از عنوان تاپیک واضحه چی برای فروش گذاشتم! دستگاه رو از یکی از دوستان همینجا خریدم و کاملا تمیز و سالمه! دلیل فرشو هم گجت بازی
هم روش و هم پشتش پروتکتور چسبیده بوده (روش از اول و پشتش هم 1 هفته بعد از خرید پس خط و خشی نداره ولی من پروتکتور روشو کندم چون زیرش یکم غبار رفته بود و اضافی بود به نظرم! یه کیس پلاستیکی هم همراهش هست و روش 4.3.3 جیلبرک شده با حدود 15 گیگ نرم افزار و بازی هم ریخته شده!رو جعبش هم لیبل آواسان برای گارانتی خورده! هدفن و کابلشم که طبیعتا موجوده!خلاصه کاملا ترو تمیزه! عکس هم الان نمیتدونم بندازم ولی اگر وقت شد حتما میندازم گرچه گفتم نه پستش و نه روش هیچ خط و خشی نداره!
قیمت نوشم این چند وقته یکم گرون شده ولی من مطابق معمول نه به قیمت نوش کار دارم و نه دنبال دردسر برای فروش میگردم! هر کسی قیمتی نزدیک نرمال فروش این دستگاه پیشنهاد داد تقدیمش میکنم! در ضمن مثه همیشه اولویت با تهرانی هاست! نکته اخر با تروفی (HTC Trophy) نو یا دست دوم هم تعویض میکنم در راستای همون گجت بازی:دی تبلت ارزون قیمت 10 اینچ اندرویدی هم باشه تعویض میکنم!
قیمت پایه برای تعویض یا فروش 290! زیر این قیمت هم بعیده راضی بشم!
قیمت نوشم این چند وقته یکم گرون شده ولی من مطابق معمول نه به قیمت نوش کار دارم و نه دنبال دردسر برای فروش میگردم! هر کسی قیمتی نزدیک نرمال فروش این دستگاه پیشنهاد داد تقدیمش میکنم! در ضمن مثه همیشه اولویت با تهرانی هاست! نکته اخر با تروفی (HTC Trophy) نو یا دست دوم هم تعویض میکنم در راستای همون گجت بازی:دی تبلت ارزون قیمت 10 اینچ اندرویدی هم باشه تعویض میکنم!
قیمت پایه برای تعویض یا فروش 290! زیر این قیمت هم بعیده راضی بشم!
Last edited: