natars
کاربر تازه وارد
اصل جنسه
دادا دلت میاد این هیولا رو بفروشی؟
اصل جنسه
جوابتون رو توی پ.خ دادم . اما یکبار دیگه هم اینجا میگم دوستان فکر نکنن چی شده .اگر نظرتون در مورد تست سیستم توسط فرد آشنا به کامپیوتر در مشهد تغییر کرد اطلاع بدید تا من هم اونور رو پیگیری کنم.
فکر نمیکنم اگر سیستم بی مشکل باشه دلیلی برای نگرانی وجود داشته باشه که شما درخواست رو رد کردید.
بهرحال من خودم مشهد نیستم و ترجیح میدم فرد آشنا به لپ تاپ و کامپیوتر در مرحله آخر معامله وبعد از توافق بر سر قیمت سیستم رو چک کامل کنه و بعد مبلغی که قبل از قرار توافق کردیم پرداخت شه که شما تا این لحظه موافق نیستید.
جوابتون رو توی پ.خ دادم . اما یکبار دیگه هم اینجا میگم دوستان فکر نکنن چی شده .
من به دستگاه خودم شک ندارم . این جتی رنگ بیرون رو هم ندیده . نه خشی نه هیچی . دستم مستقیم به دکمه های کیبورد نخورده و ساییده نشده . ماوسش رو هم استفاده نکردم .
من به کسی که میخواد سلامتشو تضمین کنه شک دارم دوست من . میشناسم این افرادو .
من بخاطر همشهری بودن شما 100 اومدم زیر پایه . اوکی . 1.9 رو بدید 100 تا جا براتون تست میکنم . اما جایی که بشناسم اونم نمایندگی . فقط میخوام 40 تومن پول گارانتی بدم مشکلی پیش نیاد برای خریدار . حرفا میزنید .
اصلن فرض بر اینکه خریدار خودش کار کامپیوتر میکنه و محل کارش با شما قرار میگذاره اونم مشهد و با قیمت هم مشکل نداره بازم شما میخواید بکشیدش جای دیگه ؟ بازم میتونم همون فرد رو اگر مشکل زمانی نداشته باشه بفرستم جایی که شما میگید.اما اصل موضوع فرقی نمیکنه
کسی که خودش اینکاره هستش نیازی به تایید کسی نداره . افراد واسطه بیش از حد دل میسوزونن .
شما با طرفتون به توافق برسید میریم تست میکنیم از جایی که گرفتم و جایی که شما میگید اما از پایه پایین تر نمیام به هیچ وجه . فقط به دلیل اینکه به خودتون اجازه دادید توهین کنید خیلی راحت و برای اینکه مطمئن بشید زود قضاوت کردید . برای من تو اصل موضوع فرق داره . موفق باشید .
به احتمال 100 درصد یا کانفیگش فرق داشته یا این نبوده !!! منم امروز زنگ زدم نمایندگی گفتن 2.8 . در خدمتیم .![]()
من قضاوت کردم یا شما که میگید :
اینجور جاها کاملا میزنن تو سر مال .به کسی که میخواد سلامتشو تضمین کنه شک دارم . من میشناسم این آدمارو
من میگم بعد از توافق که حرفی از بابت توسر مال زدنی که میگید پیش نیاد!
شما اگر فکر میکنی تهت توهین قرار گرفتید صبر کنید انشالله ۲ میلیون بفروشید
این همون مدل هست که کارت تی وی دیجیتال و صفحه کلید مجهز به نور پسزمینه (Baklit) داره هست
نه داداش همین دقیقاً ... کاملاً اطمینان دارم ...
حالا داداش شما فروشنده ای و اختیار کالای خودت رو داری امّا بنده تا 1/600 تقدیمتون می کنم ... البتّه بنده مشتری واقعی هستم , هستند کسانی که میان و یه قیمت میپرونن و دیگه خبری ازشون نمیشه که کم هم نیشتن این افراد :دی
اگر هم خیر که انشالله بتونید به قیمتی که میخواید بفروشید هر چند که بعید میدونم به واقع ...
بنده منتظرم ...
موّفق باشید ...
داداش خیلی حیفه فروش این لبتاپ ، من جای تو بودم از هر جا شده قرض می کردم و لبتاپ رو نمیدادم ، من خودم الان 1 سال و 4 ماهه دارمش و 8 ماه تمام روزی 10-15 ساعت به جای کامپیوتر خونگی برام کار می کرد و آخ نمی گفت . واقعا حیفه ، هنوزم بعد یه سال و نیم هنوز لبتاپ های کمی رو دستش اومدن .
، بعد قیمت هایی هم که دوستان میگن واقعا خنده داره ، الان لبتاپ 5110 که از نظر کیفیت قطعات قابل مقایسه نیست و سابقه گرافیک آب کردن هم داره با کانفیگ مشابه و تازه با گرافیک 525 داره تو digi قیمت نوش 2200 قیمت داده میشه ، بعد یه بنده خدایی میگه نوش 2200 ئه !!! در حالی که تو بازار کمتر از 3 تومن چند ماهی هست ندیدمش !!
اگر قصدت برای فروش جدیه ، امیدوارم بتونی بالای 2 بفروشی و خوب بفروشی ، اما بازم میگم من تو وضعیت مالی بدتر هم این غول دل رو نمیدم ، چون تو این بازار خرید یه همچین چیزی قدرت مشابهی 3.500 خرج برام بر خواهد داشت.
داداش 1800 فروشنده نیستی؟؟
میتونی اول ارسال باشی بعد واریز؟ سابقت که کمه. خوش قول هم که نیستی. امروز میگی میفروشم فردا میگی پشیمون شدم.یکی دو نفرم که تا حالا سر کار گذاشتی!
رو چه حساب پول بریزیم به حسابت؟
تایید میشه ایشون تکلیفشون با خودشون معلوم نیست چند روز به ما امروز فردا کرد از آخرم میگه ببخشید و وسلام کلی هم به ما ضرر زدن