه بیاد از بازار آزاد بگیره؟
البته الان این موضوع شاید توی بازار فعلی نرمال نباشه...ولی اوضاع آروم میشه...
این درست نیست که بگیم توی این مملکت چی ارزون شده که این بشه...حداقل درباره خودرو صدقیت نداره چون خودرو ساز باید دنبال خریدار باشه...و با توجه به برداشته شدن گمرکی خودروهای وارداتی 100% باید کیفیت و کمیت بالا بره...قیمت هم متعادل...
الان یه بحثی بوجود اومده که خودرو های 5 سال کار کرده خارجی وارد بشه که این مورد ضرر بسیاری برای خودرو سازان فراهم میکنه...