• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد کلت بادی بسیار بسیار قوی و واقعا در حد آکبند با قیمت باور نکردنی 150 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
بله یک دوستی تفنگ رو قطعی خواستند ولی از نظر بنده هیچ چیز مشخص نیست چون از دیشب تا حالا چند نفر گفتند قطعی می خواهیم و به دیگران بگویید فروخته شده
دوم اینکه من دارم می گویم امکان خرید حضوری در کرج است دیگه بالاتر از این ؟ واقعا نمی دانم این چه وضعی است که اینجا وجود دارد انقدر به اعتمادی و ... حالا خوبه معامله میلیونی نیست

عزیز جان .... نباید ناراحت شی شما .....معامله کردن در اینجا قوانینی داره .... بنده هم قطعی تفنگ شما رو با اون قیمتی که دادین میخوام پس چرا تا ایراد به شما نگرفته بودم میخواستید بفروشید به من ؟؟؟؟ به محض اینکه براتون در پیغام خصوصی نوشتم که بدون امتیاز بازارچه نمیشه پول براتون واریز کنم و هیچکس اینجوری نمیخره نوشتید فروخته شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینجا بچه های عضو هوای همدیگرو خیلی دارن تا مشکلی برای کسی پیش نیاد ....

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
:eh: حرف حساب زدم بیراه که نگفتم
تصمیم گیری بر عهده بقیه اعضا
اونها هم نیازی نیست اعلام کنن، کافیست که اعتبار بدن.بعد از طریق پروفایلشون و زمان عضویت و مقدار پست ونوع پستهاشون میشه راحت درستی و نادرستی رو قضاوت کرد

دوست عزیز من به اون هایی که از من خرید داشتند پیام دادن که امتیاز بنده رو بدهند.
باز هم تاکید می کنم امکان خرید حضوری وجود دارد.

عزیز جان .... نباید ناراحت شی شما .....معامله کردن در اینجا قوانینی داره .... بنده هم قطعی تفنگ شما رو با اون قیمتی که دادین میخوام پس چرا تا ایراد به شما نگرفته بودم میخواستید بفروشید به من ؟؟؟؟ به محض اینکه براتون در پیغام خصوصی نوشتم که بدون امتیاز بازارچه نمیشه پول براتون واریز کنم و هیچکس اینجوری نمیخره نوشتید فروخته شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینجا بچه های عضو هوای همدیگرو خیلی دارن تا مشکلی برای کسی پیش نیاد ....

بخاطر اینکه من عجله دارم ، شما می توانید امروز بیاید کرج ؟ سوار مترو شوید بیایید اینجا حضوری معامله کنیم فکر کنم سو تفاهم برای دوستان ایجاد شده است.
من هم نمی توانم رو هوا جنسی رو برای شما و دیگر دوستان ارسال کنم البته جسارت نباشد.

skr3t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستمون راست میگه من دیشب بهشون گفتم که بگن خریداری شده
ولی رفتم مغازه قیمت گرفتم که حالا قیمت رو اینجا نمیگم
و اینکه هیچ تضمین برگشت پولی در صورت خراب بودن یا درست کار کردن تفنگ نیست

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
دوستمون راست میگه من دیشب بهشون گفتم که بگن خریداری شده
ولی رفتم مغازه قیمت گرفتم که حالا قیمت رو اینجا نمیگم
و اینکه هیچ تضمین برگشت پولی در صورت خراب بودن یا درست کار کردن تفنگ نیست

تشکر دوست عزیز
اتفاقا تضمین وجود دارد من به شرط سلامت کامل دارم سلاح رو تحویل می دهم و اصلا برای همین است که می گم حضوری معامله کنیم تا مشکلی پیش نیاید.
مدارک بنده هم برای مدیر محترم انجمن برای فروشنده معتبر شدن ارسال گردید.
قیمت هم به 100 تومن کاهش یافت به دلیل عجله ای که دارم

babak12

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام
من حدود 1 ماهه پیش از ایشون یه دوربین والتر به قیمت 200 تومن خریدم و هم سالم و هم سر موقع برام ارسال شد اولم من پولو واریز کردم این تفنگم اگه نفروخته باشند میخوام ممنون

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام
من حدود 1 ماهه پیش از ایشون یه دوربین والتر به قیمت 200 تومن خریدم و هم سالم و هم سر موقع برام ارسال شد اولم من پولو واریز کردم این تفنگم اگه نفروخته باشند میخوام ممنون

دوست من خدا خیرتون بدهد.
خوشحال شدم که از خرید خود راضی هستید.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
با سلام

پس چرا به استارتر امتیاز بازارچه نمیدی؟
لینک تاپیک رو هم باید بزاری

babak12

Registered User
لایک‌ها
15
همین الان امتیاز میدم دلیلش هم اینه که معمولا فروشنده پیگیر امتیازش میشه نه خریدار متاسفانه این دوستمون پیگیر نشد برای امتیاز بازارچه منم یادم رفت .

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
همین الان امتیاز میدم دلیلش هم اینه که معمولا فروشنده پیگیر امتیازش میشه نه خریدار متاسفانه این دوستمون پیگیر نشد برای امتیاز بازارچه منم یادم رفت .

ممنونم از شما
من زیاد با مسائل این انجمن و امتیاز و ... آشنا نبودم برای همین پیگیر نشدم

با تشکر

دوستان فعلا آقای babak12 کلت را خواسته اند ولی اگر یک درصد پشیمان شدند در خدمت دوستان دیگر هم به نوبت هستیم.

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز چرا حرف بدون حساب و کتاب می زنید.
چون شما از تفنگ خود لذت نبردید دلیل نمی شود بیایید ایجا و تاپیک بنده را بهم بزنید.
بردش هم تا 50 متر من تضمین می کنم و بنده تضمین می دهم اگر مشتری بعد 4 ماه استفاده راضی نبود من جنس خودم رو پس خواهم و مبلغ را با کسر 10 هزار تومان بصورت کامل برمی گردانم اون 10 هزار تومان هم کرایه و ... است که مصرف شده
چند وقت پیش برادر بنده این سلاح را 160 هزار تومان خریداری کرده اند از مرز فاکتورش هم موجوده در تاپیک من هم آفتابی نشوید پست شما هم گزارش گردید

vatandl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه جور میگید تضمین میکنید انگار مغازه دارید
تضمین شما فقط حرفتون هت اونم در اینترنت؟
بنده تجربه کار با این تفنگ رو داشتم
2 ماه نیست که خراب شده
این مدل چینی هست و من از چابهار خریدم
قدرت ضعیفی داره
برد مفیدش هم 15 متر هست
چرا از حرف حق ناراحت میشید

کهکشان5

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام

عزیز خیلی با حالی تمام پستهاتون رو خوندم ولی هیچگاه شما از تاپیکهای استاتر چیزی نخریده اید حداقل یک پست باید باشه؟؟؟

دوستان مراقب باشید خیلی البته جسارتی به فروشنده نمیکنم ولی خوب ...

skr3t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم خوندم کامل جایی اعلام نشده بود که دوربین خریداری کردید

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان کلت بادی به همان کاربر محترمی که قدیم دوربین والتر بنده را خریده بودند فروخته شد و برای کسانی که تهمت زدند و خودشان را خراب کردند متاسفم.

ختم تاپیک

کهکشان5

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان کلت بادی به همان کاربر محترمی که قدیم دوربین والتر بنده را خریده بودند فروخته شد و برای کسانی که تهمت زدند و خودشان را خراب کردند متاسفم.

ختم تاپیک

مبارک 2 طرف باشه

هرچند قابل پیشبینی بود

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
دوست عزیز آخر تاپیک بنده با فونت بزرگ نوشته ام دوربین فروش رفته رسید تحویل به اداره پست هم موجود است.

در آخر اون هایی که شک دارند عزیزان من دارم می گم حضوری هم معامله می کنم یعنی بازم جای شکی باقی می ماند ؟
دوستانی که جنس بهشون فروخته نشده با این پست ها خودشان را خراب نکنند.

:eh::eh::eh:
شما انتظار دارین همه براحتی و بدون هیچ گونه مدرکی بهتون اعتمادکنن ولی شما به کسی با مدرک و اعتبار اعتماد نکنین.اینم داریم!!!

karbar98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مبارک 2 طرف باشه

هرچند قابل پیشبینی بود

چی قابل پیش بینی بود ؟
اخوی من فردا رسید اداره پست رو اینجا قرار می دهم تا همه چیز مشخص شود.
این تهمت هایی هم که می زنید باید در روز قیامت برایش جواب پس بدهید.
بنده هم حلال نخواهم کرد.

شما انتظار دارین همه براحتی و بدون هیچ گونه مدرکی بهتون اعتمادکنن ولی شما به کسی با مدرک و اعتبار اعتماد نکنین.اینم داریم!!!

دوست عیز بنده هم به شما اعتماد ندارم به همین راحتی به همین خوش مزگی
موفق باشید

babak12

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان عزیزی که به این راحتی به من تهمت میزنید لازم نیست کسی برای خرید حتما داخل تایپیک اعلام کنه بنده از طریق ارسال پیام با ایشون معامله کردم و خوشبختانه تمام پیام های رد و بدل شده بین ما موجوده اگه خواستید کامل متنش رو اینجا درج کنم .
در ضمن من اینجا بیشتر خرید میکنم تا حالا چیزی نفروختم . از کاربرPersianKORG که کلت گازی می فروشند هم خرید داشتم و اونجا هم بپرسید از ایشون بنده تو تایپیک 1 دونه پست زدم و اونم تشکر بود بعد از خرید اسلحه بازم ممنون خواهشا اینجوری قضاوت نکنید .

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
پس چرا به استارتر امتیاز بازارچه نمیدی؟
لینک تاپیک رو هم باید بزاری

ممنون... دوستان معتبر دیگه ای هم هستند که از ایشون مطالبه امتیاز یا صورت معامله میکنند ... من ایشون رو کلاهبردار مطلقا نمیدونم اما ... اظهارات ضد و نقیض ایشون و نیز اعضایی که به ایشون رای مثبت دادن یا اظهار نظر مثبت میکنند بیشتر از 1 امتیاز ندارند ، شائبه هایی رو بوجود میاره ...همین

خدا رو شکر که فروش رفت ... مسئله دیگه ای پیش نیامد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا