• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد صفرMvM 315

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
چرا فکر کردی پراید ارز بری نداره مگه چیزی هم توی این مملکت تولید میشه که نصف بیشترش از خارج نیاد واسه خالی نبودن عریضه کلیه قطعات برقی پراید و محصولات ایران خودرو مستقیم ار چین وارد میشه البته چیزهای دیگری هم هست که اینجا مجال نوشتن نیست
ولی با صحبت شما که حالا روزهای خوبمون هست موافقم اونهایی که منتظر ارزون شدن هستن دیگه خیلی,خیلی ...چی بگم که نگم بهتره.

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
آقا من اتفاقی این تاپیک را دیدم و نظرات دوستان رو خوندم و بد ندیدم یه چیزی هم بگم ،

یعنی به نظر شما وقتی بازار ظرفیت 17 ، 18 میلیونی را داره اونوقت نماینده مریضه بیاد 13 میلیون ثبت نام بکنه و اینقدر راحت خودرو تحویل مردم بده . دولت اگه میتونست ، قیمت لبنیات و بقیه چیزا رو میاورد پایین ، قیمت خودرو پیشکشش .
همین الان ثبت نام سایپا به این صورته که یه مبلغی را میریزید و بعد مابقی را موقع پرداخت با نرخ روز که خدا میدونه موقع پرداخت چه مبلغی را از آدم میخان .
یکی نیست بگه آخه مگه پراید اصلا ارز بری داره که با نوسانات دلار قیمتش بالا پایین میشه . ولی اینو مطمئن باشید تو این مملکت چیزی ارزون نخواهد شد .

اینم جمله اخر من : الان روزه خوشمون هست ، دو سه ماه صبر کنید ببینید حسرت همین امروز رو میخوریم .

lمتاسفانه همه ماشین با خورد و خوراک و دلار و هر چیزی دمه دستشونه مقایسه میکنند...
ظرفیت بازار تعیین کننده خرید نیست...اگر این طور بود صدای مردم در نمی آمد و کلا همه ( البته اونایی که مثلا دلسوزند ) دنبال کمک و ثبات بازار نبودند...
شما الان چند نفر می شناسید که با این قیمت کنار اومدند؟ شما باشی راحت خرید میکنید؟
من دنبال 206 تیپ 6 بودنم حدود 1 ماه پیش که قیمتها نسبتا نرمال بود ولی بازم بالا بود...2-3 تا ماشین دیدم...ولی نگرفتم ..الان همون ماشین ها رو طرف 6 میلیون گذاشته روش...پس من برم بخرم؟ این اجهاف در حق خریداره...
ما باید دنبال ثبات باشیم...با ثبات که همه چیز میشه نرمال دید...
روز خوشمون هم که هر سال بد تر از دیروزه...قبول دارم...ولی تقصیر کار خودمونیم...

avesta64

Registered User
لایک‌ها
23
وقتي 206 بشه 50 ميليون و پرايد 20 ميليون
ارزش داره 50 ميليون به 315 داد !

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

lمتاسفانه همه ماشین با خورد و خوراک و دلار و هر چیزی دمه دستشونه مقایسه میکنند...
ظرفیت بازار تعیین کننده خرید نیست...اگر این طور بود صدای مردم در نمی آمد و کلا همه ( البته اونایی که مثلا دلسوزند ) دنبال کمک و ثبات بازار نبودند...
شما الان چند نفر می شناسید که با این قیمت کنار اومدند؟ شما باشی راحت خرید میکنید؟
من دنبال 206 تیپ 6 بودنم حدود 1 ماه پیش که قیمتها نسبتا نرمال بود ولی بازم بالا بود...2-3 تا ماشین دیدم...ولی نگرفتم ..الان همون ماشین ها رو طرف 6 میلیون گذاشته روش...پس من برم بخرم؟ این اجهاف در حق خریداره...

زهی خیال باطل حالا وایسا بت میگم...یه ماه پیشم که کشیده بود بالا یه مقدار همه میگفتن قیمتها نرمال میشه و برمیگرده دوستان دست نگه دارید و نخرید..من همون موقع هم همین حرفو زدم..جالبه خودت میگی یه ماه پیش همین بلا سرت اومده و دوباره دوس داری از یه سوراخ گزیده شی متاسفانه..این پستتو یه جا سیو کن وایسا تا قیمتها نرمال شه وقتی قیمت خودرو رو با ارز مبادله ای حساب کردن :D اونوقت بیا بخونش حرفاتو یکم بخند و عشق و حال کن...زمان همه چیو مشخص میکنه و صحت حرفامو جور دیگه نمیتونم به شما نشون بدم..حالا میبینیم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
زهی خیال باطل حالا وایسا بت میگم...یه ماه پیشم که کشیده بود بالا یه مقدار همه میگفتن قیمتها نرمال میشه و برمیگرده دوستان دست نگه دارید و نخرید..من همون موقع هم همین حرفو زدم..جالبه خودت میگی یه ماه پیش همین بلا سرت اومده و دوباره دوس داری از یه سوراخ گزیده شی متاسفانه..این پستتو یه جا سیو کن وایسا تا قیمتها نرمال شه وقتی قیمت خودرو رو با ارز مبادله ای حساب کردن :D اونوقت بیا بخونش حرفاتو یکم بخند و عشق و حال کن...زمان همه چیو مشخص میکنه و صحت حرفامو جور دیگه نمیتونم به شما نشون بدم..حالا میبینیم.

من با شما بحثی ندارم... همین که میگی من قبلا گفتم...مشخصه... معلومه رو هوا یه چیزی میگی...
هر حرف و نظری را باید طبق شرایط بازار گفت و محیط را سنجید :eek:بالاخره و متاسفانه بعضی از افراد اینجا هستند و دیدی گفتمشون به راهه...شمایی که میگی بالا میره یه سر به بازار بزن ببین چی شده... پراید شده 30 میلیون...؟40 میلیون؟:D مردمم گور گور ریختن دارن میخرند؟یه سر به تعویض پلاک بزن...ببین چند تا معامله تو روز میشه... آخه شمایی که نمی دونی چی میگی یه نگاه به پست های قبل بکن بعد بیا اینجا سرو صدا کنید..:wacko:
اگه راضی میشی 10 برابر بشه...خوبه؟ ماشین داری می خوای بالا بره؟ مردم ما متاسفانه همه به فکر خودشونند..تا یه فرغون می خرنند می گن ما که گرفتیم مردم به ماچه مهم ماییم..تازه بالا بره سود کردیم...مردم ضرر کردند به ما چه...حالا بیا بگو اگه خودت بودی چیکار می کردی...
البته من خودم 3-2 تا ماشین دارم.. و دغدغه خرید ماشین ندارم...ولی نگران بنده های خدایی هستم که زن و بچه دارند و دارند بهشون فشار میارند که یه خودرو بخرند...هر روز این موضوع دارم میبینم...
مثل اینکه خیلی مطمئن از حرفات هستی...من گمانه زنی کردم...و وضعیت و نسبت به بازار گفتم...ولی شما داری پیشگویی می کنی ... :p
در ضمن خرید من به خاطر پایین نیومدن قیمت ها نبود...دلیل شخصی بود...و ضرر نکردم...چون خونه خریدم...
شما می گید بالا میره دیگه... باشه...با افراد خود رای و سمجی مثل شما بهتر از این نمیشه بحث کرد...:)
نظر شما محترم

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من با شما بحثی ندارم... همین که میگی من قبلا گفتم...مشخصه... معلومه رو هوا یه چیزی میگی...
هر حرف و نظری را باید طبق شرایط بازار گفت و محیط را سنجید :eek:بالاخره و متاسفانه بعضی از افراد اینجا هستند و دیدی گفتمشون به راهه...شمایی که میگی بالا میره یه سر به بازار بزن ببین چی شده... پراید شده 30 میلیون...؟40 میلیون؟:D مردمم گور گور ریختن دارن میخرند؟یه سر به تعویض پلاک بزن...ببین چند تا معامله تو روز میشه... آخه شمایی که نمی دونی چی میگی یه نگاه به پست های قبل بکن بعد بیا اینجا سرو صدا کنید..:wacko:
اگه راضی میشی 10 برابر بشه...خوبه؟ ماشین داری می خوای بالا بره؟ مردم ما متاسفانه همه به فکر خودشونند..تا یه فرغون می خرنند می گن ما که گرفتیم مردم به ماچه مهم ماییم..تازه بالا بره سود کردیم...مردم ضرر کردند به ما چه...حالا بیا بگو اگه خودت بودی چیکار می کردی...
البته من خودم 3-2 تا ماشین دارم.. و دغدغه خرید ماشین ندارم...ولی نگران بنده های خدایی هستم که زن و بچه دارند و دارند بهشون فشار میارند که یه خودرو بخرند...هر روز این موضوع دارم میبینم...
مثل اینکه خیلی مطمئن از حرفات هستی...من گمانه زنی کردم...و وضعیت و نسبت به بازار گفتم...ولی شما داری پیشگویی می کنی ... :p
در ضمن خرید من به خاطر پایین نیومدن قیمت ها نبود...دلیل شخصی بود...و ضرر نکردم...چون خونه خریدم...
شما می گید بالا میره دیگه... باشه...با افراد خود رای و سمجی مثل شما بهتر از این نمیشه بحث کرد...:)
نظر شما محترم

چی میگی؟؟؟!!!:D
واسه من پیشگوییه ولی شما که میگی قیمتها نرمال میشه پیشگویی نیس؟؟؟!!!:D
بعدشم من سمجم یا شما که اینجوری پست میذاری و همرو متهم میکنی که ماشینشون میخواد بره بالا بفروشن؟؟!!:D
از چیزی که خبر نداری و نمیدونی هیچوقت نگو.بعدشم هرچقدر بره بالا به ضرر همست چون قدرت خرید میاد پایین و ارتقا دادن ماشینت روز به روز سخت تر میشه.
کافر همه را به کیش خود پندارد شما الان میگی 2-3 تا ماشین داری و ماه قبل رفته بودی 206 بخری بعد به من میگی از وضع موجود خوشحال هستیو دوس داری بره بالا بهتر بفروشی؟؟؟!!!:D
من فقط چیزیو که میبینمو دارم میگم همین...هیچ سودیم واسه من نداره..همونجوری که 1 ماه پیشم که رفت بالا و نداشت..ایناییم که میگم از رو خوشحالی نیس از رو تاسفه.میگم که زمان نشون دهنده همه چیزه..حالا شما میگی قیمت نرمال میشه و اینقد مصری و من میگم بالتر نره پایینتر نمیاد مگه اینکه خیلی جزیی..اینا سی و چند ساله سیاستشون اینه به مرگ میگیرن به تب راضی شه...الان یجوری شده به قیمتهای 1 ماه قبل که اونقد رفته بود بالا راضی شدن همه
.اگه به اون قیمت برگرده همه میرن بدو بدو میخرن متاسفانه.یادشون نمیاد همون قیمتها رو یه روزی قبول نداشتنو میگفتن نمیخریمو جلوش وایمیستیم.
جای تاسفه واقعا نه خوشحالی.
من دیگه تاپیک فروش دوستمونو ببشتر ازین خراب نمیکنم و اسپم نمیدم.
تاپیک فروش بحث آزاد که نیس.
خوب بفروشی دوست عزیز.
خواهشا اینجا دیگه پست ندین هرکی میخواد بحث کنه بیاد اینجا:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=354234

Last edited:

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
چی میگی؟؟؟!!!:D
واسه من پیشگوییه ولی شما که میگی قیمتها نرمال میشه پیشگویی نیس؟؟؟!!!:D
بعدشم من سمجم یا شما که اینجوری پست میذاری و همرو متهم میکنی که ماشینشون میخواد بره بالا بفروشن؟؟!!:D
از چیزی که خبر نداری و نمیدونی هیچوقت نگو.بعدشم هرچقدر بره بالا به ضرر همست چون قدرت خرید میاد پایین و ارتقا دادن ماشینت روز به روز سخت تر میشه.
کافر همه را به کیش خود پندارد شما الان میگی 2-3 تا ماشین داری و ماه قبل رفته بودی 206 بخری بعد به من میگی از وضع موجود خوشحال هستیو دوس داری بره بالا بهتر بفروشی؟؟؟!!!:D
من فقط چیزیو که میبینمو دارم میگم همین...هیچ سودیم واسه من نداره..همونجوری که 1 ماه پیشم که رفت بالا و نداشت..ایناییم که میگم از رو خوشحالی نیس از رو تاسفه.میگم که زمان نشون دهنده همه چیزه..حالا شما میگی قیمت نرمال میشه و اینقد مصری و من میگم بالتر نره پایینتر نمیاد مگه اینکه خیلی جزیی..اینا سی و چند ساله سیاستشون اینه به مرگ میگیرن به تب راضی شه...الان یجوری شده به قیمتهای 1 ماه قبل که اونقد رفته بود بالا راضی شدن همه
.اگه به اون قیمت برگرده همه میرن بدو بدو میخرن متاسفانه.یادشون نمیاد همون قیمتها رو یه روزی قبول نداشتنو میگفتن نمیخریمو جلوش وایمیستیم.
جای تاسفه واقعا نه خوشحالی.
من دیگه تاپیک فروش دوستمونو ببشتر ازین خراب نمیکنم و اسپم نمیدم.
تاپیک فروش بحث آزاد که نیس.
خوب بفروشی دوست عزیز.
خواهشا اینجا دیگه پست ندین هرکی میخواد بحث کنه بیاد اینجا:
▒▒▒▒▒▒▒ پراید 20 میلیون تومان شد ▒▒▒▒▒▒▒

من هم خوشحال نیستیم از بالا رفتن قیمتها...:hmm:
ببینم..هر کی ماشین2-3 داشته باشه گناه؟:wacko: من بنا به کارم دارم....میبینی که دارم می گم ماشین بیاد پایین...من هیچ کسی را متهم نکردم...هر کسی نظری داره...حتی شما...
امروز 100 تومان پراید اومده پایین...ماشین های دیگه هم تا 200 اومدند پایین...///بشین تا قیمت بالا بره....شما هم مثل خیلی ها دلالی....
کافر همه را به کیش خود پندارد...در مورد این جملت هم شرایط خودتو بفهم ...:hmm:
نظراتت بچه گانه ست ... نمیدونم چند سالته ولی از نوشته ها خیلی چیزا میشه برداشت کرد....لطیفه هات و حکایت هات جالب بود ...از استارتر عذر فراوان می خوام...هر چند خودشون اجازه دادند...:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من هم خوشحال نیستیم از بالا رفتن قیمتها...:hmm:
ببینم..هر کی ماشین2-3 داشته باشه گناه؟:wacko: من بنا به کارم دارم....میبینی که دارم می گم ماشین بیاد پایین...من هیچ کسی را متهم نکردم...هر کسی نظری داره...حتی شما...
امروز 100 تومان پراید اومده پایین...ماشین های دیگه هم تا 200 اومدند پایین...///بشین تا قیمت بالا بره....شما هم مثل خیلی ها دلالی....
کافر همه را به کیش خود پندارد...در مورد این جملت هم شرایط خودتو بفهم ...:hmm:
نظراتت بچه گانه ست ...لطیفه هات و حکایت هات جالب بود ...از استارتر عذر فراوان می خوام...هر چند خودشون اجازه دادند...:D

چی بگم بهت والا...تو یه خط 2تا جمله متناقض میگی:D....خواهشا دیگه پست نده اینجا بیا به همون آدرس.

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
چی بگم بهت والا...تو یه خط 2تا جمله متناقض میگی:D....خواهشا دیگه پست نده اینجا بیا به همون آدرس.

هیچی نگو...:lol:
متناقض....خوب گفتید...
شما برید جا بود منم میام...موفق باشید;)

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

مطمئناً به ثبات می رسه و قیمت ها یه جا ثابت می شه ولی نه قیمت هایی که الآن هست

شما موضع خودت رو مشخص کن!
شما نظرت اینه که کسانی که ماشین لازم دارن فعلا نخرن و بزارن بعدا که ارزون شد بخرن!؟ پس انقدر باید صبر کنن تا الف که هیچ توی جیبشون درخت سبز بشه

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
مطمئناً به ثبات می رسه و قیمت ها یه جا ثابت می شه ولی نه قیمت هایی که الآن هست

شما موضع خودت رو مشخص کن!
شما نظرت اینه که کسانی که ماشین لازم دارن فعلا نخرن و بزارن بعدا که ارزون شد بخرن!؟ پس انقدر باید صبر کنن تا الف که هیچ توی جیبشون درخت سبز بشه

دقیقا منظور من همینه...قیمت ها ثابت میشه...البته نه روی پراید 18-19 تومانی ونه 206 تیپ 2 38 میلیونی....
اینو دیگه خوب اومدی....
منظور بنده اینه که ثبات پیدا کنه بعدا خرید کنه...نه دیگه پراید بشه 7 میلیون...خوب مشخصه که که هیچ موقع این قیمت نمیشه....:D

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دقیقا منظور من همینه...قیمت ها ثابت میشه...البته نه روی پراید 18-19 تومانی ونه 206 تیپ 2 38 میلیونی....
اینو دیگه خوب اومدی....
منظور بنده اینه که ثبات پیدا کنه بعدا خرید کنه...نه دیگه پراید بشه 7 میلیون...خوب مشخصه که که هیچ موقع این قیمت نمیشه....:D

بستگی داره این ثبات قیمت رو در چه تاریخی بخوای در نظر بگیری

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
بستگی داره این ثبات قیمت رو در چه تاریخی بخوای در نظر بگیری
با این وضعیتی که داریم
فکر می کنم اوایل سال دیگه باشه...
چون الان قیمت گذاری های انجام گرفته بدرد خریدار نمی خوره..و بایستی دوباره تعیین بشه...هر چند که دو خودرو ساز دارند زیرآبی می رند و با توجه به افزایش تولیداتشون( که امروز هم تایید شد ) چیزی نصیب مردم نمیشه...که مشخصا داره میرسه به دست دلال و افراد خاص....
آب که سر بالا بره قورباغه سنتی می خونه...حالا موضوع الان ماست...:wacko:

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
با این وضعیتی که داریم
فکر می کنم اوایل سال دیگه باشه...
چون الان قیمت گذاری های انجام گرفته بدرد خریدار نمی خوره..و بایستی دوباره تعیین بشه...هر چند که دو خودرو ساز دارند زیرآبی می رند و با توجه به افزایش تولیداتشون( که امروز هم تایید شد ) چیزی نصیب مردم نمیشه...که مشخصا داره میرسه به دست دلال و افراد خاص....
آب که سر بالا بره قورباغه سنتی می خونه...حالا موضوع الان ماست...:wacko:

اینایی که 100% از چین وارد میشه حدود 60% افزایش داشته که بعید به نظر میرسه کاهش پیدا کنه

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
اینایی که 100% از چین وارد میشه حدود 60% افزایش داشته که بعید به نظر میرسه کاهش پیدا کنه

همین مطلب شما .http://www.124.ir..نگاه کنید به این لینک...از این به بعد هر قیمتی که اینجا بزنه...باید خودرو سازان طبق این قیمت بدهند...البته از بهمن ماه به بعد....
که الان توی این لینک...قیمت MvM 315 زده 38 میلیون...پس ثبات قیمتی به این میگن..نه 60 میلیون...هرچند که تا مچ شدن بازار یه مقدار زمان میبره ولی اوکی میشه...
http://www.yjc.ir/fa/news/4259718/د...درويي-بالاتر-از-قيمت-بازار-قيمت-گذاري-نمي-شود

http://www.yjc.ir/fa/news/4259099/م...ن-و500-هزار-تومان-جدول-مقايسه‌اي-قيمت‌های-روز

Last edited:

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
همین مطلب شما .http://www.124.ir..نگاه کنید به این لینک...از این به بعد هر قیمتی که اینجا بزنه...باید خودرو سازان طبق این قیمت بدهند...البته از بهمن ماه به بعد....
که الان توی این لینک...قیمت MvM 315 زده 38 میلیون...پس ثبات قیمتی به این میگن..نه 60 میلیون...هرچند که تا مچ شدن بازار یه مقدار زمان میبره ولی اوکی میشه...
http://www.yjc.ir/fa/news/4259718/د...درويي-بالاتر-از-قيمت-بازار-قيمت-گذاري-نمي-شود

http://www.yjc.ir/fa/news/4259099/م...ن-و500-هزار-تومان-جدول-مقايسه‌اي-قيمت‌های-روز

قیمت هایی که اونجا میزنه برای کارخونه است نه بازار آزاد تا وقتی که عرضه کارخونه جوابگوی تقاضا نباشه به ثبات نخواد رسید

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
قیمت هایی که اونجا میزنه برای کارخونه است نه بازار آزاد تا وقتی که عرضه کارخونه جوابگوی تقاضا نباشه به ثبات نخواد رسید

لینک گذاشتم بخونید.......:D
خودم میدونم...برای کارخانه هست...بالاخره کارخانه می خواد دست مردم بده...قیمت ها هم داره افت میکنه...قابل توجه بعضی از دوستان پیشگو...:lol:
اینم بخونید....قراره فروش از سر گرفته بشه...فردا هم قراره خودرو های دیگه در سامانه ثبت قیمت بشوند..

http://www.yjc.ir/fa/news/4258465/آغاز-مجدد-فروش-قطعی-محصولات-سایپا-از-اوایل-هفته-آینده

با یکی از دوستانم در سایپا صحبت می کردم گفت احتمالا اگه حد اکثر افراد برای سال بعد ثبت نام کنند احتمال فروش ویژه عید هم داشته باشند....

system5000

Registered User
لایک‌ها
26
تاپیک بنده خدا به فنا رفت:happy:
ایشونم حق داره وقتی همه چی رفته بالا ایشون ارزون بده باید گرون بخره
در کل ماشین نخرید تا این تا 2 کمپانی درپیت خودرو سازی که همین الانشم ورشکست شده هستن و دارن با پول ملت بیچاره نفسای اخرشونو می کشن واسه همیشه نابوذ و ورشکست بشن
تا یک سال وضع همین جور بمونه و کسی ماشین نخره اینا کله پا میشن و نفسای اخرشون بریده میشه
البته داریم انسان هایی(؟؟؟) که با وجود چندین برابر شدن قیمت بازم میرن می خرن و حماقتشونو بیش ار پیش نشون میدن

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
اکروز با این لیست قیمتی که دادن قینتای آزاد بالا رفته یا پایین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا