• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد کلت بادی بسیار بسیار قوی و واقعا در حد آکبند با قیمت باور نکردنی 150 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بادی رو با گازی مقایسه نکنید
گازی کلا با این سیستم فرق میکنه برای همینه که گازی گرونه و بادی ارزونتر
من همون قیمتی که عرض کردم خریدارم اگه کسی در توانش بود بیشتر هزینه کنه مبارکش باشه امیدوارم خوب بفروشی داداش

بله ولی کلت های گازی مشکلاتی براشون بعد از چند بار تعویض کپسول پیش می آید که نمونه اش مشکل اورینگ است که اصلا اورینگ آن داخل ایران پیدا نمی شود.
پیام خصوصی هم برای شما ارسال گردید.

skr3t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ایدی یاهو بدید

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز با عرض معذرت لطفا نظر کارشناسی خودتان را بری خود نگه دارید
این سلاح توسط برادر بنده به من هدیه داده شده است ایشون آن را چند وقت قبل 160 هزار تومان از مرز خریداری کرده اند دیروز طی تماس تلفنی با فروشنده ایشون گفتند موجود ندارند ولی اگر بیاد حدود 300 تا 350 تومن در می آید و فاکتورش هم موجوده یعنی همراه با سلاح به من هدیه داده شده است.
بنده هم 8 الی 10 سال است کارم pcp است آن هم pcp هایی که بین 3 تا 6 میلیون قیمت دارند و رگلاتور هم طراحی و می سازم
پس خواهشی که از شما دارم این است که نظر کارشناسی خودتان را در تاپیک بنده ارسال نکنید این پست شما هم گزارش گردید و بزودی رسیدگی می شود

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
بله بهش هر نوع ساچمه ای می خورد و این از ویژگی هایش است.

درود

اینکه هر نوع ساچمه میخورد .یعنی 4.5 یا 5 و... ویژگی نیست بلکه ایراد است چون هم لول خراب میشود و هم فنر به مشکل میخورد.

اگر کمتر راه داشت قیمت آخر را پ.خ بفرمائید.

omid559

Registered User
لایک‌ها
6
ساخت کجاست؟ قطعاتش گیر میاد؟
قیمت آخر رو پ.خ بفرمایید.ممنون

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
درود

اینکه هر نوع ساچمه میخورد .یعنی 4.5 یا 5 و... ویژگی نیست بلکه ایراد است چون هم لول خراب میشود و هم فنر به مشکل میخورد.

منظورشون هر نوع ساچمه 4.5 هست داداش نه اینکه هم 4.5 بخوره هم 5.5 !!!

eslami1352

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزيز
برد مفيد ساچمش چقدره و در ضمن قيمت آخر و نحوه خريد رو هم ميشه بفرماييد.

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
سلام لینکی از مشخصاتش دارید ؟؟ برد مفیدش چقدر هستش و قیمت آخر رو هم لطف کنید در ضمن تهران هستید؟؟؟

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
درود

کالیبر 4.5 است و هر نوع ساچمه ای هم می خورد.
پیام خصوصی دادم خدممتون

ساخت کجاست؟ قطعاتش گیر میاد؟
قیمت آخر رو پ.خ بفرمایید.ممنون

درجه 1 چین است و قطعاتش هم گیر می آید
پیام خصوصی دادم خدممتون

منظورشون هر نوع ساچمه 4.5 هست داداش نه اینکه هم 4.5 بخوره هم 5.5 !!!

بله دوست گرامی ، تشکر

پ. خ دادم خدمتت

پاسخ دادم دوست گرامی

سلام دوست عزيز
برد مفيد ساچمش چقدره و در ضمن قيمت آخر و نحوه خريد رو هم ميشه بفرماييد.

برد مفید ساچمه 60 الی 80 متر است.
پیام خصوصی دادم خدممتون

سلام لینکی از مشخصاتش دارید ؟؟ برد مفیدش چقدر هستش و قیمت آخر رو هم لطف کنید در ضمن تهران هستید؟؟؟

متاسفانه لینکی ندارم
برد مفیدش هم عرض کردم 60 تا 80 متر که به نوع ساچمه هم بستگی دارد و درگاه پرداخت آنلاین هم موجود است.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
هیچ کدام از اعضای محترم پی تی با این استارتر معامله داشتن؟
و ایشون رو تایید یا رد میکنن؟
ایشون ادعا میکنن که با چندین نفر معامله کردن و عدم امتیاز بازارچه برعکس این رو نشون میده
چرا این افرادی که ایشون ادعا میکنن باهاشون معامله داشتن امتیاز ندادن

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
اول ارسال بعد واریز با توجه به تاریخ عضویت و امتیاز بازارچه شما ... یا معامله حضوری ... با توجه به قیمتی که دادید در پیغام خصوصی ... در خدمتم

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ایشون ادعا میکنن که با چندین نفر معامله کردن و عدم امتیاز بازارچه برعکس این رو نشون میده

دوست عزیز نمی دانم مشکل شما با بنده چیست شاید به دلیل اینکه من جنسی را به شما نفروخته ام اینطوری دارید فشار خودتان را خالی می کنید ولی بردار من این روش درستی نیست.
پیام خصوصی برای افرادی که با من معامله کردند ارسال شد بزودی خودشان در اینجا اعلام می کنند.

اول ارسال بعد واریز با توجه به تاریخ عضویت و امتیاز بازارچه شما ... یا معامله حضوری ... با توجه به قیمتی که دادید در پیغام خصوصی ... در خدمتم

پیام خصوصی دادم.
دوستان امکان معامله حضوری وجود دارد ولی اول ارسال بعد واریز خیر پس لطفا درخواست ارسال نکنید که شدنی نیست ولی عرض کردم معامله حضوری رو من هیچ مشکلی ندارم.

arash31

Registered User
لایک‌ها
55

همین الان به ایشون فرمایشات شما رو گفتم به من اعلام کردن که فروختن تفنگ رو...... اگه لازم باشه نامه ایشون رو منتشر میکنم مبنی بر اینکه با چند نفر معامله داشتن و در آخرین نامه گفتند که تفنگ رو فروختن..

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
دوست عزیز نمی دانم مشکل شما با بنده چیست شاید به دلیل اینکه من جنسی را به شما نفروخته ام اینطوری دارید فشار خودتان را خالی می کنید ولی بردار من این روش درستی نیست.
پیام خصوصی برای افرادی که با من معامله کردند ارسال شد بزودی خودشان در اینجا اعلام می کنند.

پیام خصوصی دادم.
دوستان امکان معامله حضوری وجود دارد ولی اول ارسال بعد واریز خیر پس لطفا درخواست ارسال نکنید که شدنی نیست ولی عرض کردم معامله حضوری رو من هیچ مشکلی ندارم.

:eh: حرف حساب زدم بیراه که نگفتم
تصمیم گیری بر عهده بقیه اعضا
اونها هم نیازی نیست اعلام کنن، کافیست که اعتبار بدن.بعد از طریق پروفایلشون و زمان عضویت و مقدار پست ونوع پستهاشون میشه راحت درستی و نادرستی رو قضاوت کرد

arash31

Registered User
لایک‌ها
55

پیام خصوصی دادم.

شما که الان به من پیغام خصوصی دادید و گفتید تفنگ فروخته شده .... کدوم حرفتون درسته الان ؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم دوستان دقت کنند ...

:eh: حرف حساب زدم بیراه که نگفتم
تصمیم گیری بر عهده بقیه اعضا
اونها هم نیازی نیست اعلام کنن، کافیست که اعتبار بدن.بعد از طریق پروفایلشون و زمان عضویت و مقدار پست ونوع پستهاشون میشه راحت درستی و نادرستی رو قضاوت کرد

کاملا فرمایشات شما درسته ......

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما که الان به من پیغام خصوصی دادید و گفتید تفنگ فروخته شده .... کدوم حرفتون درسته الان ؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم دوستان دقت کنند ...

بله یک دوستی تفنگ رو قطعی خواستند ولی از نظر بنده هیچ چیز مشخص نیست چون از دیشب تا حالا چند نفر گفتند قطعی می خواهیم و به دیگران بگویید فروخته شده
دوم اینکه من دارم می گویم امکان خرید حضوری در کرج است دیگه بالاتر از این ؟ واقعا نمی دانم این چه وضعی است که اینجا وجود دارد انقدر بی اعتمادی و ... حالا خوبه معامله میلیونی نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا