• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد لپ تاپ dell xps l502

Hadi Soft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم نیز ... !
یعنی قرار بود اینو به منم بفروشن ایشون ... قرار بوووود !

piergelan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میتونی اول ارسال باشی بعد واریز؟ سابقت که کمه. خوش قول هم که نیستی. امروز میگی میفروشم فردا میگی پشیمون شدم.یکی دو نفرم که تا حالا سر کار گذاشتی!
رو چه حساب پول بریزیم به حسابت؟

قیمت بدید .

هادی جان که الان پست دادن و شاکی هستن یک پیشنهاد خوب دادن اونم فروش از طریق سایت آل دیجیتال بود که الان اونجا 2300 مشتری داره .

من کسی رو سر کار نذاشتم داداش :دی من فقط زیر قیمت نمیتونم بدم . من نه کارم خرید و فروش لپ تاپه نه اینکه خیلی تو فروش واردم . فقط نمیخوام زیر قیمت بدم چون منم میخوام تو این گرونی چیزی جایگزین کنم . از شماها بعیده اینو درک نکنید .

اون موقع که منصرف شدم دلیل داشت نمیتونم توضیح بدم . فقط از دوستان عذر خواستم . ممنون .

اگر تهران آشنا برای تحویل داشته باشید من برای یکی از دوستام می خوام به قیمت 1850 . یک شخصی که اینجا بتونم لپ تاپ رو ازش حضوری تحویل بگیرم . یعنی بفرستید اینجا برای فامیلی یا آشنایی ، ما بربم پیشش تست کنبم و اگر همه چیز (ظاهر و باطن) اوکی بود پول رو بدیم به ایشون و لپ تاپ رو بگیریم .این بنده خدا هم پول چندانی نداره و خیلی هم دلشوره و وسواس داره ! من خودم امسال از همین سایت لپ تاپ از ارومیه غیر حضوری خریدم ولی برای این بنده خدا باید اینطوری بخرم . اگر مایل بودید بهم بگید . ضمناً میدونم که خیلی لپ تاپ خوبی هست . کار کردم . اما بودجه این عزیز محدود هست .

موفق باشید .

سلام . تو پ.خ جوابتونو دادم عزیز . مرسی :)

تایید میشه ایشون تکلیفشون با خودشون معلوم نیست چند روز به ما امروز فردا کرد از آخرم میگه ببخشید و وسلام کلی هم به ما ضرر زدن

ببخشید مجددا . شما حق دارید . البته ضرر مادی که نخوردید ! چندتا اس ام اس بود . اما ضرر اصلی زمان بود که من بازم عذر میخوام . اما قیمتی که شما دادید برام مقدور نبود تقدیم کنم . شرمنده و مرسی از اینکه مسئله رو مطرح کردید . :)

امتیاز منفی رو واسه اینجور مواقع هم گذاشتن

این دوستمون راه خوبی پیشنهاد دادن . دوستان اگه عذرخواهی کافی نبود میتونید از این راه استفاده کنید . ممنون ;)

منم نیز ... !
یعنی قرار بود اینو به منم بفروشن ایشون ... قرار بوووود !

داداش هادی من شرمنده شما خیلی شدم . تو اس ام اس هم بهت صادقانه گفتم دلیلش فقط مادی بود و اینکه چون میخوام جایگزین کنم ناچارم . خیلی آقایی . ;)

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
قیمت بدید .

هادی جان که الان پست دادن و شاکی هستن یک پیشنهاد خوب دادن اونم فروش از طریق سایت آل دیجیتال بود که الان اونجا 2300 مشتری داره .

من کسی رو سر کار نذاشتم داداش :دی من فقط زیر قیمت نمیتونم بدم . من نه کارم خرید و فروش لپ تاپه نه اینکه خیلی تو فروش واردم . فقط نمیخوام زیر قیمت بدم چون منم میخوام تو این گرونی چیزی جایگزین کنم . از شماها بعیده اینو درک نکنید .

اون موقع که منصرف شدم دلیل داشت نمیتونم توضیح بدم . فقط از دوستان عذر خواستم . ممنون .

سلام . تو پ.خ جوابتونو دادم عزیز . مرسی :)

ببخشید مجددا . شما حق دارید . البته ضرر مادی که نخوردید ! چندتا اس ام اس بود . اما ضرر اصلی زمان بود که من بازم عذر میخوام . اما قیمتی که شما دادید برام مقدور نبود تقدیم کنم . شرمنده و مرسی از اینکه مسئله رو مطرح کردید . :)

این دوستمون راه خوبی پیشنهاد دادن . دوستان اگه عذرخواهی کافی نبود میتونید از این راه استفاده کنید . ممنون ;)

داداش هادی من شرمنده شما خیلی شدم . تو اس ام اس هم بهت صادقانه گفتم دلیلش فقط مادی بود و اینکه چون میخوام جایگزین کنم ناچارم . خیلی آقایی . ;)

من موندم چرا پستای ما پاک میشه به نظرتون قیمتا که داره به ثانیه میره بالا این آقا مارو توی آب نمک 3 4 روز خوابونده و هی امروز فردا میکنه و بعد یه معذرت خواهی ساده تمومش میکنه مومن همون زمانی که میگی 150 بهم ضرر زد قیمتا رفت بالا وقتی هنوز اجازه از خونه نگرفتی چرا مردمو سر کار میزاری من موندم اگه واقعااینجا قانون نداره که دیگه هیچی اومده میگه مزایدس اگه بالاتر تا این ساعت ندادن برا شما بعد میزنه زیرش که آره خونه اجازه ندادن گیر عجب ملتی آدم میوفته ازین کارا اینجا نکن مرد مومن

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2

koochooloo_22

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز با مك بوك mb133 تعويض داري

بالا