• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد صفرMvM 315

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
تاپیکو که خراب کردید
منم متنفرم از این ماشینهای چینی ولی به خیال پایین اومدن قیمت ماشین بشینید!
الان خودروسازها شب عیدی نمیتونن عیدی کارگراشون را بدن یکسری هنوز میگن قیمت بیاد پایین!:blink:
قیمت بالا نرفته که پایین بیاد! این اقتصاد و ارز کشور اسلامیمون هست که داره سقوط میکنه!

momonina10

Registered User
لایک‌ها
59
بچه ها خار تاپیک رو استاد کردید که من نبودم:D.حالاجدا از شوخی گذشته ماشین خوبیه من هم 206 دارم هم ریو داشتم هم سمند...بقیه هم سوار شدم
ابن ماشین هم بخاطر گارانتی خوبش هم کیفیت کار هم زیباییش همه چیز هم داره خیلی خوب هم راه میره 1500 شونزده سوپاپ...کلا باحاله از تیپ 2 هم خیلی بهتره
خواهشن با همدیگه دعوا نکینید عیبی نداره نظر بدید راحت باشید.

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
نه دوست عزیز...یه مقدار سفت کرده قیمت و 405 ال 90 هم 50-100 تومان پایین اومدن...
متاسفانه اون هایی که وسیله دارند...به دنبال بالا رفتن هستند..و فقط فکر خودشون هستند...:wacko:
البته اینم بگم الان اصلا خرید و فروش نمیشه...من 2-3 تا آشنا دارم توی نمایشگاه و بیرون از نمایشگاه...میگن صبح تا ظهر خرید و فروش می کنیم...اگه بعدظهر بشه میندازیم برای صبح...
جالبیش اینجاست که همشون از هم خرید می کنند یعنی فلان نمایشگاه زنگ میزنه فلان نمایشگاه و ماشینی که اونجا داره رو می خره...فقط اسمی...و حرفی فردا اگه بالاتر کسی بخواد میره...اگه بالا رفتن اینجوریه پس خرید و فروش هم به این صورت هست...
من خودم دیروز رفتم با دوستم V9 ببینیم...طرف فروشنده طی نیم ساعتی که اونجا بودیم 2 بار قیمتشو تغییر داد...آخر هم زد زیرش گفت فعلا صاحب ماشین گفته از فروشش منصرف شده:D
الان قیمت خودرو به حد کافی بالا رفته و بالاتر از این نه به نفع دلاله ( چون خریدار واقعی نداره ) نه به نفع خریدار که فقط داره نظاره میکنه...
دوستانی که میگن 24 پراید...آیا غیر از ینه که الان 17-18 معامله میشه منطقی نیست...پس چطور 24 منطق فروش میشه...
دم عید درسته که قیمت ها کمی بالاست ولی در کل الان وقتش نیست...
مگر اینکه خودرو سازان و بخش قیمت گذاری به توافق برسند که برای قبل عید پیش فروش کنند که اون هم اگر بشه قیمت ها پایین میاد ...ولی در کل الان و با این قیمت ها یه مقدار خرید خودرو غیر منطقی هست...

ایسنا - رشد قیمت خودرو متوقف شد+ جدول قیمت‌ها

از استارتر عذر می خوام...آپ حساب کنید:blush:

متشکرم. توضیحات جالبی بود

سلام به همه دوستان
من میدونم که این ماشین اینجا فروش نمیره حتی پراید هم اینجا فروش نمیره

واسه همین میخوام حرفی رو بزنم

این خودرو با قیمت 18.5 میلیون پیش فروش شد

یعنی مطمئن باشیم که که ارزش این خودرو با یوان (واحد پول چین) اون موقع نهایت 10 میلیون در میومده

حال این ماشین رو با دلار یا یوان چند برابری حساب کردند که از 18 19 میلیون رسیده این قیمت ؟

اگر واقعا کسی 50 میلیون پول بدی پای v9 یا این ماشین یا امثال این ماشین به این نتیجه میرسیم که :

خـــــــــــــــــریتــــــــــــــــــ تـــــــــــــــــنــــــــــــــــها علـــــــــــــــفــــــــــــــــــ خوردن نـــــــیـــــــــســـــــــــــت

پ.ن : نخرید .نمیمیرید که ؟بگذارید بفهمن از وضعیت راضی نیستیم من 6 7 ماهه ماشین ندارم .میبینید که نمردم !

پراید و تیبا 20 میلیون ؟ خنده دار نیست ؟

باز رفتن صف واستادن واسه ثبت نام !

خلایق را هرچه لایق !
این آپ بود؟
اسپم بود؟
اعتراض بود؟
:blink::lol:

momonina10

Registered User
لایک‌ها
59
کلا فروش بی خیال اینجا بحث ازاد عشق و حال کنید:Dا
امروز رفتم سایت ایکس 33 رو زده 31 نقد 31 دو ماه دیگه موقع تحویل یعنی 62
با این اوضاع فک نمیکنم بعد از عید هم ارزون بشه.پیشنهاد میکنم اگه ماشین خوب گیرتون اومدبخرید

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
با این اوضاع فک نمیکنم بعد از عید هم ارزون بشه.پیشنهاد میکنم اگه ماشین خوب گیرتون اومدبخرید

تایید میشه...آخه چی تو این مملکت بعد از گرون شدنش،ارزون شده ماشین دومیش باشه؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
اتفاقا خراب شدن تاپیک به سود استارتره با این وضعیتی که قیمتا بالا میره هرچی دورتر بفروشه سود کرده :D

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

داداش شما با تخفیف حساب کردی!؟
x33 میشه 63 تومن ولی کلا ماشین خوبیه ما باهاش چپ کردیم هنوز درگیر تعمیراتیم!:D

2hid

Registered User
لایک‌ها
198

با ماشین چپ کرده می خواستی بیای تهران روغن ماشینتو عوض کنی؟:eek:

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116

حالا راحت چپ کرد؟

به عبارتي چپ خورش چطور بود؟

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
تایید میشه...آخه چی تو این مملکت بعد از گرون شدنش،ارزون شده ماشین دومیش باشه؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

عزیزم...خودرو دلار نیست که بخوایم باهم مقایسه کنیم...
هیچ موقع (حداقل تا 1 سال آینده:D) سایپا نمیاد پراید 18 میلیون بفروشه...
پس اگه شما به فرض الان 111 داری و قیمتت حدود 17-18 میلیون هست...وقتی نمایندگی این خودرو را بیاد 13 تومان بده دیگه شما هم نمی تونی 13 بدید چه برسه 17 -18:wacko: چون طرف میره خوب صفرشو با خیال راحت میگیره چه کاریه بیاد از بازار آزاد بگیره؟
البته الان این موضوع شاید توی بازار فعلی نرمال نباشه...ولی اوضاع آروم میشه...
این درست نیست که بگیم توی این مملکت چی ارزون شده که این بشه...حداقل درباره خودرو صدقیت نداره چون خودرو ساز باید دنبال خریدار باشه...و با توجه به برداشته شدن گمرکی خودروهای وارداتی 100% باید کیفیت و کمیت بالا بره...قیمت هم متعادل...
الان یه بحثی بوجود اومده که خودرو های 5 سال کار کرده خارجی وارد بشه که این مورد ضرر بسیاری برای خودرو سازان فراهم میکنه...

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
با ماشین چپ کرده می خواستی بیای تهران روغن ماشینتو عوض کنی؟:eek:

گفتم اگه اومجا ارزون تر در میاد که برای روغن بیام اون جا ولی می ترسم مجددا چپ کنم:D

حالا راحت چپ کرد؟

به عبارتي چپ خورش چطور بود؟

جات خالی. عالی بود به توصیه می کنم حتما یه بار تجربش کنین

فعلا این عکس در دسترس بود
مشاهده پیوست 235268

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
گفتم اگه اومجا ارزون تر در میاد که برای روغن بیام اون جا ولی می ترسم مجددا چپ کنم:D

جات خالی. عالی بود به توصیه می کنم حتما یه بار تجربش کنین

فعلا این عکس در دسترس بود
مشاهده پیوست 235268

اووووووف ترکوندي که :what:

قبل چپ رديف بودي؟ :beer:

يه صفرش تو پارکينگه دلم نمياد چپش کنم ;)

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
اووووووف ترکوندي که :what:

قبل چپ رديف بودي؟ :beer:

يه صفرش تو پارکينگه دلم نمياد چپش کنم ;)

توپ. عالی بود.
پ.ن: من نترکوندم پدر گرامی ترکوند البته شیشه اش در حین تملق خوردن نشکست برای بیرون اومدن شکسته شد که زیاد هم لازم نبود چون خودم از در اومدم بیرون

mehdi-psp

Registered User
لایک‌ها
150

عزیزم...خودرو دلار نیست که بخوایم باهم مقایسه کنیم...
هیچ موقع (حداقل تا 1 سال آینده:D) سایپا نمیاد پراید 18 میلیون بفروشه...
پس اگه شما به فرض الان 111 داری و قیمتت حدود 17-18 میلیون هست...وقتی نمایندگی این خودرو را بیاد 13 تومان بده دیگه شما هم نمی تونی 13 بدید چه برسه 17 -18:wacko: چون طرف میره خوب صفرشو با خیال راحت میگیره چه کاریه بیاد از بازار آزاد بگیره؟
البته الان این موضوع شاید توی بازار فعلی نرمال نباشه...ولی اوضاع آروم میشه...
این درست نیست که بگیم توی این مملکت چی ارزون شده که این بشه...حداقل درباره خودرو صدقیت نداره چون خودرو ساز باید دنبال خریدار باشه...و با توجه به برداشته شدن گمرکی خودروهای وارداتی 100% باید کیفیت و کمیت بالا بره...قیمت هم متعادل...
الان یه بحثی بوجود اومده که خودرو های 5 سال کار کرده خارجی وارد بشه که این مورد ضرر بسیاری برای خودرو سازان فراهم میکنه...

آقا من اتفاقی این تاپیک را دیدم و نظرات دوستان رو خوندم و بد ندیدم یه چیزی هم بگم ،

یعنی به نظر شما وقتی بازار ظرفیت 17 ، 18 میلیونی را داره اونوقت نماینده مریضه بیاد 13 میلیون ثبت نام بکنه و اینقدر راحت خودرو تحویل مردم بده . دولت اگه میتونست ، قیمت لبنیات و بقیه چیزا رو میاورد پایین ، قیمت خودرو پیشکشش .
همین الان ثبت نام سایپا به این صورته که یه مبلغی را میریزید و بعد مابقی را موقع پرداخت با نرخ روز که خدا میدونه موقع پرداخت چه مبلغی را از آدم میخان .
یکی نیست بگه آخه مگه پراید اصلا ارز بری داره که با نوسانات دلار قیمتش بالا پایین میشه . ولی اینو مطمئن باشید تو این مملکت چیزی ارزون نخواهد شد .

اینم جمله اخر من : الان روزه خوشمون هست ، دو سه ماه صبر کنید ببینید حسرت همین امروز رو میخوریم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا